Gevera Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Kurczę, musi :/ pocztex wałbrzych jako tako, dali mi nr, ale w świdnicy to potraktowali mnie jak babę która przeszkadza w piciu wódki w robocie. takie odczucie mam i jak na ten moment, to się torka nie zapowiada :/ Jak ktoś mi jeszcze raz będzie wkręcał, że kurier na następny dzień dostarcza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A na jaką Torkę czekasz?? 302 czy 318 ? ja mam 302 i jak na razie jestem z niej bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Gevera - coz jako ze moge sie chyba uwazac za bardziej "doswiadczonego" (wiele juz przeszlem) z poczta to zrob tak: 1. Dowiedz sie nr przesylki 2. Idz do oddzialu w Swidnicy 3. Jesli pracownik nie bedzie chcial pomoc popros przelozonego (zazwyczaj skutkuje) A i najwazniejsze, nie wdaj sie w "pyskowke" bo debil pierw sprowadzi Cie do wlasnego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem... P.S. Inferek daj te obliczenia bo mi nawet z obliczen wychodzi 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Tora jest. Jestem cała happy i w ogóle fajnie. Inferek, o której wybywacie? Ja o 14.10 lekcje kończę i mnie zabierają spod szkoły. A jak żeś taki mądry... może podzielisz się wiedzą? A, torka 318. Po próbnych jazdach na revelce to mi średnio było, ale z czasem uznałam ze ja chce powietrznego ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 6 Września 2008 Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Panowie, kto dzisiaj chętny na rower w godzinach 10-12 do góra 15 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 6 Września 2008 Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Co z jutrem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 6 Września 2008 Udostępnij Napisano 6 Września 2008 11:30 pod neptunem, reszta na miejscu do uzgodnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 7 Września 2008 Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nawrotek, troche mi jednak zeszło na tym grilu ale mysle ze dam rade na 11.30. Napisz tylko czy kierunek walbrzych jak wspominales wczoraj, czy po prostu okolice w planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 7 Września 2008 Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Myślałem raczej nad modliszowem w lewo, albo gdzieś okolice zagórza-dziećmorowic tak w górę jak rajd jechał Deszczyk pada, wiatr wieje, ale wyjazd aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 7 Września 2008 Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Wiesz co.. ja jednak nie dam rady:) musze jeszcze ze 4 godzinki pospac wiec dobranoc^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 7 Września 2008 Udostępnij Napisano 7 Września 2008 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 7 Września 2008 Udostępnij Napisano 7 Września 2008 To jest chore przez caly tydzien ladna pogoda a na weekend taki "syf" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 7 Września 2008 Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Fajna trasa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 7 Września 2008 Udostępnij Napisano 7 Września 2008 To jest chore przez caly tydzien ladna pogoda a na weekend taki "syf" W sobote bylo ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 7 Września 2008 Udostępnij Napisano 7 Września 2008 No w sumie tak prazylem sie wrecz we Wrocku Nawrot kiedy tam jedziemy Moze hmm.. w piatek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 8 Września 2008 Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Eh, a jak miodnie na 8h było nasze traski to małe nic. Jak będę mieć śrubę do bloka (bo maraton byłby niczym bez awarii) to się zabieram z Wami na jakieś rowerowanie. p.s. tora chodzi cudnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 8 Września 2008 Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Mnie trafi z ta moja R7, mam jakiegos wyjatkowego pecha do niej... zerwalem linke do IT dzisiaj ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Września 2008 Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Jakim cudem? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 8 Września 2008 Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Nie wiem, pytaj sie znajomego ktory ja zerwal (zaraz przy dzwigni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Września 2008 Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Cyrkowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 8 Września 2008 Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Arrgh nie denerwuj lwa ;P Jutro trafi do AZ na wymiane linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 to jak ten maraton przebiegł Panie Inferku? ;> A kto jescze był? moze jakieś zdjęcia czy cus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 9 Września 2008 Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Hehe... dlaczemuż to Panie? "Brenna - 8h na okrągło,w skwarze słońca, 530m przewyższenia, 20% stromizny, 3/4 podjazdów(podejść?), pierwsze okrążenie i 2 kapcie,najwyższy punkt-Horzelica 797m zdobyta 8krotnie. Było warto.6 miejsce ale za rok powtórka[...]" Powiem, że nie spodziewałem sie tak trudnej trasy, non stop podjazdy,brak płaskich odcinków, nie było gdzie uspokoić tętna, wjeżdżając na 1-1 czy podchodząc bylo tak samo trudno jak wjazd na Kalenice albo Sowę od Sokolca, tyle że jadąc ciągnęło się w nieskonczoność. Ciężko było kogokolwiek wyprzedzić, wszyscy jednym tempem targali rower pod pionową górkę- a tak trzeba bylo wytrzymać jeszcze 8 godzin. Powiem tylko że 8,2 km pokonywałem w 54 min- Vśr:~9,4km/h. Z kolegą w duo zrobiliśmy 8 okrążeń i zostało nam jeszcze 30min czasu.Najwięcej bylo 10 okrążen w 3-osobowym teamie. Na trasie umierałem, na postoju chcialem jechać Ale i tak tego nie da się opowiedzieć to trzeba po prostu przejechać. Na trasie była też Aluś z Robercikiem Myślę, że za rok znowu pojadę Duża frajda i odmienność od pozostałych maratonów. Wiecej w dziale Imprezy> Brenna 8h, zdjęcia na www.ox.pl http://fotoreportaz.ox.pl/?p=fotoreportazS...1988&page=2 27.09 BikeMaraton w Polanicy, jak by byly jakieś chętne dusze Tym maratonem kończę sezon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Inferku.. JA jadę do polanicy na setkę Muszę też w jakiś zawodach na koniec sezonu wystartować ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Ale wam zazdroszcze. Tez chcialem sie wybrac do Polanicy, ale wiadomo ... Jechalem ta trasa w zeszlym roku, tylko nie podczas maratonu, a pare tygodni wczesniej. Fajna trasa Najbardziej chyba zapada w pamieci dlugi na dobrych pare kilometrow podjazd, ktory daje solidnie w kosc. Chyba nigdy nie wyczekiwalem tak konca podjazdu jak wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.