inferek Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Zabiel17, jutro na Sowe uderzamy, jak masz czas i chęci zagadaj do kogoś na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 wyliżę sie po ostatniej glebie to was pomęczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Hehe, słuchajcie kto w sierpniu na lech bike festival leci? Żeby ekipa ze Ś-cy była niezła, a nie xD Btw. nie przestraszcie się jutro mojej korby ^^ Łożyska padakę mają i strzelają jak z makrokesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No szkoda ze Sowa mnie ominie.. Pewnie z rana jedziecie? Pod koniec miesiaca czas mam tyko po poludniu.. no tak samo jak na poczatku miesiaca:( No ale jesli by kto chcial to jakos po 16 trenuje z kolegą na modliszowskich górkach:) Robimy podjazd pod modliszow, na szczycie w lewo w las i wyjezdzamy kolo skrzyżownia w złotym lesie, tam podjazd do modliszowa następnie w prawo i znowu w prawo(w las tam gdzie wczesniej) w lesie zjezdzamy tym razem w lewo i znowu podjazd asfaltem w strone modliszowa- Wychodzi taka ósemka:) to tak ze 2 razy i do domku:) To jesli komus odpowiada to zapraszam. Najlepiej dajcie znac na gg tak jescze przed 15. Pozdrawiam wszystkich maniaków, lub poprostu miłośników rowerowania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No szkoda ze Sowa mnie ominie.. Pewnie z rana jedziecie? Pod koniec miesiaca czas mam tyko po poludniu.. no tak samo jak na poczatku miesiaca:( No ale jesli by kto chcial to jakos po 16 trenuje z kolegą na modliszowskich górkach:) Hehe o 16 to może do domów wrocimy ;p Przegonie troche Świdniczan po Górach Sowich Jakby ktoś sie zdecydował jeszcze to o 11 na Walimskiej koło parkingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dzisiaj to nawet nie miałem jak, bo teraz mam każdy dzień pod pasowany pod jazdę na elce- trzeba się nauczyć jeździć też autem, nie tylko rower to jeden powód, a drugi to taki, że codziennie robie mniej lub więcej km na rowerze i zaczynają mnie nogi boleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Nie jestem pewny, ale jak boli to znaczy ze rośnie;) Albo powiem inaczej: Dobry ból nie jest zły Ćwicz, ćwicz, ćwicz ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 dziś w nocy powracam z Robertem, zanabędziemy mu kask i... jest On do waszej dyspozycji (; ja po 8h się chyba poddam (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 [...]jest On do waszej dyspozycji (; Nieźle napisane Ja mam dwa dni wolne na podładowanie baterii bo juz non stop jezdze po 60-70km Nawrotek też ma przerwe. Także ewentualnie piątek po połudiu albo sobota, ale to jakiś przewodnik musi byc bo ja nie znam waszych tras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A nie, bo jednak około soboty wracamy znaczy, Nawrot chciał Roberta na trasę, bo ja jeździć podobno nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ja się przyłączam na weekend Jak gdzieś jedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam, mam zamiar wybrać się z kolegami na Ślężę- będzie to mój pierwszy wyjazd na tą "górkę" Możecie powiedzieć coś o jej specyfikacji i jak najlepiej się przygotować do tej wyprawy- co wziąć ze sobą do jedzenia, picia i w jakich ilościach?/ Ruszam ze Świebodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witaj zabiel17 Po pierwsze czeka Cie spory kawałek jazdy asfaltem. JAk to pierwszy raz pod Sleze to radze nie przeginac z tempem zeby miec jako tako sil na samą "górkę"^^ No a co do samego podjazdu na poczatku podloze jest w sumie bez zastrzeżen. Nie wiem na pewno ale chyba juz od polowy(a moze troche pozniej) zaczynaja sie nieprzyjemne, białe?(granitowe?) kamienie(takie lezace luzem) jezdzi sie po tym dosc koszmarnie:) No ale jak juz to przebolejesz(tyle ze akurat w tedy stromosc gorki osiaga swoje max) i zobaczysz wylozona kostke granitowa(taka duza) to bedzie juz koncowka i nie przyniesie zadnych niemilych niespodzianek czy innych problemow:) Wody wziąlem ostatnio litr ale np dla mnie okazalo sie to nieco za malo:) Wiesz no na pewno nie umarlbym z odwodnienia ale jak lubisz wode to proponuje poltoralitra minimum jesli jedziesz w pelnym słońcu:) A do jedzenia wez ze 2 banany:) No ew. jakas kromeczke niektorzy tam ostatnio brali^^ mam nadzieje ze jakos Ci to pomoze:) Jak cos to pytaj, moze sobie przypomne;) Pozdrawiam!! Ps. Ja tez chetnie wybiore sie gdzies z Wami na weekend^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Dzięki, trochę przybliżyłeś mi tą górkę Wody wezmę do bidonu, może jakiś napój energetyczny do kieszeni, z dwa banany, słodką bułkę i chyba dam radę A właśnie, czy jakiś powerade można wypróbować w takiej wycieczce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ja nie polecam Ślęży atakowac w weekend, sporo jest wycieczkowiczów. Męczysz się z samym sobą i jeszcze ludzi musisz omijac, którzy wcale nie schodzą na bok przy podjezdzie. Przy zjeździe sami uciekaja Jakby brakło Ci wody to masz źródełko poniżej Ślęży, jadąc przez P.Tąpadła w dół po prawej stronie koło Parku Weneckiego(zielony szlak rowerowy). Wolfram, w sobotę jedziemy we trojke, pewnie z rana (miejsce i czas spotkania raczej to samo co zawsze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To fakt, w weekend jest ciezko z wycieczkowiczami, ale jest dobry sposob na podjazd - jechac tak jakby nikt ci nie stal na drodze. Zazwyczaj w ostatniej chwili kiedy zdziwieni wycieczkowicze widza ze nie zamierzasz zmienic toru jazdy sami rozstepuja sie na boki. Jedziesz z taka predkoscia, ze raczej trudno komus zrobic krzywde. Generalnie podjezdzajacy rowerzysci sa traktowani z sympatia, a nawet wspolczuciem. Odwrotnie ci zjezdzajacy Ostnio jakis wariat zjezdzal przede mna ze Slezy z taka predkoscia, ze jak jechalem jakies pol minuty po nim, to jak tylko pojawilem sie w zasiegu wzroku tych co byli na sciezce to w panice skakali niemal w krzaki. Musial niezli im dac popalic. Generalnie podczas zjazdu trzeba cholernie uwazac, nie tylko zeby nie zaliczyc gleby ale tez zeby w kogos nie wjechac. W dzien powszedni powinno byc latwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Jutro jakiś rowerek? Kto by się pisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 No tak to juz jest u ludzi z rozumieniem sie na wzajem:) Wiekszosc, ktora nie probowala jazdy na rowerze nie od razu wpadnie na pomysl zeby ustapic nam drogi.. W sumie to ludzie dziela sie na pieszych, rowerzystow i samochody:P No zasada jest ta sama. Zeby zrozumiec potrzeby innych trza wszystkiego sprobowac^^ No a jak nie to w lasach jest duzo ciekawych opustoszałych szlakow^^ To o ktorej pod neptunem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 10.30 pod neptunem. na miejscu ustalimy trasę ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 eh, standard ja muszę po te haki uderzyć, więc na najbliższych kilka dni wypadamy z obiegu (; miłego rowerowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jak tam ciśniecie coś na bike? Pozdrowienia z Italii od ucznia bez szkoły xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ale dzisiaj wyjazd był: postanowiliśmy z kolegą przejechać się na Ślężę Jednak po dojechaniu do początku podjazdu pod nią zrezygnowaliśmy- kolega bez formy, to nie chciałem go męczyć Zjechaliśmy do Sobótki, potem Marcinowice, Witoszów i powrót do Świebodzic- razem 100km Musimy jeszcze powtórzyć ten wyjazd i wjechać na Ślężę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 bij bij kilometry:)) szkoda ze asfalt bo to chyba dosc nudne na dluzsza mete:p A ja zaopatrzyłem sie w koncu w system spd^^ Miodizo:) Pozdrawiam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 1 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 nooo miodzio. ja niestety aktualnie w trakcie kołowania haka do Robertowego KTMa, więc, dziś byliśmy na Raduni, ale z buta. sądzę, że powinien być w następnym tygodniu (; Italia, eh, a przywieź no jakieś fajne suweniry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ja do domu nie chcę wracać xD szkoły szukam na razie bo tylko do 1 dalem papiery i mnie nie przyjeli ;/ do 2 lo by mnie przyjeli a tu lipa xD Starsza mnie rozwali jak wrócę Trzeba miejsce w którymś lo jakoś załatwić bo inaczej padaczka będzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.