inferek Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja za bardzo przyszarżowałem ze Świdnicy do Wałbrzycha(przez własną głupotę) i pozniej miałem kryzys na trasie do Andrzejówki, do tego zepsuta przednia przerzutka od 40km :/ . Na przełęczy Walimskiej zaliczylem jeszcze premie górską i o 19 bylem w Bielawie,w sumie wyszło mi 128km. Jak dla mnie jedyny ból to mycie roweru. Tobo jak bedziesz mial chwilke wrzuc fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Fajnie że wypad Wam się udał w niedzielę szkoda że w sobotę z rana pogoda się skiepściła. Może będziemy mieli jeszcze okazję razem pojeździć W sumie to nie może, a na pewno. Pod warunkiem, że Geve mnie z rowerem widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Wlasnie, co się stalo ze nie daliscie znaku ze nie jedziecie z nami? ;D Masakra jakie Wałbrzych ma tereny xD Dla mnie 75km w zupełności pasowało. Jeszcze za słaby jestem na 100km w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3e13bd9d459f0630.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e1713ea09ee612a4.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/468348db556c226f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dc60e49a6c65f543.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f31f60dc31e4c2f9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ae0b1ff2f060514.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5f8ec599dcfbdda9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/37f934e2c7e5a5ac.html ostatnie zdjęcie to moj osobisty personalny indywidualny wtręt to rude błoto cięzko zmyc zdjęcia dosyć statyczne bo na zjazdach nie chciało mi się zsiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Kuba, wyskoczyliśmy w niedzielę, ale to chyba na niewiele ponad godzinę. O ile ta godzina w ogóle była. Niestety z przyczyn niezależnych od nas nie mogliśmy. Już w sobotę Tobo mówiłeś coś o uciekaniu z lekcji jako jawnym przestępstwie Żeby jeszcze w poniedziałek mnie nie było Gratulować udanego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Robert, godzina pewnie była, ale licząc przebijanie się przez city Zdjęcia ładne, ładne, nam niestety nie stało czau ): a w sobotę pogoda była, jaka była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 A tam Gevera Padało i wiało to fakt, ale o 12.30 jak się spotkaliśmy w rynku z Nawrotkiem to już było spokojnie. Pokręciliśmy trochę i co dziwne nie wiało tak strasznie w twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A, w sobote! a ja o niedzieli (; w sobotę to ja o tej porze eee yyyy... żeby nie skłamać w wyrze się wylegiwałam a do 10 spałam jak zabita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Uczycie się tak pilnie ? Czy co nikt nie jeździ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 JEździmy, ale nie ma z kim:P Jak koło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jak to nie ma z kim Ja jestem zawsze gotowy Koło przeplecione na 4 łożyskowym Novatecu. Zobaczymy... A tamtego XT'ka wysyłam na gwarancje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No to już, jutro śmigamy ale tak po 17 bo wczesniej jestem we wrocku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No ja jutro nie bardzo , pojechałem dzisiaj bo jutro nie mogę za bardzo, w dodatku o 17 to dla mnie za późno. Może gdzieś wybędziemy w weekend majowy ? Ślęża ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Mnie nie ma w weekend majowy Tzn. ja sobie robię weekend majowy od wtorku po weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 ja będę, z Robertem (; Ślęża nudna, pod górę, pod górę, pod górę, potem z górki, z górki, z górki... koniec ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Czyżby jakiś kolejny wypad się szykował?? To może na tą Sowe, co kiedyś mieliście zamiar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja odpadam jednak na weekend majowy. Mam napięty grafik Ryby czekają to raz, a dwa, że kumple zjeżdżają z daleka % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ślęża nudna, pod górę, pod górę, pod górę, potem z górki, z górki, z górki... koniec ): Eee, nie jest tak zle. Podjechalem w niedziele na Przelecz Tapadla z zamiarem wjechania na Sleze, ale jak zobaczylem jedna wielka pielgrzymke i stado ludzi skrecilem ze szlaku w lewo (chyba niebieski szlak) i pojechalem wokol Slezy. Pozniej trasa idzie czarnym szlakiem. Zero ludzi, raz z gorki raz pod gorke, miejscami troche blota i caly czas przez las. Wychodzi kilkanascie kilometrow, czyli niezbyt duzo, ale ze Swidnicy wychodzi juz ponad 50 wiec mozna sie troche spocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_krawczykus_* Napisano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Fajnie lubie trasę na Ślęże, ale nie na szczycie jeszcze nie byłem rowerem, ale zawsze ją okrążam przez przełęcz tąpadło i Sobótke, to jest szybka trasa i w miarę łatwa nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Maja 2008 Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Jedzie ktoś jutro na rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Maja 2008 Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Jak znasz jakaś ciekawa trase to ja moge jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Maja 2008 Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 jedziemy jutro na zagórze? A potem na grilla i bike umyć na działeczkę do mnie jak chcecie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Będzie ktoś może w Świeradowie 31.05 na "8h na okrągło", bo my z Nawrotkiem walimy tam jako para na 80%. Nie wiadomo jeszcze jak to wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 25 Maja 2008 Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Świdnica umarła Kto w następnym tyg. na bike? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 25 Maja 2008 Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Jak coś, to ja mogę za tydzień tak na 80% się przejechać z Wami(jeśli weźmiecie nowego). jestem ze świebodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.