Nawrotek Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Kurde wreszcie wykombinowałem co zrobię ;d pojde gdzie mijesce wolne i zaraz we wrzesniu sie przepiszę, tylko z dyrektorem jakiegos lo trza to ugadać haa ;D Aaa i chyba ramę zmieniam w rowerku we wrzesniu, ale najpierw amora kupię
Nawrotek Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Na tym aktualnie śmigam w terenie, bardzo spodobała mi się praca tego zawieszenia-na sfalcie sztywne, w terenie kanapa A na tym trenuję na szosie Zielony spec fajny jest Wypaczcie za kicha foty, ale strasznie wąski balkon jest i nie mam jak roweru do zdjęcia przestawić Z tym że ten kolor to kupię jak kasy będzie mało, a jak więcej to kupię w takim kolorku http://cgi.ebay.com/2003-Specialized-Epic-...1QQcmdZViewItem Cudna
Wax Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Ty się weź za naukę bo jak będziesz musiał ostro ryć w szkole to z dobrej formy nic nie bedziesz miał :P Dobry sprzęt, fadniutki zielony kolor A tym czasem, Pan Wax jest po sesji i własnie przywala to lasu See Ya
Nawrotek Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Nie gadajmy o szkole, bo chwilowo mam ciężkie dni... jutro zobaczę listę wolnych miejsc i pewnie zostały tylko w technikum... Ważne żeby maturę pisać, a gdzie pojde tam pójdę I tak się nie będę uczył, skupię się na rowerze A sprzęt cóż... Poza ramą i amorem nie podoba mi się
inferek Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Co za różnica jaka szkoła... ważne czy chcesz sie uczyc, ja poszedłem do LO o niskim poziomie, zdałem dobrze maturke i wylądowałem na Politechnice Wrocławskiej i nie czuję jakiejś masakry w szkolnictwie ani dziur w wiedzy. Ważne są chęci i głowa, co ci po tym jak pójdziesz gdzieś do liceum o wysokim poziomie jak bedziesz się tylko męczył i zamykał tyły. Ta ramka to świetna fakt reszta do d***, ale 4 zawiasówka pewnie robi swoje I mi tam trenuj ostro bo przyjeżdżasz i jedziemy objazdem trasy MP, wezme może Mikołaja to znowu nas przeciągnie xD Wolfram, jedziemy może jutro gdzieś po południu?
Nawrotek Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 No wiem kurde, ale nie wiem czy w jakimkolwiek liceum zostały miejsca, a 4 lat nie chcę się uczyć jak spawać blachę i gaźniki w maluchu montować ;/ juz wolę ekonomika czy coś. kurde gdybym zlozyl do wiekszej ilosci szkol to bym sie dostal, a tak zlozylem od jednej szkoly na 1 profil i mnie nie przyjeli i lipa No 4zawias robi swoje, ale najlepszy jest brain mówie Ci we wrzesniu przejedziesz się na niej Stary tu są takie zjazdy ze miejscami wymiękam, a jak ja wymiękam to jest źle No szykuję się ostro na 13 lipca, mam nadzieję ze nie będę ostatni
tobo Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 ostatnio na niedzielnej wycieczce wymiękałeś na podjazdach a nie na zjazdach naprawdę sie bałem ze mnie ujedziecie. czułem sie jak dziadek ale chyba bezpodstawnie.
inferek Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 tobo, sporo się zminiło, to był początek sezonu poza tym Kubek zasuwa na zjazdach "na złamanie karku" i obym nie wykrakał, tfu a "dziadków" należy się obawiac, doswiadczenie i moc w nogach, niejeden obrabia młodszych wyrywnych
tobo Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 chetnie sie z wami znowu pomęczę. ja wtedy tez mialem początek sezonu
Nawrotek Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 hehe wakacje są, wrócę to się wybierzemy większą ekipą
tobo Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 chce w lipcu zrobic wycieczke: wałbrzych przez głuszyce - do srebrnej góry i powrot. pi razy drzwi ok 150 km. moze ktoś chętny?
tobo Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 a jak sobie wyobrazasz dystans górski 150 km? zakladam ze jazdy przynajmniej 10 godzin, ze dwie postojowe. wyjazd 7 rano/powrot 19 wieczorem. alternatywa powrotu asfaltem ze srebrnej gory gdyby motywacje szlag trafil (i nogi tez ) poza tym chyba byloby dobrze gdyby osoby chetne spoza mojego punktu startu przybyly do walbrzycha jakimis srodkami wsparcia zeby nogi byly świeże
Nawrotek Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 no dobra to ja się piszę na to o ile do roboty nie pojadę, bo muszę na amortyzator zbierać xD
inferek Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Przeł Walimska> Przełęcz Srebrna często tą traską śmigam wiec nie powinno byc problemu bynajmniej jest przejezdna, niebieski szlak przy Woliborskiej strasznie zamulony (koło wpada pod samą tarczę)= nie przejezdne, czerwony przy Wigańcickiej Polanie zawalony świerkami wzdłuż, w poprzek i podłużnie ale na upartego mozna przejechac o ile nie szkoda Ci roweru. W tych okolicach proponuje samymi górskimi rowerówkami, głównie niebieskim i czarnym.
tobo Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 start z centrum wałbrzycha, trawers do andrzejówki, część zielonej trasy w głuszycy, wjazd na sowę, wjazd na kalenicę, dalej do przełeczy woliborskiej i do srebrnej góry, powrót do głuszycy, reszta zielonej trasy, zjazd do wałbrzycha. to w zarysie.
pdobrzan Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Kiedy taka wycieczka? Chętnie się wybiorę, może w ten weekend?
tobo Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 mysle ze w kolejnym tygodniu po 11-13 lipca kiedy mnie nie bedzie w walbrzychu. na pewno w lipcu bo pozniej dni są juz za krotkie.
Wolfram Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Witam:) No to na poczatek powiem odnosnie tych szkol srednich co tak o nich marudziliscie:P No wiec skonczylem technikum elektryczne (5-letnie) i nie narzekam^^ Jedyny zauwazalny minus to niemal calkowity brak kobiet w takiej szkole wiec czasami moze odbijac w takiej meskeij klasie:p Inferek jutro nie moge po poludniu bo swietuje z kolega jego egzamin dyplomowy:P no Ale mozemy gdzies skoczyc w sobote po 10:) Co Ty na to? Jescze wstawie cos o tych waszych zjazdach i pogoni za adrenalina:P No czasami mam wrazenie ze nic innego sie nie liczy jak was przed soba widze:p Ja bardzo chetnie na ta wycieczke co to planujesz Tobo:) Niestety mam czas tylko od 13 do 20 a pozniej to po 10 sierpnia... No moze walsnie bedzie pasowac:) To tyle:) Pozdrawiam!
Jarod Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Ja tam na tej niedzielnej wycieczce co byliśmy szaleństwa na zjazdach nie widziałem z chęcią się pościgam , bo na podjazdach to nie bardzo hihi. Mam teraz duużo czasu więc się pisze na wycieczke.
Wolfram Napisano 4 Lipca 2008 Napisano 4 Lipca 2008 No tak, szaleństwo jakby to ująć: jest względne:) Ja tam osobiscie wole podjazdy^^
inferek Napisano 4 Lipca 2008 Napisano 4 Lipca 2008 Etam, zaraz adrenaline bedziesz w to mieszac, jakby tak bylo zostalibysmy downhillowcami; poprostu oszczędzamy klocki na zjazdach Lubisz podjazdy ^^ zapraszam drogą ze Świdnicy na Wlk Sowe przez Glinno a pozniej na Kalenice, ~20km podjazdu, jest gdzie się spocic W sobotę nie mogę zbytnio, bo jade do Katowic(ble), zresztą jazda po wczorajszej imprezie to pewnie byłaby bardziej walka z kacem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.