Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale ja nie powiedziałam, że się będę cały czas uczyć ;)

W weekend po ( i pewnie przed) Brenna mega party :D oczywiście po 8 godzinach w siodle (;

Zmiana widelczyka nastanie jutro, więc drżyj ziemioooo! (;

A co do matury... porywam się na rozszerzony angielski, matematykę i fizykę, albo angielski podstawowy :D Politechnika Wrocław, ach, marzenie (;

Napisano

Widze bratnia dusza ;) Czytaj matma, ang, fiz rozszerzony ;P Czuje sie lepiej wiedzac ze jestem nie jednym "kamikaze" w okolicy ^^

Napisano

Co prawda mam jeszcze czasu ale już raczej wiem na czym będę się skupiać w lic.

Maturę chciałbym pisać z historii, wosu, ang i gegry (wszystko rozszerzone)

no i śmierdząca matma podstawowa ;)

Napisano

To gratuluje nawrot 6 przedmiotow pisac ? Ekhm to ja widze normalny jednak jestem ;)

Pol, Mat obowiazkowe + Hist, WOS, Ang, Geogr rozsz. ? ;P

Napisano

cóż, pol tez rozszerzony ;)

Z angielskiego się dostałem do najlepszej grupy z klas 1, szkoda zaprzepaścić to:P

Chyba ze certyfikat pierdzielne i z głowy będzie

Geografię na setkę będę, bo za bardzo kocham i szanuję ten przedmiot :D

Historia i wos -> wymóg, żeby na prawo się dostać

A matma obowiązkowa bo jakiś kretyn to wymyślił ;/////

Napisano

Cicho cicho, nie kretyn tylko mądra osoba. Jak coś, korków mogę Ci udzielić jesli masz to wątpliwe szczęście być uczniem pana co stelmatykę wykłada ;) My, Kasprowiczanie powinniśmy sobie pomagać (smiech na sali.)

Sel, w razie co, pomożesz z nauką? :D Bo ja czasami leżę i kwiczę z tym wszystkim (:

Napisano

No to macie fajne wsparcie ;) Nawrot, kiedyś jeszcze podziękujesz temu komuś co tak zrobił :D

I z tego co wiem, jest koncepcja taka że będzie wyglądała zupełnie inaczej niż dotychczas, więc się nie bój.

Napisano

Gevera, moze byc pomoc obustronna jesli Cie to satysfakcjonuje ;P Bo ja tez czasami kiepsko z niektorych dzialow + w miare powaznie mi sie zachorowalo i polowa maja/do konca czerwca siedzialem w domu ;)

Napisano

po ch*uj mi matma, jak ja humanista jestem

Tak jakbym Wam kazał napisać powieść na miarę potopu.

Ot praca obowiązkowa napisz książkę

No dajcie spokój jeszcze religii obowiązkowej brakuje....

Napisano

Jezyki obce ? Niemiecki to ugh, only Inglisz ;)

A to specjalnie dla Nawrotka, tak dla rozluźnienia:

Płytkę równoległościenną o grubości 5 cm posrebrzono od spodu. Pormień pada na górną powierzchnię płytki pod kątep 30*, częściowo odbija się, a część światła przechodzi do płytki, odbija się od dolnej powierzchni płytki i załamując sie powtórnie wychodzi (do powietrza) równolegle do pierwszego promienia odbitego. Wyznaczyć współczynnik załamania n materiału płytki, jeżeli odległość między dwoma promieniami równoległymi jest równa 2,5 cm.

Napisano

Nie przeżywajcie tak tej matury!! Lepiej myślcie o studniówce :P

Ja z polskiego mialem wiecej punktów z rozszerzonego niz z podstawowego, ot taki przypadek; po za tym niemiecki rozszerzony sam jeden zdawałem (czyt. ja jeden i 3 egzaminatorów + dyrektorka i vice-dyrektor musieli specjalnie dłużej zostac w szkole :voodoo: ale opłaciło sie, 78% i 70% mnie zadowoliło. Szczerze to i tak do nieczego sie nie przydało- musialem w wakacje się wysiliać i uczyc do testów na studia.

Zadanie dla Sel`a : wanna napełnia sie 10 min, opróżnia 15 min, ile zajmie napełnienie wanny z otwartym korkiem B)

Napisano

Infeeer, rok temu robiłam to zadanie :voodoo: nie pamiętam już, nie chce mi się o tym myślec.

Nawrot, Potopu nie napiszę, ale humanistyczne objawy mam.

Infer, ile będziesz w brennej?

Napisano

Przyrost wody w tym wypadku to 0,4m^3, wiec nie 30 min bo byś sąsiadów zalał :voodoo: Teraz to już łatwo ;p

W Brennej chciałbym trochę pozostać choć nie wiem na ile pozostała część załogi ma zamiar zostać, pewnie wyjedziemy w niedziele.

Napisano
30 min ? :]

Popieram po 10 min. zdąży wypłynąć 2/3 wody czyli do napełnienia wanny potrzeba trzykrotnie dłuższego czasu 30min.

To jakieś pytanie z tego teleturnieju "Czy jesteś mądrzejszy od piątoklasisty?"

Napisano

Hahaha dooobre ;)

Ja sobie na torkę czekam, i czekam i już mnie ściska normalnie bo chcę torkę!

Dzisiaj kazali mi się zadeklarować z czego maturę piszę... paranoja jakaś, miało być do końca września :/

Napisano

Zwracam honor z tą wanną, bo choć z prostych obliczeń wychodzi ze 25 min to na kogike 30 ;) ale nie ważne :)

Aluś torka musi być na sobote!! a po za tym już jest 5 drużyn w duo men wiec bedziemy musieli sie napocić troche...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...