zabiel17 Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ok, jak Sel będzie jechał, to ja pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 a gdzie zamierzacie jeździc? ;> Czy nie ma konkretnych planow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Cuba poprowadzi, gdzies na trasy Xc, pewnie Modliszów i dalej laskami apowrot przez Zagórze;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Okolice Pankowa mój drogi WIADOMOŚĆ: NA ZARZECZU W ROWEROWYM MAJĄ DĘTKI MAXXIS ULTRALIGHT Z KAŻDYM WENTYLEM PO 13 ZŁ !! TANIO xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ooo to kurde zaprowadzisz mnie tam W porządnych sklepach z rowerami nie maja, a wieśniaki z zarzecza maja ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 No i dobra !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Panowie jest taka mała prośba : skoro umawiacie się to starajcie sie dotrzymać słowa i być. Dzisiaj nie wiedzieliśmy czy czekać na Was czy jechać... Zapowiada się 6-7 osób, a jak co do czego, to na placu boju zostajemy z Nawrotkiem. Jutro na Chełmiec rozumiem że uderzamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ja napiszę tak: na jutrzejszy wyjazd nie jestem ani za, ani przeciw- żeby nie było tak, jak dzisiaj. A za dzisiaj BARDZO PRZEPRASZAM Podajcie jutrzejszą godzinę i miejsce startu- jeżeli będę już całkowicie, na 100% pewny, że pojadę, to wcześniej Was powiadomię na Forum, jeżeli nie, to nic nie będę pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Hehe neutralnie też źle bo nie wiadomo czy jest sens w ogole jechac. W dwie osoby nie pojedziemy taki kawał, zwłaszcza nie znając trasy. Nie można przyjmować stanowiska "za a nawet przeciw". Otwarcie jade albo nie i wiadomo. Jeśli by juz się udało to tak z rana, wczesnie, żeby nie tracić kolacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dobra, jutro mam okazję rozejrzeć się po rowerowych i kupić trochę sprzętu, dlatego nie pojadę z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ja i tak nie jechałbym jutro bo muszę swoje sprawy pozałatwiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ok przynajmniej wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Ale wy tutaj się rozpisaliście Ech, tęskno nam (bo Robertowi zdaje się też) za jazdami z Wami. Ale że nie ma tego złego... to na tutejszych wąskich ścieżynkach trochę się przytemperuję i będzie zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jak dobrze pójdzie spotkamy się w Brennej na 8h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Uh, no to będzie, że tak to ujmę... fajnie ale chyba coś zrobię Felciachnej, albo będę z Robertem pedały przekręcać, bo mam jej już troszkę dość irytująca bestyjka (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Panowie, jutro przewidywany jakiś rower ? Chełmiec albo cuś? W sumie rzygać mi się chce zagórzem modliszowem itp. więc albo Chełmiec, albo jakieś inne wałbrzyskie górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Mhm może być, ale jakbyśmy Kubuś nie byli sami Wiecej osób to tak raźniej w dalszych wypadach, bynajmniej ja mam takie odczucie. Chciałbym wykręcić ponad setke, dobre przygotowanie bym mial przed maratonem w Zieleńcu. Piszcie bo nie wiem czy rower myć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdobrzan Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jutro mógłbym się zabrać z Wami na Chełmiec lub Trójgarb, troszkę poprowadzić bo znam okolice. Chełmiec to ze Świebodzic jakieś 2 godziny jazdy w obie strony w przyzwoitym tempie. O której proponujecie wyjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Hmm z rańca, nie wiem 10? Pod neptunem? Tak o 11 w książu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Wstępni chce jechać, ale jutro dam znać jeszcze tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Też sie pisze na to, na 100% pod Książem o 11- najlepiej pod głównym wejsciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdobrzan Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To ja proponuję o 11 pod bramą wjazdową do parku Książańskiego od strony Świebodzic, ok? W razie czego moje gg jest w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jednak jutro odpada- idę poszukać prezentów dla kolegów na 18, a wieczorem popijawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 pdobrzan ale Ty będziesz? My będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Bedzie, z kumplem. Miejsce spotkania przełożone jednak na Książ(ostatecznie) Jeszcze Sel zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.