Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cześć. coś mi co jakiś czaś w korbie potrafi ładnie chrupnąć, łupnąć, zawsze na ciężkim przełożeniu. gdzie mogą mi sie tym dobrze zająć w naszym miescie? albo raczej, gdzie sie dobrze znają na roweruch, bo na wrocławskiej jeden facet wydał mi sie ostatnio mały rozgarnięty (przynajmniej jeśli o kaski idzie...)

Napisano

Jedz na Wroblewskiego. Ja choc na codzien mieszkam we Wroclawiu, to pare rzeczy robilem wlasnie na Wroblewskiego w Swidnicy. Nie przyjezdzalem oczywiscie specjalnie do Swidnicy do serwisu, ale jestem tu na weekendy, wiec korzystalem z okazji. Na razie mam pozytywne odczucia.

Napisano

Wróblewskiego i tylko tam w Świdnicy, cenią sie (w stosunku do chłopaków) o kobiecych usmiechach nic mi nie wiadomo :D, Kopernika (zgredy), Wrocławka (tłuki)...tylko osiedle :P pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

ahoj załogo!

jako że ostatnimi czasy choroba mnie zmogła, teraz trzeba będzie wracać do formy na biku, i tu pojawia się pytanie do Was, a raczej prośba o podzielenie sie jakimiś leśnymi/polnymi ścierzynkami, które w średnim tempie i niezbyt silnej dziewoi zajmą jakieś 3-4 godziny :)

jakiś opis trasy, scierzynki? bo wedle map to tu nuudno :D

z góry dzięki

Napisano

Wystarczy podjechać w okolice Wałbrzycha, tam przestaje być nudno :D Na stronce www.mtb.walbrzych.pl jest opisanych kilka tras z mapkami. Faktem jednak jest że trasy są średnio oznaczone lub w ogóle, więc korzystając z opisu trasy czy nawet mapy można się pogubić.

• 3 miesiące temu...
Napisano

Ktoś śmiga, bo przed świętam moja dziewczyna szła przez park na ul. Sikorskiego i jechał ktoś po ścieżce rowerowej. Ochrzanił dwie dziewuchy co szły po tej ściezce rowerowej i pojechał dalej, ale poniewaz one go wyzywały to moja kobieta dzielnie broniła honoru kolarskiego i nieźle się z nimi pokłóciła. Jeżeli to jechał ktoś z forum to fajnie :)

Napisano

ja przed świętami trochę jeździłam, teraz znów zacznę, ino buty przyjdą i mama wyjdzie (bo mi nie pozwala zimą :))

Napisano

No to @Noritsu brawa dla Twojej wybranki ! :) Ja nie moge jeździć w zimie bo nie mam stroju ($ poszła na co innego), ale śmigam sobie w pokoju na stacjonarnym rowerku takim dla otyłych...daje rade :) + siłownia i praca nad wagą (wieczny problem). Pozdrawiam bikerów i bikerki. Szerokości

Napisano

Wax, masz racje, brawa dla jego dziewoi :D

a myślisz, że ja co, pełen strój? jak zobaczyłam cenę getr (tak to sie odmienia?) w decathlonie, to zrezygnowałam ;] ale miałam okazję próbować, i wiem ze ciepłe; takie bajery ino dla wybrańców ;)

Napisano

@Gevera, ceny są różne, ale chcąc kupić komplet -> getry, osłony na buty, bluze/kurtke, rękawiczki i jakiś "czepek" pod kask...to jednak uzbiera się niezła sumka ;). Powiedziałem sobie, że na przyszły rok sie zaopatrze w taki komplecik. Swoją droga @Gevera chyba będziemy śmigać w tym roku w jednej ekipie. Świdnica Bike Team. Pozdro

Napisano

e? rozwiń wątek :P ten o teamie ;)

a co do sumy... mam farta takiego, ze rękawiczki mi zasponsorują :voodoo: bo inaczej bym nigdy nie kupiła :D

Napisano
e? rozwiń wątek biggrin.gif ten o teamie wink.gif

Rozmawiałem z niejakim Arturem Sz. i powiedział, że jest grupka osób pod nazwą ŚBT, to zapytałem kto tam jest, czy uskuteczniają jazde na roweruch a Artur powiedział ze jest kilka osób w tym @Nawrotek i dziewczyna która jeździ na Felcie....(tu mój przebłysk)...i skumałem, że to Ty. A, że Arturek mieszka po drugiej stronie ulicy to zaproponował mi wspólną jazdę. Jest to możliwe czy Artur coś nawkręcał ? ;)

Napisano

Nie, nie xD ŚBT założyliśmy razem i szukamy ludzia ze ś-cy co chcą z nami śmigać ;)

Z resztą Ala widziała moją koszulkę ŚBT :)

Ja osobiście nie wiem jak w sezonie 2008 będzie ze śbt, bo na razie tylko ja sponsora znalazłem, ale od tego roku możliwe że zacznę jeździć w teamie we Wrocławiu.

Ale Śbt będzie wiecznie żywe xD

Napisano

Aha. to Arturek nie powiedział wszystkiego ;)

W każdym razie, ja jestem chętny do wspólnego śmigania na rowerku w sezonie 2008. Niestety jestem "dostępny" tylko w weekendy bo jeszcze studiuje. Najważniejsze że coś się ruszyło. Jak coś to kontakt jest. Pozdro

Napisano

yee ;) (właśnie wróciłam z rowerowania, więc jeszcze palce mam zdrętwiałe) to ja się piszę na wspólne rowerowanie :) jak najbardziej :D

p.s. pierwsza ponad godzinna próba w spd zaliczona-żadnej gleby, pamiętałam :)

Napisano

Ech, niektorzy to sa twardzi ;) Tez na weekendy pedaluje po mojej rodzinnej Swidnicy i okolicach, ale poniewaz mimo mlodzienczego wygladu latka leca, wiec czekam az temperatura skoczy chocby do 10 stopni. Pozdrawiam Swidnice!

Gevera, przy pierwszej jezdzie w spd sie pamieta, bo nie myslisz o niczym innym jak tylko zeby przypadkiem nie zapomniec sie wypiac. Zobaczysz tak przy piatej jezdzie ;) Ja mniej wiecej wtedy zaliczylem swoja pierwsza glebe przed przejsciem przez ulice ku ogolnemu zdziwieniu kilkunastu osob. Ale i tak gratulacje!

Napisano

hahaha, dzięki ;) postaram się pamiętać ;)

a co do tej twardości... własnie zaliczyłam "małe suszenie głowy" od mamy i chłopaka ze jestem niepoważna ;] za brak kasku, ale jak inaczej zagrzać dekiel, jak nie czapką i kapturem, a lodu już nie ma, a ja mam bolące zatoki :/

ale 3 stopnie aż ;) wytrzymać już nie mogłam ;)

Napisano

A tam narzekacie :D

Ja jutro kupuję klocki linki i pancerz, zacisk sztycy i będzie pierwszy trening na Cube xD

Moim kochanym z resztą :)

Idzie ktoś jutro/ w czwartek na bike?

Z resztą teraz to codziennie będę śmigać :)

Napisano

Sobotę, człecze dobry, sobotę! Ty się obijasz w gimnazjum, a mnie maltretują w liceum... ja czasu nie mam aż tyle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...