Sel Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Tak, tak, niedziela ! W sobote mam zamiar jechac na przeglad ^^
Gevera Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Ale ja nie powiedziałam, że się będę cały czas uczyć W weekend po ( i pewnie przed) Brenna mega party oczywiście po 8 godzinach w siodle (; Zmiana widelczyka nastanie jutro, więc drżyj ziemioooo! (; A co do matury... porywam się na rozszerzony angielski, matematykę i fizykę, albo angielski podstawowy Politechnika Wrocław, ach, marzenie (;
Sel Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Widze bratnia dusza Czytaj matma, ang, fiz rozszerzony ;P Czuje sie lepiej wiedzac ze jestem nie jednym "kamikaze" w okolicy ^^
Nawrotek Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Co prawda mam jeszcze czasu ale już raczej wiem na czym będę się skupiać w lic. Maturę chciałbym pisać z historii, wosu, ang i gegry (wszystko rozszerzone) no i śmierdząca matma podstawowa
Sel Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 To gratuluje nawrot 6 przedmiotow pisac ? Ekhm to ja widze normalny jednak jestem Pol, Mat obowiazkowe + Hist, WOS, Ang, Geogr rozsz. ? ;P
Nawrotek Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 cóż, pol tez rozszerzony Z angielskiego się dostałem do najlepszej grupy z klas 1, szkoda zaprzepaścić to:P Chyba ze certyfikat pierdzielne i z głowy będzie Geografię na setkę będę, bo za bardzo kocham i szanuję ten przedmiot Historia i wos -> wymóg, żeby na prawo się dostać A matma obowiązkowa bo jakiś kretyn to wymyślił ;/////
Gevera Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Cicho cicho, nie kretyn tylko mądra osoba. Jak coś, korków mogę Ci udzielić jesli masz to wątpliwe szczęście być uczniem pana co stelmatykę wykłada My, Kasprowiczanie powinniśmy sobie pomagać (smiech na sali.) Sel, w razie co, pomożesz z nauką? Bo ja czasami leżę i kwiczę z tym wszystkim (:
Robert Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 No to macie fajne wsparcie Nawrot, kiedyś jeszcze podziękujesz temu komuś co tak zrobił I z tego co wiem, jest koncepcja taka że będzie wyglądała zupełnie inaczej niż dotychczas, więc się nie bój.
Sel Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Gevera, moze byc pomoc obustronna jesli Cie to satysfakcjonuje ;P Bo ja tez czasami kiepsko z niektorych dzialow + w miare powaznie mi sie zachorowalo i polowa maja/do konca czerwca siedzialem w domu
Nawrotek Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 po ch*uj mi matma, jak ja humanista jestem Tak jakbym Wam kazał napisać powieść na miarę potopu. Ot praca obowiązkowa napisz książkę No dajcie spokój jeszcze religii obowiązkowej brakuje....
zabiel17 Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 A ja jestem humanista i chcę pisać matmę To w niedziele planowany jest wyjazd- kto jedzie?? zgłaszać się
Nawrotek Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 ja matmy nie lubię i już wolę języki obce ;D Ja jadę;DD
Wolfram Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Gdzie planujecie pojechac w niedziele? Ja chętnie się zabiore jak coś.
Sel Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Jezyki obce ? Niemiecki to ugh, only Inglisz A to specjalnie dla Nawrotka, tak dla rozluźnienia: Płytkę równoległościenną o grubości 5 cm posrebrzono od spodu. Pormień pada na górną powierzchnię płytki pod kątep 30*, częściowo odbija się, a część światła przechodzi do płytki, odbija się od dolnej powierzchni płytki i załamując sie powtórnie wychodzi (do powietrza) równolegle do pierwszego promienia odbitego. Wyznaczyć współczynnik załamania n materiału płytki, jeżeli odległość między dwoma promieniami równoległymi jest równa 2,5 cm.
Nawrotek Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Ja niemiecki i angielski lubię i włoski <3 i wszystkie daj mi spokój, płytka leci do śmieci i rozbija się na 16 kawałków
inferek Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Nie przeżywajcie tak tej matury!! Lepiej myślcie o studniówce Ja z polskiego mialem wiecej punktów z rozszerzonego niz z podstawowego, ot taki przypadek; po za tym niemiecki rozszerzony sam jeden zdawałem (czyt. ja jeden i 3 egzaminatorów + dyrektorka i vice-dyrektor musieli specjalnie dłużej zostac w szkole ale opłaciło sie, 78% i 70% mnie zadowoliło. Szczerze to i tak do nieczego sie nie przydało- musialem w wakacje się wysiliać i uczyc do testów na studia. Zadanie dla Sel`a : wanna napełnia sie 10 min, opróżnia 15 min, ile zajmie napełnienie wanny z otwartym korkiem
Gevera Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Infeeer, rok temu robiłam to zadanie nie pamiętam już, nie chce mi się o tym myślec. Nawrot, Potopu nie napiszę, ale humanistyczne objawy mam. Infer, ile będziesz w brennej?
Nawrotek Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 wiem, że masz, tak jak ja xD przebłysku gieniusza
inferek Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Przyrost wody w tym wypadku to 0,4m^3, wiec nie 30 min bo byś sąsiadów zalał Teraz to już łatwo ;p W Brennej chciałbym trochę pozostać choć nie wiem na ile pozostała część załogi ma zamiar zostać, pewnie wyjedziemy w niedziele.
Szoppers Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 To jest jakas masakra Panie i Panowie o czym Wy tu gadacie
cyklista Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 30 min ? :] Popieram po 10 min. zdąży wypłynąć 2/3 wody czyli do napełnienia wanny potrzeba trzykrotnie dłuższego czasu 30min. To jakieś pytanie z tego teleturnieju "Czy jesteś mądrzejszy od piątoklasisty?"
Gevera Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Hahaha dooobre Ja sobie na torkę czekam, i czekam i już mnie ściska normalnie bo chcę torkę! Dzisiaj kazali mi się zadeklarować z czego maturę piszę... paranoja jakaś, miało być do końca września :/
inferek Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Zwracam honor z tą wanną, bo choć z prostych obliczeń wychodzi ze 25 min to na kogike 30 ale nie ważne Aluś torka musi być na sobote!! a po za tym już jest 5 drużyn w duo men wiec bedziemy musieli sie napocić troche...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.