Wax Napisano 28 Sierpnia 2007 Napisano 28 Sierpnia 2007 Ok Jarod dzięki za info. Chyba właśnie tam pojade. Nerka
Gevera Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 cześć. coś mi co jakiś czaś w korbie potrafi ładnie chrupnąć, łupnąć, zawsze na ciężkim przełożeniu. gdzie mogą mi sie tym dobrze zająć w naszym miescie? albo raczej, gdzie sie dobrze znają na roweruch, bo na wrocławskiej jeden facet wydał mi sie ostatnio mały rozgarnięty (przynajmniej jeśli o kaski idzie...)
arek_wro Napisano 1 Września 2007 Napisano 1 Września 2007 Jedz na Wroblewskiego. Ja choc na codzien mieszkam we Wroclawiu, to pare rzeczy robilem wlasnie na Wroblewskiego w Swidnicy. Nie przyjezdzalem oczywiscie specjalnie do Swidnicy do serwisu, ale jestem tu na weekendy, wiec korzystalem z okazji. Na razie mam pozytywne odczucia.
Wax Napisano 2 Września 2007 Napisano 2 Września 2007 Wróblewskiego i tylko tam w Świdnicy, cenią sie (w stosunku do chłopaków) o kobiecych usmiechach nic mi nie wiadomo , Kopernika (zgredy), Wrocławka (tłuki)...tylko osiedle pozdrawiam
Nawrotek Napisano 14 Września 2007 Napisano 14 Września 2007 Osiedle młodych ^^ tam jest jedyny prawdziwy sklep rowerowy u nas w mieście.
Gevera Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 ahoj załogo! jako że ostatnimi czasy choroba mnie zmogła, teraz trzeba będzie wracać do formy na biku, i tu pojawia się pytanie do Was, a raczej prośba o podzielenie sie jakimiś leśnymi/polnymi ścierzynkami, które w średnim tempie i niezbyt silnej dziewoi zajmą jakieś 3-4 godziny jakiś opis trasy, scierzynki? bo wedle map to tu nuudno z góry dzięki
pdobrzan Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 Wystarczy podjechać w okolice Wałbrzycha, tam przestaje być nudno Na stronce www.mtb.walbrzych.pl jest opisanych kilka tras z mapkami. Faktem jednak jest że trasy są średnio oznaczone lub w ogóle, więc korzystając z opisu trasy czy nawet mapy można się pogubić.
Nawrotek Napisano 6 Stycznia 2008 Napisano 6 Stycznia 2008 Żyjeta jeszcze? Śmiga ktoś jeszcze na rowerku? ;D
Wax Napisano 6 Stycznia 2008 Napisano 6 Stycznia 2008 Żyjemy Pewnie że śmiga...tylko że od marca...bo teraz nie ma kiedy i nie ma w czym. Pozdro
Noritsu Napisano 6 Stycznia 2008 Autor Napisano 6 Stycznia 2008 Ktoś śmiga, bo przed świętam moja dziewczyna szła przez park na ul. Sikorskiego i jechał ktoś po ścieżce rowerowej. Ochrzanił dwie dziewuchy co szły po tej ściezce rowerowej i pojechał dalej, ale poniewaz one go wyzywały to moja kobieta dzielnie broniła honoru kolarskiego i nieźle się z nimi pokłóciła. Jeżeli to jechał ktoś z forum to fajnie
Gevera Napisano 6 Stycznia 2008 Napisano 6 Stycznia 2008 ja przed świętami trochę jeździłam, teraz znów zacznę, ino buty przyjdą i mama wyjdzie (bo mi nie pozwala zimą )
Wax Napisano 6 Stycznia 2008 Napisano 6 Stycznia 2008 No to @Noritsu brawa dla Twojej wybranki ! Ja nie moge jeździć w zimie bo nie mam stroju ($ poszła na co innego), ale śmigam sobie w pokoju na stacjonarnym rowerku takim dla otyłych...daje rade + siłownia i praca nad wagą (wieczny problem). Pozdrawiam bikerów i bikerki. Szerokości
Gevera Napisano 6 Stycznia 2008 Napisano 6 Stycznia 2008 Wax, masz racje, brawa dla jego dziewoi a myślisz, że ja co, pełen strój? jak zobaczyłam cenę getr (tak to sie odmienia?) w decathlonie, to zrezygnowałam ;] ale miałam okazję próbować, i wiem ze ciepłe; takie bajery ino dla wybrańców
Wax Napisano 6 Stycznia 2008 Napisano 6 Stycznia 2008 @Gevera, ceny są różne, ale chcąc kupić komplet -> getry, osłony na buty, bluze/kurtke, rękawiczki i jakiś "czepek" pod kask...to jednak uzbiera się niezła sumka . Powiedziałem sobie, że na przyszły rok sie zaopatrze w taki komplecik. Swoją droga @Gevera chyba będziemy śmigać w tym roku w jednej ekipie. Świdnica Bike Team. Pozdro
Gevera Napisano 6 Stycznia 2008 Napisano 6 Stycznia 2008 e? rozwiń wątek ten o teamie a co do sumy... mam farta takiego, ze rękawiczki mi zasponsorują bo inaczej bym nigdy nie kupiła
Wax Napisano 7 Stycznia 2008 Napisano 7 Stycznia 2008 e? rozwiń wątek biggrin.gif ten o teamie wink.gif Rozmawiałem z niejakim Arturem Sz. i powiedział, że jest grupka osób pod nazwą ŚBT, to zapytałem kto tam jest, czy uskuteczniają jazde na roweruch a Artur powiedział ze jest kilka osób w tym @Nawrotek i dziewczyna która jeździ na Felcie....(tu mój przebłysk)...i skumałem, że to Ty. A, że Arturek mieszka po drugiej stronie ulicy to zaproponował mi wspólną jazdę. Jest to możliwe czy Artur coś nawkręcał ?
Nawrotek Napisano 7 Stycznia 2008 Napisano 7 Stycznia 2008 Nie, nie xD ŚBT założyliśmy razem i szukamy ludzia ze ś-cy co chcą z nami śmigać Z resztą Ala widziała moją koszulkę ŚBT Ja osobiście nie wiem jak w sezonie 2008 będzie ze śbt, bo na razie tylko ja sponsora znalazłem, ale od tego roku możliwe że zacznę jeździć w teamie we Wrocławiu. Ale Śbt będzie wiecznie żywe xD
Wax Napisano 7 Stycznia 2008 Napisano 7 Stycznia 2008 Aha. to Arturek nie powiedział wszystkiego W każdym razie, ja jestem chętny do wspólnego śmigania na rowerku w sezonie 2008. Niestety jestem "dostępny" tylko w weekendy bo jeszcze studiuje. Najważniejsze że coś się ruszyło. Jak coś to kontakt jest. Pozdro
Gevera Napisano 7 Stycznia 2008 Napisano 7 Stycznia 2008 yee (właśnie wróciłam z rowerowania, więc jeszcze palce mam zdrętwiałe) to ja się piszę na wspólne rowerowanie jak najbardziej p.s. pierwsza ponad godzinna próba w spd zaliczona-żadnej gleby, pamiętałam
arek_wro Napisano 7 Stycznia 2008 Napisano 7 Stycznia 2008 Ech, niektorzy to sa twardzi Tez na weekendy pedaluje po mojej rodzinnej Swidnicy i okolicach, ale poniewaz mimo mlodzienczego wygladu latka leca, wiec czekam az temperatura skoczy chocby do 10 stopni. Pozdrawiam Swidnice! Gevera, przy pierwszej jezdzie w spd sie pamieta, bo nie myslisz o niczym innym jak tylko zeby przypadkiem nie zapomniec sie wypiac. Zobaczysz tak przy piatej jezdzie Ja mniej wiecej wtedy zaliczylem swoja pierwsza glebe przed przejsciem przez ulice ku ogolnemu zdziwieniu kilkunastu osob. Ale i tak gratulacje!
Gevera Napisano 7 Stycznia 2008 Napisano 7 Stycznia 2008 hahaha, dzięki postaram się pamiętać a co do tej twardości... własnie zaliczyłam "małe suszenie głowy" od mamy i chłopaka ze jestem niepoważna ;] za brak kasku, ale jak inaczej zagrzać dekiel, jak nie czapką i kapturem, a lodu już nie ma, a ja mam bolące zatoki :/ ale 3 stopnie aż wytrzymać już nie mogłam
arek_wro Napisano 7 Stycznia 2008 Napisano 7 Stycznia 2008 Dlatego wlasnie ja czekam az temperatura troche skoczy, bo standardowa czapka plus kask nijak sie nie chca zmiescic na glowie i to niezalenie od kolejnosci zakladania
Nawrotek Napisano 7 Stycznia 2008 Napisano 7 Stycznia 2008 A tam narzekacie Ja jutro kupuję klocki linki i pancerz, zacisk sztycy i będzie pierwszy trening na Cube xD Moim kochanym z resztą Idzie ktoś jutro/ w czwartek na bike? Z resztą teraz to codziennie będę śmigać
Gevera Napisano 7 Stycznia 2008 Napisano 7 Stycznia 2008 Sobotę, człecze dobry, sobotę! Ty się obijasz w gimnazjum, a mnie maltretują w liceum... ja czasu nie mam aż tyle
Nawrotek Napisano 7 Stycznia 2008 Napisano 7 Stycznia 2008 Hahaha obijam się do wywiadówki, bo wtedy będzie ciepło Ale w liceum też będę się obijać xD
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.