SND Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ja jestem ze Świdnicy i tak patrze to an forum znam nawrtoka tylko osobiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 no to w niedziele w swidnicy zbiorka. poznasz nas osobiscie wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SND Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No bardzo chętnie tylko że w lipa bo na cały weekend kuzyn do mnie wpada z czech i nie dam rady ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ożesz kurde ze tak powiem to sporo ludzi bedzie, oby sie nikt nie wykruszył to bedzie niezła ekipa. Niedziela zapowiada sie dosyc pogodnie, 14 st i bez deszczu do południa. Trasa ze Świdnicy na Sowę to max 2h żółwim tempem, może jakieś jeszcze propozycje? Kalenica, Woliborska, Srebrna Góra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 sowa + kalenica może być Jescze będzie taki Wojtek ten od felta czarnego z bomberem na przedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No to teraz ostatnia sprawa o ktoorej pod tym kolesiem z widlami? Fanie ze bedize Nas duzo - tak jak wtedy co sie poznalismy i pogubilismy ale rozumiem ze trasa uwzglednia "maj presiesz singla"? w jedlinie czy jak to tam nazwaliscie? ja tam mam cala niedziele wolna wiec jak cos to moge jezdzic do zmierzchu albo do zgonu ps. Bomber juz nie rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 sugeruje 10tą godzine. wiecej czasu na jazde i na normalne tempo. ja juz stary jestem i noga nie ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 tobo którędy jedziemy do Świdnicy ? Przez strefę a później na Witoszów czy główną a za Mokrzeszowem na Witoszów ? Tak jeszcze myślę, do której około będziemy tam jeździć ? 16-17 dom ? :-) Pozostaje kwestia ubioru bo wieczorem robi się konkretnie zimno i tak się zastanawiam czy koszulka termiczna z długim rękawem + koszulka kolarska + kurtka z goretexu starczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 10 powiadacie.. no spox rozsadnie bedzie skonczyc jazde ok max 18 bo sie ciemno robi.. niech reszta tylko potwierdzi i do zoba w niedziele pod neptunem o 10 rano w swidnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 bede o 10 w swidnicy, jade z walbrzycha przez kozice julianow na swidnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Mimo wszystko proponuje Ci tobo strefe i Pogorzałę na Julianowie będzie duży ruch pewnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Kurcze, tylko szkoda,że nie mam długich spodenek kolarskich i bluzy- będę musiał pocić w spodniach dresowych i jakiejś bluzie- trudno, ale pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja w krótkich spodenkach napieram A jutro idę na imprezę i nie będę spożywać alkoholu zeby być swiezym ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ale lipna impreza bedzie dawaj Kubus nachlej sie i jedz rowerem zobacz jak mam za kazdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 wiem ze sie nawale, kumpel forumowy nasz obiecał ze mi cos kupi ^^ ;DD Ja po prostu kasy nie biorę, bo na rower oszczędzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Skąpiradło z Ciebie - przyznaj się ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 od teraz tak, zawsze to ja stawiałem wszystkim jak byłem zawiany albo coś xD koniec z tym xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja sie wlasnie nachlalem z ziomkiem tym od TC zreszta jesli ktos nie ogladal to polecam film Alpha Dog faza w sam raz na 5x0.66 piwka wkret jak trza.. tak wiec do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Października 2008 Udostępnij Napisano 4 Października 2008 hahaha a ja dzisiaj mam już wymówkę do niepicia xD Z trzema dziewczynami jestem umówiony o 15:00, 17:00 i potem 20:00 xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 4 Października 2008 Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Zalewasz boisz sie alko jazdy przyznaj sie:) A swoja droga to mam prozbe - jakby ktoorys z Was jutro rano tak powiedzmy kolo 8 jesli juz wstanie napisal jaka jest u Was pogoda byloby grubo myslicie ze na tych trasach ktoore jutro dziabniemy krootki set z rekawkami i nogawkami styknie? czy jednka dlugie rajty? bo u mnie dizisaj np jest na lajcie 15C i slonce zaraz ide sie odkacowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Października 2008 Udostępnij Napisano 4 Października 2008 ja jutro krótkie spodenki r ękawki, ew. do plecaka cos wrzuce. spoko 661713434 napisz do mnie, "hej tu gorący szoppers" to bede wiedziec ze to Ty ;DD Aj tam, i tak psy pewnie znowu wjadą to się z nimi będę kłócić ze mogą mi skoczyć jak jestem trzeźwy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 4 Października 2008 Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Ja tam planuje zaopatrzyeć się jednak w kurtke.. teraz niezbyt ciepło jest ;-) W dresowych spodniach i bluzie było mi chłodno (no ale fakt faktem nie jechałem tylko wierciłem ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 4 Października 2008 Udostępnij Napisano 4 Października 2008 No i stalo sie przyjade z dwoma ziomkami z Wro ktoorzy jechali z nami TC 2007 wiec bedzie fajnie jeden co prawda cos marudzi ze dizisaj jezdzil i sie styral ale damy mam nadzieje rade i nie bedziecie na nas za dlugo czekac tak wiec do zobaczycha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 4 Października 2008 Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Polecam wziąć ciepłe rzeczy zwłaszcza że dzisiaj o 18 zmarzłem trochę w kurtce, koszulce z długim rękawem i koszulce z krótkim rękawem ;-) Nie mówiąc o tym że w górach będzie chłodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Października 2008 Udostępnij Napisano 4 Października 2008 jutro ma być 5* i deszcz. Jeśli na termometrze rano będzie poniżej 10* - nie jedziemy Jeśli będzie padać/kropić - nie jedziemy Nie mam zamiaru się na siłę rozchorowywać, i tak już się źle czuję ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.