inferek Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 To byłoby na czworo : Mikołaj,Sel,Ty i ja niezła ekipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Dzisiaj się jeszcze chyba zarejestruję, muszę chodź raz w życiu być słodki dla tatusia żeby transport mi zrobił Panowie jakie plany na piątek/sobota/niedziela? Generalnie sobotę zaklepuję dla Waxa na spokojne kręcenie A w niedziele może do Wałbrzycha byśmy skoczyli, co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Jakby ktoś wypadł z czwórki to 3 osoby moge wziąć z rowerami, bo swój i tak pakuje do środka. Chyba że Nawrotek dogadasz sie z Selem i razem pojedziecie W niedziele możemy skoczyć na singla do Jedliny i potem gdzieś szutrami ładnie w kierunku Sowy, ale nie koniecznie. Tylko tak z rana, żeby popołudnie mieć dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 [...]Na trasie była też Aluś z Robercikiem [...] Jak ładnie nas nazywasz Ale trzeba przyznać, trasa boska Najszybsza moja pętla wg. Garmina to 47min (to musi być trochę podkolorowane bo to mało realne ) ostatni zjazd (ponad 2km) przejechany w 5 minut Opony mam od tych kamieni trochę zniszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Kur... mac ze tak powiem, nie wymienili mi na serwisie oringow, dlatego prawdopodobnie moj manitou ma tak ulomna prace ;/ Ucieka mu powietrze przy ugieciu (polalem brunoxem i slychac cholerny syk ;<). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 14 Września 2008 Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Zrobiłeś już tego amorka ? dasz radę wyrobic sie do BM w Polanicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 14 Września 2008 Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Jutro jade sprawdzic dostepnosc oringow w sklepie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Września 2008 Udostępnij Napisano 15 Września 2008 mógłbyś zobaczyć ile kosztuje klucz do suportu ht2? http://allegro.pl/item431286678_klucz_do_s...lowtech_ii.html Dokładnie taki, musi być otwarty, bo nasadowy nie pasuje mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 15 Września 2008 Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Niestety za pozno napisales ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no spoko, nic sie nie stało smigacie coś? Bo pogoda jak z d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ja codziennie, co z tego że pogoda od bani. To i tak już końcówka sezonu, wiec trzeba korzystac. Rower co prawda od błota to już zapadł mi sie pod ziemie, ale przyjemnie się jezdzi wieczorkiem w gęstej mgle i liściach dokoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdobrzan Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 http://mtb.walbrzych.pl/uwaga-zmiana-termi...art/2008/08/28/ taka lokalna impreza, myślę że warto się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 To juz jutro Bierzesz w tym udział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdobrzan Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Jeszcze nie wiem, ale raczej tak, a na pewno przyjadę popatrzeć. Zapraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ziomy rowerowe jako ze exam mam za pasem i teraz tylko krootkie przebiezki po okolicy, chcialbym spytac jak byscie sie zapatrywali na 4 lub 5.10 (sob, ndz) na wspoolny wypad w Wasze rejony (gloownie mialem na mysli pamietny, wypasny singletrack a z urwiskiem po prawej stronie z zaliczeniem moze ponownie Sowy i zjazd z niej ta trasa, na ktoora wtedy nie starczylo czasu.. chcialbym zabrac ze soba mojego leniwego Zioma, z ktoorym jechalem TC, zeby odkryl rejony 074 bo ostatnioi to tylko loi na kompie i chleje browary a jazdy niet.. Dajcie znac czy ktos mialby ochote wybrac sie tam wtedy z Nami, pomagajac jednoczesnie w nawigacji i oczywiscie bylaby to okazja do spotkania No chyba ze obleje exam 27.09 i wpadne w ciag to wtedy nie dojade do Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no okej, ja się piszę Twój kumpel = się ja Ja tez jutro zamiast roweru hmmm o 15:00 zapraszam nad zalew nasz kochany <3 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 No tak sezon powoli się kończy to trzeba się przerzucic na inny sport Ja też sie wpisuje na liste obecnych. Tak jak ostatnio jechaliśmy to w sumie nie jest już daleko tej Zygmuntówki(czy gdzie wy tam chcieliscie), jeden zjazd 10- moze 15 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Ja rowniez Mam nadzieje ze bede sprawny "technicznie" do tego momentu ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 O i ja chciałbym się tym razem nie zgubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 hheheh ok ;D Jutro jakiś rower, opowiem wam przygodę mą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Weź kolegów "placków" to przeciągniemy ich po Sowie. Jak tylko wydobrzeje do rana to możemy śmignąć. Juz 2 dni nie jezdzilem i zapomniałem czym to się je, a maraton juz w sobote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 O której na rower? Po obiedzie proponuje, ja sobie teraz posprzatam pokój i sie pouczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Pojechaliscie ? Bo pogoda cos niezbyt byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Daj Pan spokój Panie Sel kąpać to ja sie moge ale w wannie Pewnie z pogodą teraz tak ciągle bedzie, wiec trzeba korzystac z bezdeszczowych dni albo czekać na śnieg. Ew. zmienic sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no ja mam już inny Jutro przed szkołą szybki trening - do kumpla idę bo ma chatę wolną Polecam trenować uciekanie ;D Wiadomo czemu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.