inferek Napisano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Teletubiś Całe jedno zdjęcie z "przystankowej" wyprawy. Co za pogoda ;/ .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 cóż za laczki błotko to jest teraz; jacyś chętni? btw, w piątek to mnie nie ma znaczy chyba nie ma, tylko po świadectwo muszę iść i na luzie (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Z dzisiaj klika fotek :D Golden Forest - - - - - - - według mnie - DEBEŚCIAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 No foty turbo kozak Czym/z kim robione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 debeściak Kuba, a Ty nie w szkole? (; a ta zieleń w focie teletubisia boska ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 srać na szkołę, w piątek pójdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 ja w piątek, to w pociągu będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam wszystkich:) Jestem ze świdnicy, suzkam towarzystwa do rowerowania. Moja ekipa nie ma juz tyle czasu co kiedys a w grupie przeciez weselej:) Przy okazji chetnie poznalbym jakies nowe rowerowe ścieżki. Sam czasem jezdze w ciemno, ale najczesciej konczy sie to przedzieraniem pieszo przez gąszcz^^ Niemniej jednak odkrylem kilka ciekawych trac w okolicach. Na niedziele planuje w cztery osoby na sowe( jescze nie wiemy jaka trasa) To w sumie juz niedlugo ale jesli ktos ma ochote to jutro(piatek) ew. sobote mozemy sprawdzic nasze poziomy kondycyjne:) bo to tez tak bez sensu zeby ktos czul niedosyt tempa czy tez wyciskal 7 poty z siebie goniąc reszte:) (no tak mi sie przynajmniej wydaje^^) jeśliście chętni, zostawcie wiadomośc:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Dokładnie jak u mnie... w weekend chętni się znajdą, ale w tygodniu rowerzystów jak na lekarstwo- jak nie szkoła to praca, dzieci, żona, spotkanie...etc. W tygodniu śmigam sam, ale w sobote, niedziele czasem 12-osobowym peletonem Co do Wlk.Sowy to nie wiem czy warto, od strony P.Walimskiej, usypali drogę (róźowymi)kamieniami, po których beznadziejnie się jeździ. Polecam drogę od P. Jugowskiej- dłuższa, trudna technicznie i co najawyżej przeklina się samego siebie z braku umiętności a nie jakieś różowe kamyki ;p 90% rowerowej Świdnicy uważa ze Sowa to nuda... heh... przesada. Jak mi pokażesz jakieś ciekawe trasy na obrzeżach Świdnicy to moge się wybrac w piatek, sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja już 3 tygodnie ani razu nie jeździłem Czuje się gruby i niewytrenowany, a do tego kolana coś zaczynają mnie boleć. No ale coż od jutra się powoli wdrażam - tylko na razie sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Ja w sobotę-o ile nie pójdę do roboty mogę jechać, ale tak z rana bo o 15 jestem już zaklepany A niedzielę mam całą wolną. Można gdzieś skoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No to fajnie sie sklada, kolega Inferek tez chetny i to walsnie z rana kazdemu pasuje:) To wieczorem dam znac na gg i dokladnie sie zmowimy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 odnosnie niedzielnej Sowy jesli ktos sie namyslil lub namysli jutro;) to przeglosowano mnie i jedziemy na ślęże.. no ale "nie ma tego złego.." itd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Wolfram, jak samopoczucie po wypadzie? Tempo za słabe, za mocne? Napisz później jeszcze co z tą Ślężą. Trochę ciemno było i lipne zdjęcia;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Nie no, zdjecie wyszlo calkiem niezle:) Nawet mialem sile sie usmiechnac:) No tempo takie w sam raz, chociaz powiem ze zjazdy robicie "dosc" szybkie:P Staralem sie nadazyc ale przyznam ze chwilami czulem sie niepewnie:) No coz.. minal juz czas kiedy to opanowywal mnie demon predkosci Nie mniej jednak jezdzi sie z wami pozytywnie:) No a Sleza nadal aktualna:) Moi kumple proponuja miedzy 10 a 11 no a o ile pamietam Wy tez tak chcieliscie, takze chyba nie bedzie problemu z zgraniem w czasie:) No a miejsce zostaje chyba Neptun bez zmian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ale Wam fajnie , ja nie mam czasu na rower Oczywiście Nawrotek - model, na 1 planie Odbiję to sobie i pojadę jeszcze z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kto w tygodniu gdzieś wali? ;D Może wielka sowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Niektorzy to maja fajnie - wakacje Innym pozostaje tylko intensywne wykorzystanie weekendow. Ale za to zaliczylem Sowe wczoraj i dzisiaj A przy okazji pytanie do tych co atakuje Sowe ze Swidnicy. Jak dojezdzacie pod Sowe i z ktorej strony wjezdzacie? Wczoraj jechalem do Rzeczki na Przelecz Sokola, ale droga nudna, bo caly czas asfalt. Dzisiaj jechalem przez Bojanice, Lutomie Dolna, Lutomie Gorna, pozniej przez las do Glinna i dalej na Przelecz Walimska. Droga duzo ciekawsza, szczegolnie dojazd przez las do Glinna, ale pewnie sa lepsze opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Na sowe podjezdzalem tylko walim-rzeczka-sowa.. zjad zakonczyl sie w bielawie bo jechalismy spontanicznie no i powiem ze ta Twoja trasa najciekawsz(kiedys pieszo mniej wiecej tamtedy szedlem) No ale ja mam pytanie odnosnie dzisaij;) Przedstawcie swoje wrazenia po Slęży- ludzie byli ok? sposob jazdy odpowiadal, czy moze nie do konca? Generalnie wyznajemy zasade ze podjazdy robimy wlasnym tempem, no chyba ze jedziemy spontanicznie jakis nowy szlak.. wtedy trzeba trzymac sie razem. No tak czy inaczej zawsze staramy sie czekac na reszte w jakichs punktach rozjazdowych, czy w innych posrednio docelowych:) Nasze rozumowanie opiera sie na tym zeby kazdy podjazd potraktowac jako trening- czyli jechac na max swoich mozliwosci zeby ciagle rozwijac swoje maximum:) No ale co by nie bylo to zawsze jestesmy skorzy do pomocy, co by tam sie nie dzialo.. koniec koncow wyjezdzamy razem wracamy razem:) Mam nadzieje ze jeszcze pojedziemy dzisiejsza grupka:) Moze wlasnie na sowe, tyle ze niestety podobnie jak kolega, ktory sie tu wczesniej wypowiedzial na dluzsze wypady typu sowa mozemy wlasnie na weekendy bo w tygoniu z rana praca.. Ps. Inferek nie zapomnij o zdjeciach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Kto w tygodniu gdzieś wali? ;DMoże wielka sowa? Jeszcze Ci mało No ale ja mam pytanie odnosnie dzisaij;) Przedstawcie swoje wrazenia po Slęży- ludzie byli ok? sposob jazdy odpowiadal, czy moze nie do konca? Elegancko było, można pogadac, posmiac sie, tempo na Ślęże też dobre ale alfalt za to zwijacie kołami na płaskim- non stop 30-35 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfram Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Elegancko było, można pogadac, posmiac sie, tempo na Ślęże też dobre ale alfalt za to zwijacie kołami na płaskim- non stop 30-35 km/h Myslisz, że da rade jeszcze wspólnie pojeździć w tym skladzie? Nawrotek, a Ty co o tym myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja spoko ;D Z miłą chęcią Idzie ktoś jutro na rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Myslisz, że da rade jeszcze wspólnie pojeździć w tym skladzie? Eee, to jak mnie nie chcecie to ja puszczam foocha . Dąs No niezła wyprawa, brawo Poczekajcie niech no pozdaje egzaminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 a można się jeszcze kiedyś dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Grono jeżdżących jest zawsze otwarte Im więcej tym lepiej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.