Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Swoją obecność na wycieczce potwierdzę w okolicach czwartku, w ramach wf na PWr jestem na rowerach górskich i w najbliższy weekend planowany jest dwudniowy wyjazd do Przesieki, więc jeśli wyjazd się odbędzie, z Wami niestety nie będę mógł się wybrać.

Jarod, no właśnie tak mi tu kogoś brakowało (;

Tobo, Ty nie pytaj jakie już numery odchodziły, żeby się spotkać :voodoo: piątek po lekcjach biegiem na autobus (bez powrotu do domu :D) a potem w niedziele do domu i nauka w nocy (;

Ewentualnie powrót do domu o 5 rano, i do szkoły zaraz :yes:

Nic nie uknuliśmy, po prostu Knuta poznacie w sobotę (: on lubi jeździć, jest ze świdnicy, może go na n-k widzieliście (; trzyma tempo, więc bez problemu (:

Robert, ja Ci dam, bez lasek :D BO NIE POJADĘ!

szacunek u mnie ma od kiedy tu jestem. z powodow kilkakrotnie wymienionych.

pół wieku mego a czuję się równym :D

:voodoo: dziękuję :) i to już nie pierwszy raz :yes: i nie tylko za miłe słowo :D

A Knuta każdy pozna :) fajny jest :D

Geve, oj były z wyjazdami numery :D I co do lasek to dla reszty ekipy na myśli miałem :) Przecie Ty wiesz :* :)

Lista uczestników:

1.Nawrotek (sobota, niedziela)

2.Inferek (sobota, niedziela)

3.Tobo (niedziela)

4.Adik (niedziela na 70%)

5.Pdobrzan (odpowiedź w czwartek)

6.Arek_Wro (niedziela)

7.Artek (niedziela)

8.Gevera + Robert + Knut (sobota, w miarę możliwości niedziela)

9.Wax (sobota, niedziela)

10.Krawczykus + ewentualnie jego kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie

11.Noritsu + Dziewczyna (niedziela)

12.Jarod (niedziela)

Przydałoby się jeszcze, ustalić jakąś konkretną godzinę, bo każdy różnie wchodzi na forum i ktoś nie zdąży zatrybić.

Ostateczna godzina spotkania, miejsce, na sobotę i na niedzielę.

10.00 sobota rynek neptun. pasi? czy wolicie 9.00, bo chciałabym Roberta po okolicy zdrowo przeciągnąć, a jemu pewnie na tym zależy bardziej niż mi (:

Robert, teraz wszystko pójdzie na legalu :yes: chyba :D

a w niedziele możemy bardzo rano wyruszyć? bo ja bym chciała chłopa mego na ta sowę :voodoo:

Wax, i bikerki...

My się piszemy na niedzielę na kawałek trasy (o ile będzie ona laskami :voodoo: a nie asfalciszkiem) więc nam czas obojętny, tylko tak żeby poznać Tobo (Toba? Twój nick podlega odmianie?) i wrócimy, tak co by na 15 w domku być (:

swidnica sowa swidnica od 10tej do 15tej? :voodoo: a to zalezy ile pary macie w nogach :yes: petla z walbrzycha przez gluszyce do walbrzycha miala dla mnie troche ponad 60 km. licząc wasz dojazd ze swidnicy plus przejazd nawet skrotem przez walbrzych to mysle optymistycznie dodatkowo po 20 km w jedna strone. co w sumie licząd 20 + 50 + 20 (zabieram z odcinka walbrzych sowa 10 km) wychodzi 90 kilometrow. podzielone przez 5 = ok 18 km na godzine :D sami stwierdzcie czy to duzo czy to malo. zakladamy tez ze nikt sie nie spozni i ze cala grupa bedzie punktualnie na zbiorce i ze od razu ruszymy. pomijam tez postoje i posilki. :D

ps do R. : az sie dziwie ze przyjezdzasz tu przecie nie z powodu widokow i roweru głownie przecież a chcesz bujac się na rowerku nawet w niedziele razem z... :D ja w takiej chwili (tesknota wiadomo - a moze nie wiadomo? :D) to bym chyba wogole o rowerze nie myslal.... a moze to prawo wieku twego? :)

ps. 2 nie wiem czy moj nick sie odmienia. do tej pory nikt tego nie robil. jestes pierwsza :)

przecież nie od dziś wiadomo, że Robert jest ze mną tylko i wyłącznie ze względu na moją okolicę :P

a tak na serio... to i w towarzystwie czasem trzeba pobyć (: ważne, że będziemy razem, a jak można pokręcić w dobrym towarzystwie, czemu nie?... cały piątek będziemy sami, kawałek soboty, kawałek niedzieli (: a może nawet zdezerterujemy z kawałku planu "sowa" (: się zobaczy (:

p.s. to ja już odmieniać nie będę, tobo (:

p.p.s. adny ten rowerek na focie ^_^ to ja się ze swoją "karocą" felcikiem chowam (;

Tak, tak ^_^ a całkiem poważnie rower tylko dodatkiem. Wcześniej jeździłem bez :P

Geve wszystko chyba napisała :) Tęsknota, wiadomo. Nawet doskonale wiadomo ;) Z pewnością będziemy mieć też czas dla siebie :)

P.S. nie chowaj się z karocą :)

Lista uczestników:

1.Nawrotek (sobota, niedziela)

2.Inferek (sobota, niedziela)

3.Tobo (niedziela)

4.Adik (niedziela na 70%)

5.Pdobrzan (odpowiedź w czwartek)

6.Arek_Wro (niedziela)

7.Artek (niedziela)

8.Gevera + Robert + Knut (sobota, w miarę możliwości niedziela)

9.Wax (sobota, niedziela)

10.Krawczykus + Paweł

11.Noritsu + Dziewczyna (niedziela)

12.Jarod (niedziela)

Arek, Sowa.

mysle ze zielona głuszycka nie koliduje z sową. z reszta i tak dojazd do sowy bylby znacznym kawalkiem zielonej trasy (andrzejowka - przejscie graniczne - kolce - sierpnice). dojazd do rzeczki mozna tez zalatwic od walimia (ciezki podjazd asfaltem) lub od jedliny/głuszycy (lekki dojazd asfaltem plus szutry przy osowce).

jesli trasa ma byc terenowa to moze byc praktycznie cala terenowa w strone sowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...