Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze, ale wam zazdroszcze. Ja od wypadku, czyli juz od 5 tygodni nie siedzialem na rowerze, ale mam nadzieje, ze na wiosne dolacze do grupy i posmigam z wami.

Boje sie tylko, ze bede mial maly uraz do szybkich zjazdow i dlatego coraz bardziej zaczynam myslec o zmianie HT na fulla. Tobo chyba pochwali taka zmiane ;)

Kuba, skad sciagasz epica?

co gleba to jestem coraz wolniejszy na zjazdach :o naprawde staje sie coraz wiekszym asekurantem.

Ja juz tez tak mam. O ile wiecej przyjemnosci z jazdy mozna by czerpac gdyby mozna sobie bylo wylaczyc wyobraznie :)

jest brzydki jak noc na wieśniackich częściach

Tylko nie mow, ze w kolorze "screaming pink" :P Widzialem kiedys taka rozowa rame epica na allegro. Brrrr ....

http://img75.imageshack.us/img75/9965/zdjcie010aw7.jpg

:P

Rower generalnie z wyglądu podobny do moich wymiocin, ta złota kiera to już w ogóle szczyt obciachu

Ale...

W tv z takich pasztetów robili ładne dziewczyny więc z tej ramy też duużo wyciągnę :D

A nie wiecie co to są za koła, bo wiem ze mavic crossmax jakiś, wyglądają na enduro, które są pod v, ale te są na tarcza i kurde w sumie nie wiem :D Wiem tyle ze są ust.

I tak jak coś je chyba sprzedam bo moje są ładniejsze ;)

Kubusiu, że tak spytam....

Na co teraz chcesz malować forczka? ;)

Arek, ja po kilku glebach przez miesiąc zbierałam się sama w sobie, żeby w końcu odważniej zjeżdżać :) Ale w przeciwieństwie do Was, jestem do przodu o młoda=głupia :). Na starość chyba trudniej o odwagę...

Kurka, będę musiał się do Was jakoś wybrać jak pogoda będzie lepsza to pojeździmy ;)

Uh, jednak moja wypowiedź powyższa jest bez sensu -.-

Już dawno wiedziałam, że rower ważniejszy...

Kuba, zielona krówka ładnie wygląda ;) A kupiłbyś mi tam w tym kraju kolczykiiii? Plosim ^^ Albo innego gadżeta ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...