Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli wstepnie jestesmy ustawieni :D mooj TC-Ziom robi angola i idzie na jakies chlanie zdaje sie w sobote wiec pewnie go nawet sila nie wsadze do auta :) wiec niech sie goni.. w okolicach piastku ustawilibysmy sie bardziej dokladnie ok? :P

Wlasnie Inferek co zes zespul w swoim "weglowcu"? :)

Sel jak tam eR7iodemka? :)

Nie, nic się nie spsuło. Po tych wszystkich błotnych maratonach należało się to mojemu rumakowi. Ramę jak rozebrałem to z pół kubka wody się wylało, po za tym niektóre częsci prosiły sie o dokładne przesmarowanie. W zimie raczej nie bedę jezdził, może sporadycznie. Do niedzieli poskładam. Pyknę trase Bielawa-Świdnica-Wałbrzych, potem z wami gdzieś gdzie koła poniosą i myślę ze koło 130km wyjdzie :)

To juz zeby wyjsc na totalnego malusa powiedz do jasnej anielki co to "neptun".. wiem ze to tkai koles z widlami ale gdzie to jest w swidnicy :) gdzies w rejonie tesco/rynek? bo chyba tam bedzie mi latwo trafic i sie wypakowac ze sprzetem.. generalnie rynke jest w okolicy katedry? bo tam kiedy bylem:D

neptun jest na samym środku rynku, tam gdzie katedra tylko do góry do ryneczku, naprzeciwko rossmana fontanna taka :)

http://mapy.google.pl/?ie=UTF8&ll=50.8...mc:wikipedia_pl

B)

Zmiana, wszyscy spotykamy się w Świdnicy :P Pod neptunem na rynku :)

Pojedziemy do Lutomii i na Sowę tamtędy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...