Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tak wiec jesli o mnie chodzi to w ten weekend chetnie bym gdzies smignal.. mozliwe ze Tomek i Bartek (Voyager ;) ) tez mieliby ochote..

Tobo a jak Twoje zapatrywania na Walbrzyskie klimaty? :)

moje zapatrywania? bardziej w sobote niz w niedziele - bo moja magda ma wolną sobote - ale i to niepewne

Napisano

Ototo tato :) mi tez pasuje sobota.. tylko fakt ze wczoraj we wro bylo moze ze 2h na dobe kiedy nie padalo.. dajcie jakos znac jak dizisiaj wygladala pogoda i moze jednka sie cos uda sklecic.. :)

Napisano

Reba zamontowana ;-) W porównaniu do mojego starego R7 platinum to niebo a ziemia, zwłaszcza że dorwałem Rebe SL z piwotami 2008 z 3 miesięcznym przebiegiem w śmiesznie niskiej kwocie jak dla mnie ;-)

P.S. Gratis dostałem nawet adapter do tarczówek i komplet sterów w także dobrym stanie :D

Napisano

Widzę już jak powinno działać tłumienie odbicia ;-) Zakres taki jak w Twoim Foxie - od "króliczka do zółwika" ;P

Napisano

A ja się dalej torą bawię (;

właśnie wyskoczę do kumpeli na rowerku dorobić sobie dziur w uszach (; A Wy mi wymyślcie czy Felciachna powinna mieć białego czy czarnego sztućca (;

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...