Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj się jeszcze chyba zarejestruję, muszę chodź raz w życiu być słodki dla tatusia żeby transport mi zrobił :(

Panowie jakie plany na piątek/sobota/niedziela?

Generalnie sobotę zaklepuję dla Waxa na spokojne kręcenie

A w niedziele może do Wałbrzycha byśmy skoczyli, co ?:D

Jakby ktoś wypadł z czwórki to 3 osoby moge wziąć z rowerami, bo swój i tak pakuje do środka.

Chyba że Nawrotek dogadasz sie z Selem i razem pojedziecie :D

W niedziele możemy skoczyć na singla do Jedliny i potem gdzieś szutrami ładnie w kierunku Sowy, ale nie koniecznie. Tylko tak z rana, żeby popołudnie mieć dla siebie :(

[...]Na trasie była też Aluś z Robercikiem :D[...]

Jak ładnie nas nazywasz :( Ale trzeba przyznać, trasa boska :)

Najszybsza moja pętla wg. Garmina to 47min (to musi być trochę podkolorowane bo to mało realne :D ) ostatni zjazd (ponad 2km) przejechany w 5 minut :D Opony mam od tych kamieni trochę zniszczone :D

Ziomy rowerowe jako ze exam mam za pasem i teraz tylko krootkie przebiezki po okolicy, chcialbym spytac jak byscie sie zapatrywali na 4 lub 5.10 (sob, ndz) na wspoolny wypad w Wasze rejony (gloownie mialem na mysli pamietny, wypasny singletrack a z urwiskiem po prawej stronie :D z zaliczeniem moze ponownie Sowy i zjazd z niej ta trasa, na ktoora wtedy nie starczylo czasu.. ;)

chcialbym zabrac ze soba mojego leniwego Zioma, z ktoorym jechalem TC, zeby odkryl rejony 074 :D bo ostatnioi to tylko loi na kompie i chleje browary a jazdy niet..

Dajcie znac czy ktos mialby ochote wybrac sie tam wtedy z Nami, pomagajac jednoczesnie w nawigacji i oczywiscie bylaby to okazja do spotkania :D

No chyba ze obleje exam 27.09 i wpadne w ciag to wtedy nie dojade do Was :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...