Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To się spocisz troche wiecej :) Dojedziemy do Tłumaczowa to zobaczymy jak z siłami i ile km na liczniku. Poza tym to szosa. 70 km robie w 2:45h. Wiec jak nam za duzo wyjdzie do odbijemy na Janovicky i wylądujemy w Głuszycy Grn.

W ogole jeszcze nigdy nie pyknęło mi 150km B) a chciałbym...

Napisano

ja w sobotę jadę na lech bike festival do szklarskiej wiec tylko czwartek mi pasuje :) A w piątek albo niedzielę robimy piknik rowerkowy?! ;D( Z laskami xDDD )

Napisano

jedziemy z marcinem goluchem pociagiem z walbrzycha (dosiąde sie do niego w walbrzychu tak jak on ostatnio przyjechal o 8.20) planuje pobyt albo do 17 albo do 18.30, potem jazda do jeleniej gory rowerem i wsiadka do pociagu.

Napisano
ja w sobotę jadę na lech bike festival do szklarskiej wiec tylko czwartek mi pasuje :) A w piątek albo niedzielę robimy piknik rowerkowy?! ;D( Z laskami xDDD )

A beda w koncu te laski ? B)

Napisano

A mnie znowu na PICnic`u nie bedzie :D szkoda

Ani Szklarskiej nie zalicze ani pikniku, ostatnio mam problemy z datami w kalendarzu, nic sie nie chce zgrac

Napisano

Dołączając się do tematu, chętnie w czwartek wybiorę się z Wami, być może że będzie ze mną jeszcze znajomy. Rozumiem że wciąż aktualna wyżej opisana trasa czyli Świdnica - Bielawa - Nowa Ruda - Tłumaczów itd ? O której planowany wyjazd?

Napisano

Hmmm... Słuchajcie ja nie mam pojęcia jak z jutrem u mnie, bo po pierwsze w sobotę mam wyścig i muszę być "świeży" pop drugie chyba jutro do Wro muszę jechać... I generalnie może czechy przełożymy na poniedzielę, a walniemy normalny dystans (40km)? :D

Napisano

Bubasz!

Po czwartku bedziesz miec cały dzien wolny żeby wypocząć. do soboty.

A w ogole i tak jest juz ustalone... no chyba że więcej osob sie wyłamie.

Ew. pojade sam :P

Napisano

To co z jutrem ? Bo ja juz sam nie wiem :> Jedziemy do tych Czech ? Dobrze by bylo jakby wszyscy chetni sie zdeklarowali.

Napisano

Więc czekam na decyzje... kto jest za kto przeciw kto się wstrzymał.

Miejsce spotkania bylo by w Pieszycach np na Orlenie. Czas do ustalenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...