Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Niby nigdzie nie ma takie zakazu, ale mandaty wlepiaja z tego co slyszalem.. (to bardziej zalezy od kultury osobistej niz kodeksu kto i gdzie siiiiii...ka)

Dobra koniec głupich głupot.

To w sobote jedziemy w 6 osob? I tylko ja jestem przyjezdny ?! Hmm rano bede musial sie sprężyc z dojazdem, zebyscie nie czekali, najwyzej padne wam po drodze ;p

to bardziej zalezy od kultury osobistej niz kodeksu kto i gdzie siiiiii...ka

Tu masz rację, tak się składa, że mam znajomych w Straży Leśnej i mówili, że raczej wlepiają wtedy gdy ktoś jest pyskaty, albo zrobił "to" tak, że nie bardzo...

Tak w 6 osób. Spoko, jak chcesz to możemy przełożyć to o 15/30min.

Geve, nie ma szans na wolną jazdę ;) trzeba się rozgrzać przed niedzielą ;):)

600 post :P

Pogoda ma być git, w piątek sobie zrobię randkę na rowerze, więc mam nadzieję, że będzie ok.

Inferek, ja mam obawy, ze po a ) reanimacji ode mnie się nie doczekasz, po b ) gdybyś się doczekał, to dużo by nie pomogło, bo Robert czuwa ;)

Aaaaalbo Wy sobie śmiginecie, a my z Robertem tak z tyłu, powoli, po tajniacku się zgubimy :)

Tak, o odblaskach, światełkach, kamizelkach.

Ja widzę, że tu tobo razem z inferkiem chcą mi zadania z niemieckiego pisać? ;) Bo ich habe keine Lust (; i oto koniec mojej wiedzy.

Wax, dobre masz widać doświadczenie ;)

tylko nie rzuć takim tekstem swojemu facetowi :)

Wy tu z górskich terenów jesteście! Ja reanimacji będę potrzebował :) Chyba Geve mnie będziesz ratować? ;>

Inferek, jakoś sam sobie poradzisz :P

Zgubimy się pewnie nie raz :P Ale pamiętajcie że my to całkowicie przypadkiem ;) eee... zagapimy się ;)

Ale pozniej sie szczesliwe odnajdziecie :) Bedziemy mieli Was na oku także wiecie hehe ;p

Nie no poradzem sobie, nie bójta żaby, jeszcze ścigniemy sie gdzieś pod górke. ;)

Na niedziele mam transport a w sobote bede doginac 50 km wiecej.

Aaaaalbo Wy sobie śmiginecie, a my z Robertem tak z tyłu, powoli, po tajniacku się zgubimy biggrin.gif

Czyli w sobotę robią się dwie grupy tak ? 2 osobowa i 4 osobowa ? :) Tak jak pisał Inferek będziemy mieli Was na oku. Jaką trasę robimy ? Przydałoby się coś wybrać którędy będziemy jechać.

Zbereźniki! Zboczuchy! Wyyyyy...

osz F**k w mordę, ja tam będę sama płci żeńskiej :)

Trasa? walim na Walim... nie no, joke, na Walim to Wy innego dnia.

Walim na Witoszów asfalciszkiem lajt, chociaz on delikatnie ku górze... potem odbijamy w prawo pod górkę, laskiem, laskiem, chyba że macie inne propozycje (:

ten lasek to fajny, slalom gi(g)ant na rowerze, etc, etc, i do miejsca przeznaczenia (czyt. kiełbaski jeszcze aktywne w planach?)

a ja bezbrowarowa, bo ja nie przepadam :) ja soczek bardzo lubię :)

Geve, ale ze mną chyba nie boisz się jechać? :)

W trasę nie ingeruję :) bo i tak nie znam. Geve opracowujesz już plan przypadkowego zgubienia sie? :P W każdym razie ten slalom gigant mi się podoba z samej nazwy :)

Kiełbaski nadal w planie? Co do browaru to ja nieletni! Soczek starczy :D

Kubuś też nieletni :)

Nie, nie opracuję planu zgubienia się. Po prostu całkiem niechcący gdzieś w środku lasu lacza złapię.

Slalomu nie będzie, nie da się, proponuję założyć okulary :) jak mnie Kuba tam zaprowadził, to po chwili odpuściłam sobie omijanie badyli :D

Co do kiełbasek, jestem ZA, ale ja się odchudzam, więc Wy sobie tuczcie się :P

4 k postów Ci strzeliło :)

Hmmm...no tak wszyscy się wyrzekli browarów to ja się wyłamywać nie będę :) Wezmę jakiś soczek tak jak reszta :)

Co do kiełbasek to chyba zobaczymy rano nie ? Zobaczymy jaka będzie pogoda. A co do trasy to może być taka jak pisała Geve, może się coś wymyśli na drogę powrotną :)

I to mi sie podoba, zadnego picia % podczas jazdy. Szkoda ze jak wczesniej pisalem o tym, to nie bylo reakcji ;p

A juz sadzilem, że ze mna jest cos nie tak.

Niby ma byc ciepło ale deszczyk przelotny moze popadac.

Ubieramy sie sexi w obcisłe ciuszki :P??

jezu co za planowanie jakby to byla wyprawa tatarska do europy z rodziną dobytkiem i takimi tam :)

jak sie ubiore? to zalezy od temperatury. jesli rano ok 8mej bedzie 10 stopni a pogoda sloneczna plus dzien wczesniej cieplo a nie zapowiedza gwaltownych zmian warunkow temperaturowych to w dzien bedzie miedzy 15 oa 20 stopni. mysle ze na nogi wciagnę nogawki - zawsze moge sie ich pozbyc. gora - podkoszulka albo z krotkim rekawem plus kamizelka wind stopper i bluza cienka z dlugim rękawem albo koszulka z dlugim rękawem plus kamizelka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...