Sel Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 I ja również. Zapraszam w góry chociaż dopiero co wracam do siebie po przeziębieniu ;-) Ja proponuje niedziele - co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Niedziela jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ja też mógłbym się wybrac na niedzielną przejażdżkę, o ile poskładam rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Po co go (a może ją? ^^) rozkładałeś ;P Konserwowałeś już na zimę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Czyli wstepnie jestesmy ustawieni mooj TC-Ziom robi angola i idzie na jakies chlanie zdaje sie w sobote wiec pewnie go nawet sila nie wsadze do auta wiec niech sie goni.. w okolicach piastku ustawilibysmy sie bardziej dokladnie ok? Wlasnie Inferek co zes zespul w swoim "weglowcu"? Sel jak tam eR7iodemka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Nie, nic się nie spsuło. Po tych wszystkich błotnych maratonach należało się to mojemu rumakowi. Ramę jak rozebrałem to z pół kubka wody się wylało, po za tym niektóre częsci prosiły sie o dokładne przesmarowanie. W zimie raczej nie bedę jezdził, może sporadycznie. Do niedzieli poskładam. Pyknę trase Bielawa-Świdnica-Wałbrzych, potem z wami gdzieś gdzie koła poniosą i myślę ze koło 130km wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 gdzie sie umawiamy w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Wymyslcie chlopaki jakas traske z uwzglednieniem tego singla co? proooosze A co do ustawki to moze daloby sie obcykac jkaies miejsce w ktoore latwo dojechac autem z wroclawia? ale duzo tych zyczen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Z tym to nie problem, zostawicie auto np. kolo Auchan bądź Tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Albo zaprakuj u nas na wiosce, mozna fajną trasą skoczyć. Od lutomii aż na wielką sowę lasami. Potem zaliczyć rzeczka, głuszyca jakoś też lasami przez wałbrzych, tam wałbrzyszan opuścić i w dół do ś-cy przez pogorzałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kubus wiesz co to jest mysl mam blizej do swidnicy generalnie jakby nie patrzec.. napisz gdzie najsensowniej zaparkowac (moze wlasnie jakis market albo cos tkaiego) gdzie latwo bedzie trafic i tam byscie po mnie podjechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Koło rynku pod kerfurem, ulica chyba pierwszego maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Hyhy to wy się tam umawiajcie a my w Wałbrzychu Ładna ekipa się szykuje, tj. Zabiel, Tobo, Nawrot, Infer, Szoppers, Ja i może ktoś ze Świebodzic by jeszcze jechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ja z Bielawy ruszam z kolegą, wiec kilka osób będzie. Dojeżdżam do Świdnicy i z tamtąd do Wałbrzycha może przez J.Daisy? Aha i też byłbym za tym jedlińskim singieltrackiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 No ok Ja dzisiaj kółko z tyłu przeserwisowałem, odkreciłem bebenek wszystko nasmarowałem, ładnie teraz chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdobrzan Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Możemy spotkać się przy bramie w Książu i podjechać razem na Daisy po ludzi spoza Wałbrzycha/Świebodzic, co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Inferek i Nawrotek znają drogę także spokojnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 moze byc ksiaz i stamtad wyruszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 A co to jest to Daisy? Czyli generalnie ustawka pod ksiazem czy w swidnicy (Kubus?) i potem tam? czy w walbrzychu ? bo juz nic nie kumam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Inferek z kumplem Ty Szoppersie i ja spotykamy sie w s-cy pod neptunem, skoczymy razem do ksiaza a tam na nas będzie wał./swiebodzice czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 z utęsknieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 To juz zeby wyjsc na totalnego malusa powiedz do jasnej anielki co to "neptun".. wiem ze to tkai koles z widlami ale gdzie to jest w swidnicy gdzies w rejonie tesco/rynek? bo chyba tam bedzie mi latwo trafic i sie wypakowac ze sprzetem.. generalnie rynke jest w okolicy katedry? bo tam kiedy bylem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SND Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Siema. Jestem nowym użytkowniekiem forum chciałem się przywitać i napisać peirwszego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 jestes z walbrzycha lub okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Października 2008 Udostępnij Napisano 2 Października 2008 neptun jest na samym środku rynku, tam gdzie katedra tylko do góry do ryneczku, naprzeciwko rossmana fontanna taka http://mapy.google.pl/?ie=UTF8&ll=50.8...mc:wikipedia_pl Zmiana, wszyscy spotykamy się w Świdnicy Pod neptunem na rynku Pojedziemy do Lutomii i na Sowę tamtędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.