Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jest taka mała prośba : skoro umawiacie się to starajcie sie dotrzymać słowa i być.

Dzisiaj nie wiedzieliśmy czy czekać na Was czy jechać... Zapowiada się 6-7 osób, a jak co do czego, to na placu boju zostajemy z Nawrotkiem.

Jutro na Chełmiec rozumiem że uderzamy?

ja napiszę tak: na jutrzejszy wyjazd nie jestem ani za, ani przeciw- żeby nie było tak, jak dzisiaj.

A za dzisiaj BARDZO PRZEPRASZAM

Podajcie jutrzejszą godzinę i miejsce startu- jeżeli będę już całkowicie, na 100% pewny, że pojadę, to wcześniej Was powiadomię na Forum, jeżeli nie, to nic nie będę pisał.

Hehe neutralnie też źle bo nie wiadomo czy jest sens w ogole jechac. W dwie osoby nie pojedziemy taki kawał, zwłaszcza nie znając trasy.

Nie można przyjmować stanowiska "za a nawet przeciw". Otwarcie jade albo nie i wiadomo.

Jeśli by juz się udało to tak z rana, wczesnie, żeby nie tracić kolacji :P

Mhm może być, ale jakbyśmy Kubuś nie byli sami ;) Wiecej osób to tak raźniej w dalszych wypadach, bynajmniej ja mam takie odczucie.

Chciałbym wykręcić ponad setke, dobre przygotowanie bym mial przed maratonem w Zieleńcu.

Piszcie bo nie wiem czy rower myć xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...