Nawrotek Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 http://aukro.ro/item568023385-dacia-1310-1...amul-rabla.html I możecie mi skoczyć bo będę mieć rumuńskie blachy ;D http://www.joemonster.org/art/8835/Szokujaca-Rumunia Ahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nawrotku póki co to możesz do roweru sobie przyczepić tą tablice Zrób prawko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nawrot ani prawka ani roweru dziad jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A ty Waxiu pomimo że posiadasz owy sprzęt rowerowy to użytkujesz go ?? Może by tak w piątek po południem skiknąć szosą gdzieś? Ja na razie rekreacyjnie jeżdże, może kawałek dalej niż do spożywczaka po ciepłe, ale jakże smaczne bułki; bynajmniej do formy sezonowej brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ja póki co czekam na prześwietlenie kolana :D ... . Powtarza się to co było w zeszłym roku na Zielonej Trasie Głuszyckiej... Użytkowałem od początku roku, mimo że było zimno, ale teraz mój sezon stoi pod znakiem zapytania...niestety... Także nie myślę o żadnym trenowaniu póki nie wyjaśni się moje kolano...nie chce nababrać. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Więc kuruj się, póki co zmiennika mam, wiec staram sie dotrzymać mu tempa (młoda krew ). A 19 kwietnia juz nie długo i pierwszy maraton we Wrocku, a troche trzeba sie rozjeździc, zeby tyłów nie zamykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ja Was Daciom będę gonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Hahaha, temat ś-cy żyje a Tobo zamęt wprowadza... W ogóle, to pedałujecie? (: I ma ktoś ochotę pobawić się hamulcami ze mną? Idzie o skrócenie skoku klamki w avidach juicy 3... chyba skonczy się na dolaniu dota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 przy tej tendencji pogodowej proponuje sie gdzies przegonić w teren - na przetarcie pierwszosezonowe. chętnie was trochę pomęczę. śnieg jeszcze zalega ale jak tak dalej pójdzie to w następny weekend jestem do dyspozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 też bym był.... gdybym baja miał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawczykus Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no więc ja sie też dołączam do Was! zaczynamy nowy sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Jak na razie same propozycje były Bez realizacji Ja jutro z kumplem śmigam przez Zagórze, Glinno, Michałkową na P.Walimską - 14km samego podjazu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Podjazdy to nie dla mnie. Dzisiaj ledwo co zrobiłem 15km na slickach i to w obrębie miasta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Powiedział ten co umiera na kolano, a jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Hhhe, no musiałem, bo nie mogłem wytrzymać Wykręcało mi kichy, więc pojechałem sobie ale najlepiej nie było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Hhahaha, a co ma kierowca z Wałbrzycha do rejestracji DSW ?I co jako mieszkaniec Świebodzic możesz wiedzieć o tym czy DSW jest lubiane we Wro czy nie ? Bo studiujesz tam ? Hah. Załóż sobie poznańskie blachy i wjedź do Wro. zapewne będzie Ci się miło jeździło... Wybacz myślę o jednym a piszę o drugim oczywiście mi chodziło o WB a nie nasze rodzime tablice ;-) I spokojnie nie denerwuj się bo to szkodzi zdrowiu. Dzisiaj po Książu pomykałem i.. niespodzianka ! Śnieg ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 WB to Warszawa, Wałbrzych to DB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Chryste Panie moja klawiature ma chyba jakąś magiczną ochrone na DB ))) W każdym bądź razie Tobo mam nadzieję że pogoda dopisze za tydzień w weekend ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Taka mala prywata na forum lokalnym: Znalazlem pare rzeczy, ktore chetnie oddam w dobre rece za niewielkie pieniadze: 1) przerzutka tylna XT 2007, dlugi wozek, klasyczna sprezyna, kupiona w pod koniec sezonu 2007, zamieniona na XT shadow w zeszlym sezonie. Ma moze z 1,5k km i jest w pelni sprawna bez zadnych luzow. 2) kierownica Ritchey Comp, dlugosc 580 mm, srednica 25,4 mm + mostek Bontrager Sport dl. 105 mm, wznios 10 st. - najchetniej w komplecie, bo sa juz razem skrecone. Nie chce mi sie tego wszystkiego pakowac i stac w kolejce na poczcie, dlatego poki co wolalbym sprzedac te rzeczy osobiscie np. komus ze Swidnicy. Jak znacie kogos chetnego prosze piszcie na priva. Zdjec na razie nie mam ale na zyczenie moge zrobic i przeslac mailem lub podjechac w okreslone miejsce w Swidnicy i pokazac na zywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 A jakieś ceny orientacyjne ? :-) Ile ten mostek i kierownica razem ważą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Niestety nie mam dobrej wagi, ale na allegro jest niemal identyczny mostek: http://allegro.pl/item573599881_bontrager_...m_5_stopni.html (moj ma 10 st.) - podejrzewam ze waga bedzie zblizona. tu jest kierownica Ritchey Comp http://allegro.pl/item573599881_bontrager_...m_5_stopni.html (moja jest z 2007 o ile pamietam) Co do ceny, to jak ktos da ze 40 zl za kierownice + mostek to chetnie oddam w dobre rece. Za przerzutke chcialbym wziac jakies 50 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ile dokładnie za przerzutkę ? 50zł ? Mam kupca, ale dobrze jakby były jakieś zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 OK, wieczorem wrzuce jakies fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wstępnie zaklepuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.