Nawrotek Napisano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 w niedzielę będę w borysie w zagórzu na komuni kuzynki z włoch ;/ nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Bylem jakies 2 miechu temu w tamtejszym borysie na weselu kolesia fajnie bylo.. a dochodzilem do siebie 2 doby ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 to kiedy idziemy na rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja ide dzisiaj na maly rozruch gdzies niedaleko - Pogorzala - Zloty Las. Startuje kolo 12.00. Jak cos to zapraszam do wspolnego krecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Pod sklepem na osiedlu? Czy gdzie Ci pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ok, 12.10 pod sklepem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Już się przebieram i wyruszam o 12:10 będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja dzisiaj totalna detka... mam nadzieje ze do jutra jakos sie pozbieram ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 A ja dzisiaj dokonczylem skladanie mojej super szosy '79 szytka przyleciala kurierem, a ze do tego trzeba bylo wypic to i owo zeby dobrze dzialala to ide w kime ps. powiem szczerze ze jazda na rachitycznym rowerze na blacie 52 z przodu daje wycisk a jak sie doda do tego brak hampla z przodu (wywalilem go bo byl mega stary i wspolczesne klocki do niego nie pasowaly) to wrazenia gwarantowane tylko ze na tym baranku nie moge jeszcze smigac na stojaka bez kitu sie osralem ze strachu jak stanalem na pedalach na takiej waskiej kierze czyli w niedziele lipa? a w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja tam w niedziele moge jechac Ba. nawet bardziej niz sobota mi pasuje ;P A zreszta.. dostosuje sie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ja sobota hehe ja szosę pochoinkę planuję ^^ panowie, kto chętny by jechać do szklarskiej poręby/karpacza tak na 2 noce po 20 sierpnia? Zdobylibyśmy wszystkie szczyty a nocą uzupełnianie mikroelementów spalonych jakimiś izotonikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Moze i ja bede chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ja jestem chętny na jakiś wypad na rower- sobota lub niedziela- mnie to obojętne A nawet jutro mogę gdzieś jechać( ale to uzależnione od tego, czy strój mi wyschnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 i tak jutro jak co to tak po obiadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 na 2 noce powiadasz.. wracam do Wro dopiero 21.08 w nocy wiec przyznaje ze mooglbym na to poojds jesli wchodzilaby w gre data rozpoczecie ok 23.08.. hmmm a jakies ustawione miejsce do spania macie w tych miejscoowkach? czy chybil trafil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 W karpaczu jakis pensjonat w lesie jest za 20zł xD Podobno całkiem fajny No po 23.08 fajnie by było, sportowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Pensjonat w lesie.. kuszace cena tym bardziej kuszaca.. zeby tylko rowery nie musialy zostac w rozliczeniu u wielkiego, spoconego, drwala-wlasciciela a dlaczego ma byc sportowo po tym czasie? bo jesli zbyt sportowo to moze ja zostane w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 oktoberfest będzie w pensjonacie w tym sensie sport Jarod tam spał z tego co wiem z rowerkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 aaaaaaaaaa w tym to ja sie moge akurat okreslic jako "cyborg" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ja z kumplem 0.7 robię czystej tez uważam to za niezły wynik xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Dzisiaj chyba odpuszczamy rowerek, bo pogoda syf. Ja skoczę sobie w deszczu może po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Mi sie wylazic na rower nie chce w taka pogode Poluje na ebay.de na SID'a/Rebe ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 SID jest miekki i dla mieczakoow bierz Rebe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ruszajmy gdzieś na jakąś wycieczkę rowerową, jak tylko będzie pogoda, bo mam tygodniowy zastój i nie pamiętam, jak "smakuje" siodełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 jutro popołudnie (propozycja dla Wax'a xD) poniedziałek przewidywany jakiś bajk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.