Gość Gość_pawello_* Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Czy ktoś obadał może te sztyce? hallo witam jest tu ktos kto jezdzi codziennie rano rowwerkami do strzegomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noritsu Napisano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 a co to ma do sztyc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_pawel_* Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 a co to ma do sztyc?? witam kto rano jezdzi do strzegomia ok 5.00????????????? :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Święty Mikołaj. jaki typ to nie moge...naucz posługiwać się przyciskami na forum. a co nie możesz go dogonić (tego co jezdzi rano)???, nie maasz z nim szans, nawet jak wyruszysz o 2 w nocy. na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noritsu Napisano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Był taki chłop, co jeździł codziennie rano w kierunku Strzegomia na rowerze (miał długie włosy) ale chyba mu ostatnio ukradli rower bo chodzi na piechotę. BTW koleś jeździł bez względu na pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Jarod nie jechałeś wczoraj na czarnym Xtc w strone Wałbrzycha ? ja nie jeżdże w nocy bo mi szkoda jaknarazie sprzetu, a zrobic go chce troche i dopiero sie bede pokazywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Co tu się stanęło w tym temacie?? Było chyba więcej stron Ludzie Wax, Noritsu, radoslauf jezdzicie na roweruch? Cos cicho pogoda sie robi trzeba sie zgadywac i tworzyc co wiekszaz ekipe bo w kupie zawsze razniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Heh ja cie Jarod widziałem kiedyś w lesie w Parku ksiązańskim. Poznalem to podpisie sprzęta - Czarny XTC Jesli fajna i przyjemna trasa w moich okolicach to polecam przejechac sobie "na Cisy" niedaleko zamku Książ z fajną panoramą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Owszem czasem i bywam tam w okolicach ale na bialym XTC Na czarnym jezdzi gosciu z osiedla mlodych - ale on to chyba codziennie jest na biku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Heh, trochę zmienię temat ;D Kto idzie w sobotę na rowerek?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasaski Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Gdzie i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noritsu Napisano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ja śmigam niebieską meridką a moja kobitka złoto-czarnym accentem na zielonych oponach (po tym ją poznacie) póki co śmigam raczej wieczorami. a co do soboty to ew. po 14 (praca) podajcie pomysły gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Jedziemy jutro na rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noritsu Napisano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Podaj gdzie i o której? Ja dzisiaj śmigałem po Modliszowie i Zagórzu, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 A ja właśnie wróciłem z Andrzejówki... Ale tam maja trasy mmm... Super było:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 widziałem Cie Noritsu wczoraj w Burkatowie jak jechałeś ze swoją Lubą około godziny 19. Ja stałem (bez roweru) na kładce z dziewczyną i w ostatnim momencie zobaczyłem Twoją niebieską Meridke i chyba ciemno zielonego El Nino ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noritsu Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 zielone to El Nino ma opony Ale to faktycznie byliśmy my Dlaczego zawsze gdy pada propozycja wspólnego wypadu to nigdy nie robi sie z tego nic konkretnego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 w ostatnim momencie zobaczyłem, więc nie byłem w stanie podać konkretnego koloru. bo mało kto ma czas wtedy kiedy inni go mają. Ja zaczynam jeżdzenie od czerwca jak by ktoś sie pytał... Nerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 kto sie wybiera na Elmot_Remy w tym roku ??? nie koniecznie na roweruch... flaga i koszulki gotowe, reprezentuje Macieja Lubiaka (Fiat Grande Punto S2000). Nerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 idzie ktoś dzisiaj o 9 na rower? Jak coś to będę jechał w stronę modliszowa z rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MtbMaciej Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Hejka Ja Jestem Z Ruska Jakieś 20km Od Strzegomia To w nim kupuję Party Do Mojej Szosy Kiedy Jedziemy Na Sobótkę he he he... Pozdro Hm ja jestem z Okolic Strzegomia W Niedzielę jadę na sobótkę Kto chce Się Zgadać Uwaga Tylko szosa Albo jak Ktoś Lubi Mtb jeździć po szosie To Chyba że tak narzazie Jeżdzdzimy we dwóch ja i Kumpel i no i trochę jest Nudno He he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 czesć jestem właśnie ze swidnicy i lubuję sie w jazdach po terenach górzystych/leśnych, na pewno nie asfalt. jakbyście podzielili sie jakimiś fajnymi trasami tak maksymalnie 80 km na dzień (więcje mi kolano nie wytrzyma) nie po asfalcie to byłabym wdzięczna i jeżdzę sama więc jakieś towarzystwo byłoby miłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Poszła wiadomość na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Siema. Mam sprawę. Czy ktoś z doswiadczenia wie gdzie dobrze składaja od podstaw koła w Świdnicy ? Byłem na Kopernika (nie lubie tego sklepu) i tam facet powiedział ze jego syn złozy za 160-190zł (jedno koło) złozy mi koło na Alexach, Novatecach tylko nie wiem jakie szprychya tam maja. Na Wroblewskiego na razie nie byłem, wiem ze tam sie cenią... Dzieki za ewentualne info. na razie P.S Witamy serdecznie kolezanke @Gaverę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Nie wiem ile chcą na wróblewskiego, ale jak jeżdże na tam złożonych kołach już 2 lata tak nawet szprychy nie dociagałem!! ani razu ani jednej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.