Nawrotek Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 dzisiaj o 17 na rower?;D bo wczesniej nie dam rady, kuruję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 A ja właśnie z Robertem wróciłam (; całkiem miło się jechało, miła niedzielna pani w kasku nas opieprzyła że jedziemy obok siebie (w witoszowie), potem się śmialiśmy, bo jakoś nie było widać żeby dawała znak że skręca, i często sama jechała środkiem, a jeśli nie ona, to jej towarzysz ale detal (; mniejsza KTOŚ (nie wiem kto, Robert widział) był widziany na a. krajowej (; Pan z Panią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Chodźta na bike ;D Ładnie jest na dworku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Zimno jest na dworku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Bu. A mi się nudzi xD Nie chcecie do mnie wbić?^^ ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 a co ciekawego robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Nastawiłem pranie poodkurzałem posprzątałem i umyłem podłogi ;DD To z ciekawych ;DD A z tych mniej to nudzę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Hmm, no nie wiem, no nie wiem (; z dzisiaj wszystkie przesyłki doszły ale na mamę muszę jeszcze czekać, bo standardowo klucze GDZIEŚ jej zaginęły. Tobo? jaki kolorek Twojego rowerku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Heh ja kumpla atakuję na tel. co miał mi 360 zł pożyczyć ,ale na razie chłopak nie odbiera xD Jak go dorwę, to zapłacę za R7 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 niebieskie ptaszysko w koncu sie przykulało do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 No no (: cacy, chociaż na stronie producenta ładniej się prezentował zielony w otoczeniu fioletowych kwiatów no, ale na epica narzekałam ze paskuda, a jak zobaczyłam na żywo, to mi się spodobał (: w czwartek się przekonam na własne oczy (; ale najświetniejsze jest w nim logo urokliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4f950e1d85125862.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Hm, cacuszko miód malina wygląda na tym zielonym tle (; znów o ten sam pieniek oparty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 bo rower inny a kobieta i dom wciąż te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Aż zdziwiony jestem ze tylu rowerzystow jest w Swidnicy Kiedys mozna zrobic jakis wiekszy wypad (vide http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry501099 ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Często robimy wypady np dziś, ponad 40 km za nami. tobo, śliczna ta ptaszynka ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Hmm.. myslalem o pojechaniu do Swidnicy kiedys na rowerze bo mam mala sprawe do zalatwienia to od razu bym mogl gdzies sie z wami przejechac Tobo czy ten rower przypadkiem nie jechal gdzies ostatnio na dachu samochodu ? Cos mi sie zdaje ze go widzialem ^^ P.S. Gdzie jest jakas fajna kwiacarnia niedaleko przystanku 31 i innych busow ? (ten za Grunwaldzkim) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 cześki ;D mam r7 ! hyhy Foto potem ;D Kto jutro na bike po asfalcie bo nie chce brudzić roweru xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 My. Ale gdzieś niedaleko, ok? Bo dziś poległam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Jakie srednie predkosci lasem/asfaltem ? Bo cos czuje ze bym sie wlokl za wami ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 bo rower inny a kobieta i dom wciąż te same Może pora też już zmienić hehe... żartuje Ala, ćwicz, ćwicz a pokonasz wkoncu tą trawke Nie taki diabeł straszny(...) tylko potrzeba trochę motywacji, samozaparcia i bedzie ok. Co do prędkości to różnie różniście, np. asfaltem po płaskim na Ślęże 30km/h ale już pod górke to tak 14-17km/h. W terenie średnia oscyluje koło 17. zależnie z kim się jedzie( z nawrotkiem duże srednie wychodzą na zjazdach ) Dziśiaj np zrobilem 100,2km w 5h 02min Kubuś...... ehhhh..... ja Cię jeszcze odwiedze, na jazde testową, albo choćby popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Hehe amorka rozruszałem już troszkę, podpompowałem i jest miodzio Dostałem od babci 50zł wiec w poniedziałek zamówię suport accenta. Mam dosyć tego trzeszczenia ;/ Uciekająca panna młoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 To widze z "mala" zadyszka dam rade za wami Moze niejakiego Zabiela uda mi sie namowic w strone Swidnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Ta, utrafiłeś, Nawrotku, w samo sedno (; Inferek, za każdym razem jest coraz dalej, więc w końcu może, może na pewno się uda (; ale mi samozaparcia i motywacji brak. Za parę lat (jak to budka suflera bodajże śpiewała). Sel, gdybyś wiedział jakiej JA zadyszki z nimi dostaję (i to tempem rolniczym) to byś przestał marudzić jak ja będę, to ostatni NIE będziesz (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.