Wax Napisano 2 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Do III LO nawalaj, albo do Hotelarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Kurde wreszcie wykombinowałem co zrobię ;d pojde gdzie mijesce wolne i zaraz we wrzesniu sie przepiszę, tylko z dyrektorem jakiegos lo trza to ugadać haa ;D Aaa i chyba ramę zmieniam w rowerku we wrzesniu, ale najpierw amora kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 2 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Można wiedzieć, jakie masz plany co do ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Na tym aktualnie śmigam w terenie, bardzo spodobała mi się praca tego zawieszenia-na sfalcie sztywne, w terenie kanapa A na tym trenuję na szosie Zielony spec fajny jest Wypaczcie za kicha foty, ale strasznie wąski balkon jest i nie mam jak roweru do zdjęcia przestawić Z tym że ten kolor to kupię jak kasy będzie mało, a jak więcej to kupię w takim kolorku http://cgi.ebay.com/2003-Specialized-Epic-...1QQcmdZViewItem Cudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No trenuj tam trenuj, zeby Ci forma nie spadla:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ty się weź za naukę bo jak będziesz musiał ostro ryć w szkole to z dobrej formy nic nie bedziesz miał :P Dobry sprzęt, fadniutki zielony kolor A tym czasem, Pan Wax jest po sesji i własnie przywala to lasu See Ya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Nie gadajmy o szkole, bo chwilowo mam ciężkie dni... jutro zobaczę listę wolnych miejsc i pewnie zostały tylko w technikum... Ważne żeby maturę pisać, a gdzie pojde tam pójdę I tak się nie będę uczył, skupię się na rowerze A sprzęt cóż... Poza ramą i amorem nie podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Co za różnica jaka szkoła... ważne czy chcesz sie uczyc, ja poszedłem do LO o niskim poziomie, zdałem dobrze maturke i wylądowałem na Politechnice Wrocławskiej i nie czuję jakiejś masakry w szkolnictwie ani dziur w wiedzy. Ważne są chęci i głowa, co ci po tym jak pójdziesz gdzieś do liceum o wysokim poziomie jak bedziesz się tylko męczył i zamykał tyły. Ta ramka to świetna fakt reszta do d***, ale 4 zawiasówka pewnie robi swoje I mi tam trenuj ostro bo przyjeżdżasz i jedziemy objazdem trasy MP, wezme może Mikołaja to znowu nas przeciągnie xD Wolfram, jedziemy może jutro gdzieś po południu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No wiem kurde, ale nie wiem czy w jakimkolwiek liceum zostały miejsca, a 4 lat nie chcę się uczyć jak spawać blachę i gaźniki w maluchu montować ;/ juz wolę ekonomika czy coś. kurde gdybym zlozyl do wiekszej ilosci szkol to bym sie dostal, a tak zlozylem od jednej szkoly na 1 profil i mnie nie przyjeli i lipa No 4zawias robi swoje, ale najlepszy jest brain mówie Ci we wrzesniu przejedziesz się na niej Stary tu są takie zjazdy ze miejscami wymiękam, a jak ja wymiękam to jest źle No szykuję się ostro na 13 lipca, mam nadzieję ze nie będę ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 ostatnio na niedzielnej wycieczce wymiękałeś na podjazdach a nie na zjazdach naprawdę sie bałem ze mnie ujedziecie. czułem sie jak dziadek ale chyba bezpodstawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 tobo, sporo się zminiło, to był początek sezonu poza tym Kubek zasuwa na zjazdach "na złamanie karku" i obym nie wykrakał, tfu a "dziadków" należy się obawiac, doswiadczenie i moc w nogach, niejeden obrabia młodszych wyrywnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 chetnie sie z wami znowu pomęczę. ja wtedy tez mialem początek sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 hehe wakacje są, wrócę to się wybierzemy większą ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 chce w lipcu zrobic wycieczke: wałbrzych przez głuszyce - do srebrnej góry i powrot. pi razy drzwi ok 150 km. moze ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Pod warunkiem ludzkiego tempa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 a jak sobie wyobrazasz dystans górski 150 km? zakladam ze jazdy przynajmniej 10 godzin, ze dwie postojowe. wyjazd 7 rano/powrot 19 wieczorem. alternatywa powrotu asfaltem ze srebrnej gory gdyby motywacje szlag trafil (i nogi tez ) poza tym chyba byloby dobrze gdyby osoby chetne spoza mojego punktu startu przybyly do walbrzycha jakimis srodkami wsparcia zeby nogi byly świeże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no dobra to ja się piszę na to o ile do roboty nie pojadę, bo muszę na amortyzator zbierać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Przeł Walimska> Przełęcz Srebrna często tą traską śmigam wiec nie powinno byc problemu bynajmniej jest przejezdna, niebieski szlak przy Woliborskiej strasznie zamulony (koło wpada pod samą tarczę)= nie przejezdne, czerwony przy Wigańcickiej Polanie zawalony świerkami wzdłuż, w poprzek i podłużnie ale na upartego mozna przejechac o ile nie szkoda Ci roweru. W tych okolicach proponuje samymi górskimi rowerówkami, głównie niebieskim i czarnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 start z centrum wałbrzycha, trawers do andrzejówki, część zielonej trasy w głuszycy, wjazd na sowę, wjazd na kalenicę, dalej do przełeczy woliborskiej i do srebrnej góry, powrót do głuszycy, reszta zielonej trasy, zjazd do wałbrzycha. to w zarysie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdobrzan Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Kiedy taka wycieczka? Chętnie się wybiorę, może w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 mysle ze w kolejnym tygodniu po 11-13 lipca kiedy mnie nie bedzie w walbrzychu. na pewno w lipcu bo pozniej dni są juz za krotkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam:) No to na poczatek powiem odnosnie tych szkol srednich co tak o nich marudziliscie:P No wiec skonczylem technikum elektryczne (5-letnie) i nie narzekam^^ Jedyny zauwazalny minus to niemal calkowity brak kobiet w takiej szkole wiec czasami moze odbijac w takiej meskeij klasie:p Inferek jutro nie moge po poludniu bo swietuje z kolega jego egzamin dyplomowy:P no Ale mozemy gdzies skoczyc w sobote po 10:) Co Ty na to? Jescze wstawie cos o tych waszych zjazdach i pogoni za adrenalina:P No czasami mam wrazenie ze nic innego sie nie liczy jak was przed soba widze:p Ja bardzo chetnie na ta wycieczke co to planujesz Tobo:) Niestety mam czas tylko od 13 do 20 a pozniej to po 10 sierpnia... No moze walsnie bedzie pasowac:) To tyle:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ja tam na tej niedzielnej wycieczce co byliśmy szaleństwa na zjazdach nie widziałem z chęcią się pościgam , bo na podjazdach to nie bardzo hihi. Mam teraz duużo czasu więc się pisze na wycieczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 4 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No tak, szaleństwo jakby to ująć: jest względne:) Ja tam osobiscie wole podjazdy^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 4 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Etam, zaraz adrenaline bedziesz w to mieszac, jakby tak bylo zostalibysmy downhillowcami; poprostu oszczędzamy klocki na zjazdach Lubisz podjazdy ^^ zapraszam drogą ze Świdnicy na Wlk Sowe przez Glinno a pozniej na Kalenice, ~20km podjazdu, jest gdzie się spocic W sobotę nie mogę zbytnio, bo jade do Katowic(ble), zresztą jazda po wczorajszej imprezie to pewnie byłaby bardziej walka z kacem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.