Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Heh ja cie Jarod widziałem kiedyś w lesie w Parku ksiązańskim. Poznalem to podpisie sprzęta - Czarny XTC :unsure: Jesli fajna i przyjemna trasa w moich okolicach to polecam przejechac sobie "na Cisy" niedaleko zamku Książ z fajną panoramą :rolleyes:

• 2 miesiące temu...

Hejka Ja Jestem Z Ruska Jakieś 20km Od Strzegomia To w nim kupuję Party Do Mojej Szosy

Kiedy Jedziemy Na Sobótkę he he he... Pozdro

Hm ja jestem z Okolic Strzegomia

W Niedzielę jadę na sobótkę Kto chce Się Zgadać

Uwaga Tylko szosa

Albo jak Ktoś Lubi Mtb jeździć po szosie To Chyba że tak

narzazie Jeżdzdzimy we dwóch ja i Kumpel i no i trochę jest Nudno He he.

• 1 miesiąc temu...

czesć

jestem właśnie ze swidnicy i lubuję sie w jazdach po terenach górzystych/leśnych, na pewno nie asfalt.

jakbyście podzielili sie jakimiś fajnymi trasami tak maksymalnie 80 km na dzień (więcje mi kolano nie wytrzyma) nie po asfalcie to byłabym wdzięczna :)

i jeżdzę sama więc jakieś towarzystwo byłoby miłe :)

Siema. Mam sprawę. Czy ktoś z doswiadczenia wie gdzie dobrze składaja od podstaw koła w Świdnicy ? Byłem na Kopernika (nie lubie tego sklepu) i tam facet powiedział ze jego syn złozy za 160-190zł (jedno koło) złozy mi koło na Alexach, Novatecach tylko nie wiem jakie szprychya tam maja. Na Wroblewskiego na razie nie byłem, wiem ze tam sie cenią...

Dzieki za ewentualne info. na razie

P.S Witamy serdecznie kolezanke @Gaverę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...