Sel Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Bajk przewidywany jak bedzie pogoda ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No właśnie, ta głupia pogoda. jak tylko będzie, to jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 pogoda się robi!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Widziałem dzisiaj 2 bikerów w Złotym Lesie na górze przy pomniku. Jeden na Authorze a drugi na Kellysie. Siedziałem na ławeczkach z dziewczyną w białym sweterku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 To kiedy jakiś wypad na rower chłopaki?? Chyba deszcze nas na razie opuściły- i tak mi się wydaje, że jutro będzie super pogodziocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Ja jutro do Krzeszowa moze bede jechac (za Kamienna Gora, +/- 35km w jedna strone). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Ja jutro z Inferkiem tak koło 14 jadę gdzieś w stronę Wlk. Sowy, Rzeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Może się zabiorę z Wami- jeszcze przed 14 jutro dam znać(ale 50% szans, że pojadę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Widziałem dzisiaj 2 bikerów w Złotym Lesie na górze przy pomniku. Jeden na Authorze a drugi na Kellysie. Siedziałem na ławeczkach z dziewczyną w białym sweterku . hehe, tak sobie bez namiętnie(zmęczony) czytam posta i po chwili mnie olśniło ze to byłem ja z kolega ;P Zrobiliśmy jescze drugie kółko ale juz was nie bylo.. a czemu Wy nie na roweruch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Tja jutro moje okolice, dawno nie jezdziłem juz po Sowich, a mam oponki flyweight`y to hardcorowo długie podjazdy zaczynam męczyc przy 15km/h ;p Ja miałbym ochote skoczyć na Chełmiec, jeszcze w tym tygodniu przed maratonem w Zieleńcu, nie wiem jak to wyjdzie jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Zapraszam na Chelmca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Tak, musimy się umówić na któryś dzień i pojeździć po okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 To jak panowie z rowerkiem ? Widzę, że wiatr jest taki że szok, dlatego wolałbym jakoś nie jechać asfaltem, tylko lasami ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Zabiel17 jedziesz dzisiaj ? o 14:30, u mnie pośmigamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 dzisiaj jednak nie pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 hehe, tak sobie bez namiętnie(zmęczony) czytam posta i po chwili mnie olśniło ze to byłem ja z kolega ;P Zrobiliśmy jescze drugie kółko ale juz was nie bylo.. a czemu Wy nie na roweruch? Nie na roweruch, bo...hmm...moja luba nie jeździ, a ja nie bardzo mam kiedy ostatnimi czasy . Dopiero na wrzesień się szykuję na grubsze jeżdzenie. Teraz jestem uchwytny rowerowo tylko na weekendy i to też nie zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Będzie ktoś może w najbliższym czasie w sklepie rowerowym w Świdnicy- na Wróblewskiego- bo tam jest najlepszy. Tak Nawrotek oceniał. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Mów co potrzebujesz, u mnie jest ten sam sklep tzn ta sama firma, ten sam szefo Jutro jedziem do Świdnicy a w następnych dniach Chełmiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Ok, właśnie coś słyszałem od sela, że zamierzacie jutro w trójkę(sel, Ty i Nawrotek gdzieś się przejechać. Jak tak, to ja jutro raczej na 100% jadę z Wami. Tylko podajcie miejsce i czas spotkania. A jeśli chodzi o sklep, to szukam opon Kenda Karma 2,0 Kevlarowych. To co, jutro jakaś wycieczka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 no spoko, rano kupię dętkę i pokażę Wam mój plac zabaw Takie nadrzeczne kamieniołomo-górko-zjazdo techniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Spoko... czas to tak po południu mi pasi o 14-15 tak żeby na kolecje wrocic, miejsce standart= przy greckim bogu mórz i oceanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 To Nawrotek może popatrzysz za tymi oponkami w sklepie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ale ja idę do wieśniaków na zarzecze, bo mam do nich 300 metrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 no trudno To gdzie będzie spotkanie jutro?? i przede wszystkim o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 14:00 pod nepciem na rynku naprzeciw rossmana:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.