inferek Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ... i nie oddawać moczu w niedozwolonych miejscach jak to? to mam w lesie szukac Toi-Toi`jki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Inferek, a czy przy wjeździe do lasu jest napisane -> "Zakaz oddawania moczu !" ? Ale jak złapie w niedozwolonym miejscu to uwaga do dzienniczka będzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Niby nigdzie nie ma takie zakazu, ale mandaty wlepiaja z tego co slyszalem.. (to bardziej zalezy od kultury osobistej niz kodeksu kto i gdzie siiiiii...ka) Dobra koniec głupich głupot. To w sobote jedziemy w 6 osob? I tylko ja jestem przyjezdny ?! Hmm rano bede musial sie sprężyc z dojazdem, zebyscie nie czekali, najwyzej padne wam po drodze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Spoko spoko, możemy zaczekać te 5 sekund a tak na poważnie, jak padniesz po drodze, to będę miała pretekst do wolnej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 to bardziej zalezy od kultury osobistej niz kodeksu kto i gdzie siiiiii...ka Tu masz rację, tak się składa, że mam znajomych w Straży Leśnej i mówili, że raczej wlepiają wtedy gdy ktoś jest pyskaty, albo zrobił "to" tak, że nie bardzo... Tak w 6 osób. Spoko, jak chcesz to możemy przełożyć to o 15/30min. Geve, nie ma szans na wolną jazdę trzeba się rozgrzać przed niedzielą 600 post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Nieeee... bedziesz mnie reanimowac hehe Nie dzieki, ale wyrobie sie... przynajmniej mam taka nadzieje, zalezy jaka pogoda bedzie i jak bedzie mocno wiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 To by Cię Robert zaszlachtował, jakby doszło do takiej reanimacji No właśnie zobaczymy jak tam z pogodą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Pogoda ma być git, w piątek sobie zrobię randkę na rowerze, więc mam nadzieję, że będzie ok. Inferek, ja mam obawy, ze po a ) reanimacji ode mnie się nie doczekasz, po b ) gdybyś się doczekał, to dużo by nie pomogło, bo Robert czuwa Aaaaalbo Wy sobie śmiginecie, a my z Robertem tak z tyłu, powoli, po tajniacku się zgubimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Tak, o odblaskach, światełkach, kamizelkach. Ja widzę, że tu tobo razem z inferkiem chcą mi zadania z niemieckiego pisać? Bo ich habe keine Lust (; i oto koniec mojej wiedzy. Wax, dobre masz widać doświadczenie tylko nie rzuć takim tekstem swojemu facetowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Wy tu z górskich terenów jesteście! Ja reanimacji będę potrzebował Chyba Geve mnie będziesz ratować? ;> Inferek, jakoś sam sobie poradzisz Zgubimy się pewnie nie raz Ale pamiętajcie że my to całkowicie przypadkiem eee... zagapimy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ale pozniej sie szczesliwe odnajdziecie Bedziemy mieli Was na oku także wiecie hehe ;p Nie no poradzem sobie, nie bójta żaby, jeszcze ścigniemy sie gdzieś pod górke. Na niedziele mam transport a w sobote bede doginac 50 km wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 czyzby sie jakis slub kroil? coprawda w takim wieku potrzeba pozwolenia rodzicow ale skoro blogoslawia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Aaaaalbo Wy sobie śmiginecie, a my z Robertem tak z tyłu, powoli, po tajniacku się zgubimy biggrin.gif Czyli w sobotę robią się dwie grupy tak ? 2 osobowa i 4 osobowa ? Tak jak pisał Inferek będziemy mieli Was na oku. Jaką trasę robimy ? Przydałoby się coś wybrać którędy będziemy jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Z tego co pamietam to mowiliscie że Project Daisy (czyli kiełbasa i browary ;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Zbereźniki! Zboczuchy! Wyyyyy... osz F**k w mordę, ja tam będę sama płci żeńskiej Trasa? walim na Walim... nie no, joke, na Walim to Wy innego dnia. Walim na Witoszów asfalciszkiem lajt, chociaz on delikatnie ku górze... potem odbijamy w prawo pod górkę, laskiem, laskiem, chyba że macie inne propozycje (: ten lasek to fajny, slalom gi(g)ant na rowerze, etc, etc, i do miejsca przeznaczenia (czyt. kiełbaski jeszcze aktywne w planach?) a ja bezbrowarowa, bo ja nie przepadam ja soczek bardzo lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Geve, ale ze mną chyba nie boisz się jechać? W trasę nie ingeruję bo i tak nie znam. Geve opracowujesz już plan przypadkowego zgubienia sie? W każdym razie ten slalom gigant mi się podoba z samej nazwy Kiełbaski nadal w planie? Co do browaru to ja nieletni! Soczek starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Kubuś też nieletni Nie, nie opracuję planu zgubienia się. Po prostu całkiem niechcący gdzieś w środku lasu lacza złapię. Slalomu nie będzie, nie da się, proponuję założyć okulary jak mnie Kuba tam zaprowadził, to po chwili odpuściłam sobie omijanie badyli Co do kiełbasek, jestem ZA, ale ja się odchudzam, więc Wy sobie tuczcie się 4 k postów Ci strzeliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Hmmm...no tak wszyscy się wyrzekli browarów to ja się wyłamywać nie będę Wezmę jakiś soczek tak jak reszta Co do kiełbasek to chyba zobaczymy rano nie ? Zobaczymy jaka będzie pogoda. A co do trasy to może być taka jak pisała Geve, może się coś wymyśli na drogę powrotną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 I to mi sie podoba, zadnego picia % podczas jazdy. Szkoda ze jak wczesniej pisalem o tym, to nie bylo reakcji ;p A juz sadzilem, że ze mna jest cos nie tak. Niby ma byc ciepło ale deszczyk przelotny moze popadac. Ubieramy sie sexi w obcisłe ciuszki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 a co chcesz zwabic na swój urok jelenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Bardziej sarninę jakąś na obiad... Ja nie gustuje w panach i jezdze jak na rowerzystę przystało, bez gumiaków i słomy z niej wystającej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 No właśnie...jak się ubieracie ? Bo w sumie na krótkie trochę chłodnawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 jezu co za planowanie jakby to byla wyprawa tatarska do europy z rodziną dobytkiem i takimi tam jak sie ubiore? to zalezy od temperatury. jesli rano ok 8mej bedzie 10 stopni a pogoda sloneczna plus dzien wczesniej cieplo a nie zapowiedza gwaltownych zmian warunkow temperaturowych to w dzien bedzie miedzy 15 oa 20 stopni. mysle ze na nogi wciagnę nogawki - zawsze moge sie ich pozbyc. gora - podkoszulka albo z krotkim rekawem plus kamizelka wind stopper i bluza cienka z dlugim rękawem albo koszulka z dlugim rękawem plus kamizelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A nie wyprawa w kosmos ? Nie każdy ma wspomnianą kamizelkę z wind stopperem i nogawki... Pytanie "jak się ubieracie" nie miało w sobie paniki, tylko ciekawość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 w męskie ciuszki nie wiem, wyjdzie w praniu. ja tam długich spodni nigdy nie zakładam, bo po a ) to mam tłuszczyk i mi cieplutko po b ) przypedałowaniu zawsze cieplej (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.