Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Ożesz kurde ze tak powiem to sporo ludzi bedzie, oby sie nikt nie wykruszył to bedzie niezła ekipa.

Niedziela zapowiada sie dosyc pogodnie, 14 st i bez deszczu do południa.

Trasa ze Świdnicy na Sowę to max 2h żółwim tempem, może jakieś jeszcze propozycje? Kalenica, Woliborska, Srebrna Góra?

No to teraz ostatnia sprawa :) o ktoorej pod tym kolesiem z widlami? :)

Fanie ze bedize Nas duzo - tak jak wtedy co sie poznalismy i pogubilismy :angry2: ale rozumiem ze trasa uwzglednia "maj presiesz singla"? :) w jedlinie czy jak to tam nazwaliscie? :) ja tam mam cala niedziele wolna wiec jak cos to moge jezdzic do zmierzchu albo do zgonu :D

ps. Bomber juz nie rulez :D

tobo którędy jedziemy do Świdnicy ? Przez strefę a później na Witoszów czy główną a za Mokrzeszowem na Witoszów ?

Tak jeszcze myślę, do której około będziemy tam jeździć ? 16-17 dom ? :-) Pozostaje kwestia ubioru bo wieczorem robi się konkretnie zimno i tak się zastanawiam czy koszulka termiczna z długim rękawem + koszulka kolarska + kurtka z goretexu starczą :icon_mrgreen:

Zalewasz :) boisz sie alko jazdy przyznaj sie:)

A swoja droga to mam prozbe - jakby ktoorys z Was jutro rano tak powiedzmy kolo 8 jesli juz wstanie napisal jaka jest u Was pogoda byloby grubo :) myslicie ze na tych trasach ktoore jutro dziabniemy krootki set z rekawkami i nogawkami styknie? czy jednka dlugie rajty? ;) bo u mnie dizisaj np jest na lajcie 15C i slonce ;) zaraz ide sie odkacowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...