Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

zdjcie010aw7.th.jpg

Na tym aktualnie śmigam w terenie, bardzo spodobała mi się praca tego zawieszenia-na sfalcie sztywne, w terenie kanapa :D

zdjcie011gu5.th.jpg

A na tym trenuję na szosie ;)

Zielony spec fajny jest :)

Wypaczcie za kicha foty, ale strasznie wąski balkon jest i nie mam jak roweru do zdjęcia przestawić ;)

Z tym że ten kolor to kupię jak kasy będzie mało, a jak więcej to kupię w takim kolorku http://cgi.ebay.com/2003-Specialized-Epic-...1QQcmdZViewItem

Cudna ^_^

Nie gadajmy o szkole, bo chwilowo mam ciężkie dni... jutro zobaczę listę wolnych miejsc i pewnie zostały tylko w technikum... Ważne żeby maturę pisać, a gdzie pojde tam pójdę ;) I tak się nie będę uczył, skupię się na rowerze :)

A sprzęt cóż... Poza ramą i amorem nie podoba mi się :D

Co za różnica jaka szkoła... ważne czy chcesz sie uczyc, ja poszedłem do LO o niskim poziomie, zdałem dobrze maturke i wylądowałem na Politechnice Wrocławskiej i nie czuję jakiejś masakry w szkolnictwie ani dziur w wiedzy. Ważne są chęci i głowa, co ci po tym jak pójdziesz gdzieś do liceum o wysokim poziomie jak bedziesz się tylko męczył i zamykał tyły.

Ta ramka to świetna :) fakt reszta do d***, ale 4 zawiasówka pewnie robi swoje :D

I mi tam trenuj ostro bo przyjeżdżasz i jedziemy objazdem trasy MP, wezme może Mikołaja to znowu nas przeciągnie xD

Wolfram, jedziemy może jutro gdzieś po południu?

No wiem kurde, ale nie wiem czy w jakimkolwiek liceum zostały miejsca, a 4 lat nie chcę się uczyć jak spawać blachę i gaźniki w maluchu montować ;/ juz wolę ekonomika czy coś. kurde gdybym zlozyl do wiekszej ilosci szkol to bym sie dostal, a tak zlozylem od jednej szkoly na 1 profil i mnie nie przyjeli i lipa :D

No 4zawias robi swoje, ale najlepszy jest brain ;) mówie Ci we wrzesniu przejedziesz się na niej :)

Stary tu są takie zjazdy ze miejscami wymiękam, a jak ja wymiękam to jest źle :D

No szykuję się ostro na 13 lipca, mam nadzieję ze nie będę ostatni :D

tobo, sporo się zminiło, to był początek sezonu :) poza tym Kubek zasuwa na zjazdach "na złamanie karku" i obym nie wykrakał, tfu

a "dziadków" należy się obawiac, doswiadczenie i moc w nogach, niejeden obrabia młodszych wyrywnych

a jak sobie wyobrazasz dystans górski 150 km? :) zakladam ze jazdy przynajmniej 10 godzin, ze dwie postojowe. wyjazd 7 rano/powrot 19 wieczorem. alternatywa powrotu asfaltem ze srebrnej gory gdyby motywacje szlag trafil (i nogi tez :D)

poza tym chyba byloby dobrze gdyby osoby chetne spoza mojego punktu startu przybyly do walbrzycha jakimis srodkami wsparcia zeby nogi byly świeże :)

Przeł Walimska> Przełęcz Srebrna często tą traską śmigam wiec nie powinno byc problemu :) bynajmniej jest przejezdna, niebieski szlak przy Woliborskiej strasznie zamulony (koło wpada pod samą tarczę)= nie przejezdne, czerwony przy Wigańcickiej Polanie zawalony świerkami wzdłuż, w poprzek i podłużnie ale na upartego mozna przejechac o ile nie szkoda Ci roweru. W tych okolicach proponuje samymi górskimi rowerówkami, głównie niebieskim i czarnym.

start z centrum wałbrzycha, trawers do andrzejówki, część zielonej trasy w głuszycy, wjazd na sowę, wjazd na kalenicę, dalej do przełeczy woliborskiej i do srebrnej góry, powrót do głuszycy, reszta zielonej trasy, zjazd do wałbrzycha.

to w zarysie.

Witam:) No to na poczatek powiem odnosnie tych szkol srednich co tak o nich marudziliscie:P No wiec skonczylem technikum elektryczne (5-letnie) :P i nie narzekam^^ Jedyny zauwazalny minus to niemal calkowity brak kobiet w takiej szkole wiec czasami moze odbijac w takiej meskeij klasie:p

Inferek jutro nie moge po poludniu bo swietuje z kolega jego egzamin dyplomowy:P no Ale mozemy gdzies skoczyc w sobote po 10:) Co Ty na to?

Jescze wstawie cos o tych waszych zjazdach i pogoni za adrenalina:P No czasami mam wrazenie ze nic innego sie nie liczy jak was przed soba widze:p

Ja bardzo chetnie na ta wycieczke co to planujesz Tobo:) Niestety mam czas tylko od 13 do 20 a pozniej to po 10 sierpnia... No moze walsnie bedzie pasowac:)

To tyle:) Pozdrawiam!

Etam, zaraz adrenaline bedziesz w to mieszac, jakby tak bylo zostalibysmy downhillowcami; poprostu oszczędzamy klocki na zjazdach :)

Lubisz podjazdy ^^ zapraszam drogą ze Świdnicy na Wlk Sowe przez Glinno a pozniej na Kalenice, ~20km podjazdu, jest gdzie się spocic :)

W sobotę nie mogę zbytnio, bo jade do Katowic(ble), zresztą jazda po wczorajszej imprezie to pewnie byłaby bardziej walka z kacem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...