zabiel17 Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 DObra Sel przestań z tymi statystykami Zobaczysz ile wyjdzie w jeździe, a nie teraz się już przejmujesz
Sel Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 Iii tam, byleby czeskie piwo mnie nie rozleniwilo ;D
inferek Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 To się spocisz troche wiecej Dojedziemy do Tłumaczowa to zobaczymy jak z siłami i ile km na liczniku. Poza tym to szosa. 70 km robie w 2:45h. Wiec jak nam za duzo wyjdzie do odbijemy na Janovicky i wylądujemy w Głuszycy Grn. W ogole jeszcze nigdy nie pyknęło mi 150km a chciałbym...
zabiel17 Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 ja też chciałbym, ale chcieć, a dać radę to nie to samo
inferek Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 Aha jeszcze jedno... w Bielawie raczej nie ma ul.Niepodległości a tym bardziej RONDA!!
Nawrotek Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 ja w sobotę jadę na lech bike festival do szklarskiej wiec tylko czwartek mi pasuje A w piątek albo niedzielę robimy piknik rowerkowy?! ;D( Z laskami xDDD )
tobo Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 jedziemy z marcinem goluchem pociagiem z walbrzycha (dosiąde sie do niego w walbrzychu tak jak on ostatnio przyjechal o 8.20) planuje pobyt albo do 17 albo do 18.30, potem jazda do jeleniej gory rowerem i wsiadka do pociagu.
Sel Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 ja w sobotę jadę na lech bike festival do szklarskiej wiec tylko czwartek mi pasuje A w piątek albo niedzielę robimy piknik rowerkowy?! ;D( Z laskami xDDD ) A beda w koncu te laski ?
Nawrotek Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 Na pikniku zapewne tak xD Chociaż ja i tak Was zostawię i pójdę do takiej tam jednej ^^
Sel Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 Nie wiesz chlopie co robisz ;D Korzystaj z wolnosci poki mozesz ;P
inferek Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 A mnie znowu na PICnic`u nie bedzie szkoda Ani Szklarskiej nie zalicze ani pikniku, ostatnio mam problemy z datami w kalendarzu, nic sie nie chce zgrac
pdobrzan Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 Dołączając się do tematu, chętnie w czwartek wybiorę się z Wami, być może że będzie ze mną jeszcze znajomy. Rozumiem że wciąż aktualna wyżej opisana trasa czyli Świdnica - Bielawa - Nowa Ruda - Tłumaczów itd ? O której planowany wyjazd?
zabiel17 Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Tobo a przyłączyć się można do tej wycieczki sobotniej?? Bo ja bardzo chętnie się przejadę
Nawrotek Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Hmmm... Słuchajcie ja nie mam pojęcia jak z jutrem u mnie, bo po pierwsze w sobotę mam wyścig i muszę być "świeży" pop drugie chyba jutro do Wro muszę jechać... I generalnie może czechy przełożymy na poniedzielę, a walniemy normalny dystans (40km)?
arek_wro Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Jutro ma byc niezly upal i bezchurne niebo, wiec ponad 100 km odkrytym asfaltem to mala rzeznia. Ja jutro wyskoczylbym w jakies gorki w okolicy i schowal sie w lesie przed tym sloncem.
Nawrotek Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Jestem za. Modliszów -> Złoty Las -> Tama-Bojanice będzie dobrą trasą
inferek Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Bubasz! Po czwartku bedziesz miec cały dzien wolny żeby wypocząć. do soboty. A w ogole i tak jest juz ustalone... no chyba że więcej osob sie wyłamie. Ew. pojade sam
Sel Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Nawrotek dasz rade, dziewczyny Cie "postawia" na nogi w piatek :>
Nawrotek Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 nie, nie panowie, akurat szklarska to najważniejsze zawody dla mnie w roku i muszę jak najlepiej wypaść Coś mniejszego, może Chełmiec?
Sel Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 To co z jutrem ? Bo ja juz sam nie wiem :> Jedziemy do tych Czech ? Dobrze by bylo jakby wszyscy chetni sie zdeklarowali.
Nawrotek Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Dobra to ciśnijcie z inferkiem do CZ a ja z Arek_wro pojedziemy sobie gdzieś w lasy
inferek Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Więc czekam na decyzje... kto jest za kto przeciw kto się wstrzymał. Miejsce spotkania bylo by w Pieszycach np na Orlenie. Czas do ustalenia.
zabiel17 Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Ty, ja chcemy jechać- Nawrotek i arek wro chcą inną trasę. Więc co robimy? Sel się wstrzymuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.