Sel Napisano 6 Października 2008 Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Cóż nie powiem, te 110km to mój rekord jak na razie ;-) Nie powiem że pod koniec nie musiałem się wlec za Tobo który cierpliwie na mnie czekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 6 Października 2008 Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Kurcze, ale wam zazdroszcze. Ja od wypadku, czyli juz od 5 tygodni nie siedzialem na rowerze, ale mam nadzieje, ze na wiosne dolacze do grupy i posmigam z wami. Boje sie tylko, ze bede mial maly uraz do szybkich zjazdow i dlatego coraz bardziej zaczynam myslec o zmianie HT na fulla. Tobo chyba pochwali taka zmiane Kuba, skad sciagasz epica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Października 2008 Udostępnij Napisano 6 Października 2008 czy pochwalam zmianę? wiesz co, co gleba to jestem coraz wolniejszy na zjazdach naprawde staje sie coraz wiekszym asekurantem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 6 Października 2008 Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Od wuja z włoch jeździł tam jako test bike, jest brzydki jak noc na wieśniackich częściach, ale odrobina kasy i zobaczycie jaki cudny się zrobi. W sumie z takich rzeczy co on ma to rama, fox na przedzie, hample k18 i koła crossmax ust które chyba sprzedam bo mi się nie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 7 Października 2008 Udostępnij Napisano 7 Października 2008 co gleba to jestem coraz wolniejszy na zjazdach naprawde staje sie coraz wiekszym asekurantem. Ja juz tez tak mam. O ile wiecej przyjemnosci z jazdy mozna by czerpac gdyby mozna sobie bylo wylaczyc wyobraznie jest brzydki jak noc na wieśniackich częściach Tylko nie mow, ze w kolorze "screaming pink" Widzialem kiedys taka rozowa rame epica na allegro. Brrrr .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 7 Października 2008 Udostępnij Napisano 7 Października 2008 http://img75.imageshack.us/img75/9965/zdjcie010aw7.jpg Rower generalnie z wyglądu podobny do moich wymiocin, ta złota kiera to już w ogóle szczyt obciachu Ale... W tv z takich pasztetów robili ładne dziewczyny więc z tej ramy też duużo wyciągnę A nie wiecie co to są za koła, bo wiem ze mavic crossmax jakiś, wyglądają na enduro, które są pod v, ale te są na tarcza i kurde w sumie nie wiem Wiem tyle ze są ust. I tak jak coś je chyba sprzedam bo moje są ładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 7 Października 2008 Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Zestawienie super ^^ Niebieska korba, złota kiera i zielona rama ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SND Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 widze ze mam co żałować ze nie pojechalem na wyprawe..;/...ale nastepnym razem sie poprawie i pojade z wami..;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 nie wiem co chcesz od roweru - mnie sie ten zielony podoba. korby i kierownica to prawie na pewno dokladka sklepu ktory mial ten rower jako testowy. kola to prawie na pewno mavic crossland - cos powyzej crossride a crosstrailami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Tak, Tobo to są crosslandy, dzięki Nie no ramka jest ok, a graty przecież się wymieni na korbę slx a resztę xt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Nie mówię o czywiście tego negatywnie ;-) Po prostu ciekawe zestawienie kolorów ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kubusiu, że tak spytam.... Na co teraz chcesz malować forczka? Arek, ja po kilku glebach przez miesiąc zbierałam się sama w sobie, żeby w końcu odważniej zjeżdżać Ale w przeciwieństwie do Was, jestem do przodu o młoda=głupia . Na starość chyba trudniej o odwagę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A tam, ja nie mądrzeję na starość xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jeszcze nie przekroczyłeś bariery mądrzenia ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 nigdy nie przekroczę ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kuba, starosc nie radosc, mlodosc nie wiecznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No każdemu przyjdzie zmądrzeć Chociaż sam u siebie zauważyłem że po roku zacząłem jeździć bardziej asekuracyjnie to że trwało to jeden dzień to inna bajka Kurka, będę musiał się do Was jakoś wybrać jak pogoda będzie lepsza to pojeździmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Hyhy jak będę miał fulla to się ścigniemy z wielkiej sowy stokiem narciarskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Hy hy, Kuba naiwniaku, on przyjeżdża do mnie, a nie na ścigi do Ciebie A co do jazdy asekuracyjnej... po zawodach w Brennej zwątpiłam w sens istnienia takiej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 I Gev powiedziała wszystko A właśnie w Brennej miałem przy objeździe trasy jazdę typowo asekuracyjną A później kto był ten wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No i co i tak się ścigniemy ;DD Uhh w piątek będę wszystko wiedzieć - jak z zieloną krówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kurka, będę musiał się do Was jakoś wybrać jak pogoda będzie lepsza to pojeździmy Uh, jednak moja wypowiedź powyższa jest bez sensu -.- Już dawno wiedziałam, że rower ważniejszy... Kuba, zielona krówka ładnie wygląda A kupiłbyś mi tam w tym kraju kolczykiiii? Plosim ^^ Albo innego gadżeta ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Bo to forum rowerowe W tym roku z rowerem mnie nie będzie. Jak Gev chęci nie wyrazi to też nie będzie. Przcie wiesz że bez Ciebie nigdzie nie jadę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 9 Października 2008 Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Apropo "pink" Epic'a http://allegro.pl/item451218517_nowa_specialized_epic.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 9 Października 2008 Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ale na taki rower to zamiast espedow trzeba sobie biale kozaczki sprawic A moze sa takie w wersji spd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.