Wax Napisano 25 Maja 2008 Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Ja jestem przeziębiony i to ostro zero roweru jeszcze do tego problemy z żołądkiem...czyżby grypa żołądkowa/jelitowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 27 Maja 2008 Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ja w najbliższym czasie odpadam. 8h mi wypada z kalendarza, a kolana mi odmawiają posłuszeństwa ostatnio -.- poza tym, trochę mam do zaliczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 31 Maja 2008 Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Fotka z dzisiaj. Tylko jedna bo nie było czasu na robienie fotek, dawaliśmy z Nawrotkiem czadu - http://images34.fotosik.pl/271/54c4c66146c35738med.jpg Trochę się pogubiliśmy, troche przełaju . Około 50km wyszło Post number 700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 sorx za to opóźnienie ale... wypas foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Co tu taka cisza? Żyjecie? Może jakiś wypad w weekend jak bedzie pogoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 sobota = maraton głuszyca. moze wpadniecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 yeeeeeee! pomyślimy. ale RObert dopiero 26 czerwca wbija. może cos wtedy? to go wykopię, bo sie leni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ja się nie lenie! Co do jazdy pewnie jakoś się zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Troszkę porowerowalismy dzisiaj z Nawrotkiem Zdjęcia, komentarza żadnego nie potrzeba ...check this out - - - - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 no tak... A MNIE CHAMY JEDNE NIE ZAWOŁALIŚCIE! dąs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Bo dzisiaj był męski wieczór ^^ Jutro możemy iść na bike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 snif. ok. w 3 typa czy 2? i o której/gdzie? (tylko nie wyskakuj z argumentem że ja się na rowerze wlekę, jeśli Ci zęby miłe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Hahah ;D a ja wiem w ile;D jak co to tam gdzie zawsze czyli neptun:P Wojtka mozna wziasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Można dołączyć? O ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Inferek, jutro nie Jutro będzie rolnicze tempo, koleżanka jedzie, która szybka nie jest. Chyba ze ja z nią najwyżej z tyłu pocisnę, a Wy z Geve i resztą polecicie do przodu. Chyba że deszcz będzie padać, to wtedy możemy skoczyć jak twardziele w parę fajnych błotnistych miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 pewnie można. 10.30 o ile nie zaśpie. nawrot, piszesz do wojtka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Jeśli chodzi o rano to ja odpadam...wolny będę dopiero około 16... Koleżance Geve przydałaby się jakaś odżyweczka węglowodanowa przed treningiem ... (już mam w zęby ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 bo się zamknę w sobie! nigdzie nie jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Wax, widzę po zdjęciach, że kolano znowu do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Taaa, ehhe, wywaliłem dzisiaj na zjeździe, wyhaczyłem SPDkiem i poleciałem na facjatę Trochę bordowej anody poleciało z kolana ale jest OK. Nawrotek może potwierdzić, że idę jak burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Ja też mialem krakse. W Zagórzu zjeżdżałem i przypadkowo znalazła się pode mną rynna odprowadzająca wodę (mokra). Wstałem szybciej niż upadałem. Poźniej koledzy na trasie mnie reanimowali, bo lało sie jak cholera; ale 40 km jeszcze zrobiłem Rana nadawała się do szycia, ale bylo za pozno. Tydzień chodziłem o sztywnej nodze. Nawrotek jutro choćby śnieg spadł, masz być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Idziemy obaj jak burza ;DD Ja już nie śpię ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Albo masz natrętnych rodziców albo psa bo to nie jest normalne żeby tak wcześnie wstawać zwłaszcza w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 ziiimnoooo ); idziemy w czwartek na bajka, o ile sucho będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Hmm, w czwartek mam zaliczenie, ale może uda mi się szybko wrócić Jak będzie mokro to nawet lepiej Błotka w lasach nigdy za mało A w piątek to musowo na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.