Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie podpuszczaj mnie ;P No chyba ze twierdzisz ze moja meska duma nie pozwoli mi byc za Toba ;>

Macie dobre serwisy w Swidnicy ? Ostatnio korba(?) na wysokich przelozeniach mi wpada w taka jakby wibracje, denerwuje mnie to szczerze mowiac, macie moze jakies pomysly ? Na przegladzie gwarancyjnym (obowiazkowym - sic!) nic nie poradzili.

Napisano

A orientujecie sie moze gdzie w Swidnicy dostalbym pedaly m520 ? Szkoda mi placic za wysylke i czekac i tak :wallbash:

Wybaczcie ze tak wypytuje ale sklepy w Świebodzicach to porażka ;P

Napisano

O milo bo blisko, wlasnie "spojrzalem" gdzie to jest na mape - na osiedlu młodych, czyli przy samym wjezdzie :)

Napisano

Najlepszy, bo jedyny w którym znają się na rowerach w stosunku do innych rowerowych.

Kto oprócz mnie, Nawrotka i Roberta dziś na rower?

Napisano

Ale tlok w tym sklepie na Wroblewskiego, ale wielkoscia i asortymentem powala te w Walbrzychu dwukrotnie ! ;)

Napisano

Wspólnie z Inferkiem wybraliśmy się dzisiaj na rower ;) No i mieliśmy jechać w górki więc pojechaliśmy na Wielką Sowę, potem do Głuszycy i do Czechosłowacji xD Było fajnie wyszło prawie 100 km, zjedliśmy dobre knedliki i w ogóle ach och :)

Kilka fot:

2c5992400d896968m.jpg

372e6382677a4543m.jpg

19c1598126304dcfm.jpg

aa61758f0327b504m.jpg

6cf2a996ac93ac75m.jpg

f80580825ecabb3bm.jpg

39a406672c0157bcm.jpg

9d0de4503a49020dm.jpg

2ffe1537f0c45a42m.jpg

6e702fcc6d4d33ecm.jpg

Napisano

Kurdę, że też z Wami nie pojechałam ):

Ale Wasze tempo by mnie zabiło ;) po Brennej jak Robert będzie zabierzcie się tak raz jeszcze, to dołączymy (; bo w ten piątek już wyjeżdżamy.

Ale nie ma tego złego, co by na dobre, zarobiliśmy przynajmniej kasę na maraton (:

Napisano

Bedzie repley ;) Musi byc bo nie bylo Zlotego bażanta, ale za to jakie knedliki wypasne. Studencka kupilem ale chyba na pamiątke zostawie do nastepnego razu.

No i lepiej miec Czeska walute bo kantują troche zeby jeszcze zarobic.

Mi wyszło 92km z Wlk Sową,Rzeczką,Osówką,Głuszycą i Janowyckami w ok 5h.

Fantastisch.

Napisano

a ktos czai takiego zioma co jezdzi na trasie strzegom->zarow z rana a po poludniu zarow->strzegom na rowerku z marketu?

Napisano

ooo nocleg u jakieś starszej babiczki i pożywne śniadanko ;) Dobrze by było i ogólnie pośmigać po masywie śnieżnika :D Dobry pomysł nie jest zły ! :D

Napisano

Hmm... na masyw moge sie pisac pod jednym warunkiem - ze tam spimy, bo obrocic 200km'ow w jeden dzien pewnie nie bede w stanie :)

Napisano

To się jeszcze okaże...

Skupmy się na poniedziałku, a mianowicie ile macie km ze Świebodzic do Świdnicy?

W Świdnicy spotykamy się często przy Neptunie na rynku i stamtąd ustalamy trase(Nawrotek ustala:-p to jego tereny).

Także jak chcecie to w poniedzialek na pewno uderzymy gdzieś w kierunku gór,żeby nie bylo za płasko. Standardowo jako że nie wyjdzie zbyt duzo km, podjazdy grzejemy na 70-80% a odpoczywamy gdy góra odpuszcza, zjazdy to juz kazdy wg uznania czyli max :)

Ja do Świdnicy dojeżdżam 20 km i jest to niezła rozgrzewka takim tempem 28-30km/h.

Pozdro

Napisano

inferek tyle ze Ty sie nie zaliczasz do ludzi tylko maszyn na rowerze, zmeczenia to ja nie widze u Ciebie ;P

15km okolo do Neptuna mamy, o ktorej chcielibyscie wyjechac ?

30km w obie strony + 50km z wami, wiec podobnie jak dzisiaj wyjdzie, chociaz prowiantu mi dzisiaj braklo i to odczulem pod koniec :)

Gość Gość_Wolfram_*
Napisano
inferek tyle ze Ty sie nie zaliczasz do ludzi tylko maszyn na rowerze, zmeczenia to ja nie widze u Ciebie ;P

Bo Inferek to cyborg ;p

Wrocilem z urlopu.. Jak ktos bedzie mial ochote to po 16 w miare codziennie bedę wracał do formy, a towarzystwo sie jaknajbardziej przyda:) Pozdrawiam!

Napisano

Etam ja mam sprawne hamulce... coś ci sie pomyliło ;p

Nie bede głośno mowił kto ma talent do psucia

A po za tym ja nie cyborg :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...