Gevera Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 joł! my z Robertem żyjemy i mamy się dobrze po 24h na okrągło słowo daję, nasze rodowe podjazdy to pikuś w stosunku do trasy, jaką Harry przygotował no, postaramy się wrócić na ostatni tydzień wakacji, to pośmigamy razem (: aktualnie koło warszawy się kręcimy, więc mamy płasko Podrawiam Was cyborgi Wy moje p.s. Inferek, Ty naprawdę jesteś cyborg
Sel Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Nastepna osoba potwierdzila cyborgowatosc Inferka ;> P.S. Nawrotek - maraton bedziesz mial "mokry" chyba
Szoppers Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Ziomy to co? jutro o 11 ustawka pod krzeselkiem na szrenice kolo powiedzmy kas biletowych (wyciagowych)? napiszcie dokladnie o ktoorej przyjezdza Wasz pociag i podajcie przez PM czy jak tam wolicie choc jedna komoorke zebym moogl sie do Was odezwac
Nawrotek Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 A pomachacie mi? I będziecie krzyczeli "kubuś,kubuś to nasz as, nie zawiedzie żadnej z nas" ( text z pokemonów ) xD PAnowie a w następnym tygodniu jedziemy gdzieś większą ekipą?
zabiel17 Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Szoppers a Ty jak się dostajesz do Szklarskiej?? My z Tobo jedziemy pociągiem- po 8 jest w Wałbrzychu, a po 11 w Szklarskiej
Sel Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 A pomachacie mi? I będziecie krzyczeli "kubuś,kubuś to nasz as, nie zawiedzie żadnej z nas" :D ( text z pokemonów ) xD PAnowie a w następnym tygodniu jedziemy gdzieś większą ekipą? Mozna Moze w koncu moj organizm zazna upragnionego odpoczynku do nastepnego wypadu
Szoppers Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Ja smigam do szklary autem.. mial sie ze mna zabrac Marcin ale cos sie nie odzywa dostalem juz cynk od Tobo wiec znam miejsce spotkania itp itd do zoba kolo butelki lecha ps. A Ty "Kubus" cisniej po blacie az suport polamiesz i pomachamy Ci jak staniesz na pudle
Nawrotek Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 No i dobra Zbudujcie mi pudło to na nim stanę
Sel Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Ma byc te pudlo od organizatorow, Nawrotek nie kombinuj ;>
Szoppers Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Obwieszczam iz przyjedzie ze mna jeszcze jeden kolezka zadny przygood
Nawrotek Napisano 9 Sierpnia 2008 Napisano 9 Sierpnia 2008 Looknijcie na temat o kołach red metal 5 w dziale testy xD hihihi xD
Szoppers Napisano 9 Sierpnia 2008 Napisano 9 Sierpnia 2008 Ci co nie byli niech zaluja i moga przeanalizowac trase http://img529.imageshack.us/img529/6228/63kopiajt3.jpg wrzucam w formie linka bo coas mi nie smiga wrzucanie obrazkoow.. trza cos super zlozonego zrobic poza wcisnieciem tego guzika "wstaw obrazek"? a ta pomaranczowa co tak ucieka za mape to mi sie tak narysowalo tylko
Nawrotek Napisano 10 Sierpnia 2008 Napisano 10 Sierpnia 2008 [.img.] link obrazka [./img.] (bez kropek ) dajesz i już xD Wiecie co... mogłem jechać z Wami, przynajmniej obręczy bym nie skasował
Nawrotek Napisano 11 Sierpnia 2008 Napisano 11 Sierpnia 2008 piątek? Bo koła na jutro chyba nie będę miał
Szoppers Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Siakis tour tam u Was czy gdzies w Polske?
Nawrotek Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Na chełmiec i okoliczne Wałbrzyskie szczyty
Nawrotek Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 mam koło Jeszcze tylko w sobotę mi wujek amorka nagwintuje i będzie gitarka Można jechać
Szoppers Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 To jeszcze zaplanujcie niedziele jakby mi nie wyszedl piatek to chetnie skoczylbym gdzies w niedziele:P
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.