Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

joł!

my z Robertem żyjemy i mamy się dobrze po 24h na okrągło <_< słowo daję, nasze rodowe podjazdy to pikuś w stosunku do trasy, jaką Harry przygotował ;)

no, postaramy się wrócić na ostatni tydzień wakacji, to pośmigamy razem (: aktualnie koło warszawy się kręcimy, więc mamy płasko :)

Podrawiam Was cyborgi Wy moje :confused:

p.s. Inferek, Ty naprawdę jesteś cyborg :D

Napisano

Nastepna osoba potwierdzila cyborgowatosc Inferka ;>

P.S. Nawrotek - maraton bedziesz mial "mokry" chyba :(

Napisano

Ziomy to co? jutro o 11 ustawka pod krzeselkiem na szrenice kolo powiedzmy kas biletowych (wyciagowych)? napiszcie dokladnie o ktoorej przyjezdza Wasz pociag i podajcie przez PM czy jak tam wolicie choc jedna komoorke zebym moogl sie do Was odezwac :(

Napisano

A pomachacie mi? :D I będziecie krzyczeli "kubuś,kubuś to nasz as, nie zawiedzie żadnej z nas" :wub::D ( text z pokemonów B) ) xD

PAnowie a w następnym tygodniu jedziemy gdzieś większą ekipą?:(

Napisano

Szoppers a Ty jak się dostajesz do Szklarskiej?? My z Tobo jedziemy pociągiem- po 8 jest w Wałbrzychu, a po 11 w Szklarskiej

Napisano
A pomachacie mi? :D I będziecie krzyczeli "kubuś,kubuś to nasz as, nie zawiedzie żadnej z nas" :D:D ( text z pokemonów :P ) xD

PAnowie a w następnym tygodniu jedziemy gdzieś większą ekipą?:)

Mozna ;) Moze w koncu moj organizm zazna upragnionego odpoczynku do nastepnego wypadu :D

Napisano

Ja smigam do szklary autem.. mial sie ze mna zabrac Marcin ale cos sie nie odzywa ;) dostalem juz cynk od Tobo wiec znam miejsce spotkania itp itd :) do zoba kolo butelki lecha :D

ps. A Ty "Kubus" cisniej po blacie az suport polamiesz i pomachamy Ci jak staniesz na pudle :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...