Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem dzisiaj 2 bikerów w Złotym Lesie na górze przy pomniku. Jeden na Authorze a drugi na Kellysie. Siedziałem na ławeczkach z dziewczyną w białym sweterku ;).

hehe, tak sobie bez namiętnie(zmęczony) czytam posta i po chwili mnie olśniło ze to byłem ja z kolega ;P Zrobiliśmy jescze drugie kółko ale juz was nie bylo.. a czemu Wy nie na roweruch?

Tja jutro moje okolice, dawno nie jezdziłem juz po Sowich, a mam oponki flyweight`y to hardcorowo długie podjazdy zaczynam męczyc przy 15km/h ;p

Ja miałbym ochote skoczyć na Chełmiec, jeszcze w tym tygodniu przed maratonem w Zieleńcu, nie wiem jak to wyjdzie jeszcze.

hehe, tak sobie bez namiętnie(zmęczony) czytam posta i po chwili mnie olśniło ze to byłem ja z kolega ;P Zrobiliśmy jescze drugie kółko ale juz was nie bylo.. a czemu Wy nie na roweruch?

Nie na roweruch, bo...hmm...moja luba nie jeździ, a ja nie bardzo mam kiedy ostatnimi czasy ;). Dopiero na wrzesień się szykuję na grubsze jeżdzenie. Teraz jestem uchwytny rowerowo tylko na weekendy i to też nie zawsze.

Ok, właśnie coś słyszałem od sela, że zamierzacie jutro w trójkę(sel, Ty i Nawrotek gdzieś się przejechać. Jak tak, to ja jutro raczej na 100% jadę z Wami. Tylko podajcie miejsce i czas spotkania. A jeśli chodzi o sklep, to szukam opon Kenda Karma 2,0 Kevlarowych. To co, jutro jakaś wycieczka??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...