tobo Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 szacunek u mnie ma od kiedy tu jestem. z powodow kilkakrotnie wymienionych. pół wieku mego a czuję się równym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Knuta poznacie w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 ty coś uknutłeś przeciwko całej reszcie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Geve, poruszyła na GG temat aparatu. Jak coś to ja wezmę cyfrówkę, lustrzanki niema co brać, bo jeździć z wielgachną torbą to żadna przyjemność. Zdjęcia z wypadu potem powysyłam na e-maile, albo powstawiam na server, dogadamy się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdobrzan Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Swoją obecność na wycieczce potwierdzę w okolicach czwartku, w ramach wf na PWr jestem na rowerach górskich i w najbliższy weekend planowany jest dwudniowy wyjazd do Przesieki, więc jeśli wyjazd się odbędzie, z Wami niestety nie będę mógł się wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 NO o mnie zapomnieliście Ja się pisze na niedziele. A reszta dojazdy i takie tam to się dostosuje bo mi to rybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Jarod, no właśnie tak mi tu kogoś brakowało (; Tobo, Ty nie pytaj jakie już numery odchodziły, żeby się spotkać piątek po lekcjach biegiem na autobus (bez powrotu do domu ) a potem w niedziele do domu i nauka w nocy (; Ewentualnie powrót do domu o 5 rano, i do szkoły zaraz Nic nie uknuliśmy, po prostu Knuta poznacie w sobotę (: on lubi jeździć, jest ze świdnicy, może go na n-k widzieliście (; trzyma tempo, więc bez problemu (: Robert, ja Ci dam, bez lasek BO NIE POJADĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 szacunek u mnie ma od kiedy tu jestem. z powodow kilkakrotnie wymienionych. pół wieku mego a czuję się równym dziękuję i to już nie pierwszy raz i nie tylko za miłe słowo A Knuta każdy pozna fajny jest Geve, oj były z wyjazdami numery I co do lasek to dla reszty ekipy na myśli miałem Przecie Ty wiesz :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Lista uczestników: 1.Nawrotek (sobota, niedziela) 2.Inferek (sobota, niedziela) 3.Tobo (niedziela) 4.Adik (niedziela na 70%) 5.Pdobrzan (odpowiedź w czwartek) 6.Arek_Wro (niedziela) 7.Artek (niedziela) 8.Gevera + Robert + Knut (sobota, w miarę możliwości niedziela) 9.Wax (sobota, niedziela) 10.Krawczykus + ewentualnie jego kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 11.Noritsu + Dziewczyna (niedziela) 12.Jarod (niedziela) Przydałoby się jeszcze, ustalić jakąś konkretną godzinę, bo każdy różnie wchodzi na forum i ktoś nie zdąży zatrybić. Ostateczna godzina spotkania, miejsce, na sobotę i na niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 10.00 sobota rynek neptun. pasi? czy wolicie 9.00, bo chciałabym Roberta po okolicy zdrowo przeciągnąć, a jemu pewnie na tym zależy bardziej niż mi (: Robert, teraz wszystko pójdzie na legalu chyba a w niedziele możemy bardzo rano wyruszyć? bo ja bym chciała chłopa mego na ta sowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 10 mam nadzieję pasuje wszystkim To wypad w sobotę na lajcie, czy jakaś "zażyna"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ok. SOBOTA - GODZINA 10.00 - RYNEK, NEPTUN !!! Jeszcze trzeba ustalić niedzielę, żeby zgrać 2 grupy: bikerów ze Świdnicy i bikerów z Wałbrzycha. Robert, wycieczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Wax, i bikerki... My się piszemy na niedzielę na kawałek trasy (o ile będzie ona laskami a nie asfalciszkiem) więc nam czas obojętny, tylko tak żeby poznać Tobo (Toba? Twój nick podlega odmianie?) i wrócimy, tak co by na 15 w domku być (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 swidnica sowa swidnica od 10tej do 15tej? a to zalezy ile pary macie w nogach petla z walbrzycha przez gluszyce do walbrzycha miala dla mnie troche ponad 60 km. licząc wasz dojazd ze swidnicy plus przejazd nawet skrotem przez walbrzych to mysle optymistycznie dodatkowo po 20 km w jedna strone. co w sumie licząd 20 + 50 + 20 (zabieram z odcinka walbrzych sowa 10 km) wychodzi 90 kilometrow. podzielone przez 5 = ok 18 km na godzine sami stwierdzcie czy to duzo czy to malo. zakladamy tez ze nikt sie nie spozni i ze cala grupa bedzie punktualnie na zbiorce i ze od razu ruszymy. pomijam tez postoje i posilki. ps do R. : az sie dziwie ze przyjezdzasz tu przecie nie z powodu widokow i roweru głownie przecież a chcesz bujac się na rowerku nawet w niedziele razem z... ja w takiej chwili (tesknota wiadomo - a moze nie wiadomo? ) to bym chyba wogole o rowerze nie myslal.... a moze to prawo wieku twego? ps. 2 nie wiem czy moj nick sie odmienia. do tej pory nikt tego nie robil. jestes pierwsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przecież nie od dziś wiadomo, że Robert jest ze mną tylko i wyłącznie ze względu na moją okolicę a tak na serio... to i w towarzystwie czasem trzeba pobyć (: ważne, że będziemy razem, a jak można pokręcić w dobrym towarzystwie, czemu nie?... cały piątek będziemy sami, kawałek soboty, kawałek niedzieli (: a może nawet zdezerterujemy z kawałku planu "sowa" (: się zobaczy (: p.s. to ja już odmieniać nie będę, tobo (: p.p.s. adny ten rowerek na focie to ja się ze swoją "karocą" felcikiem chowam (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Tak, tak a całkiem poważnie rower tylko dodatkiem. Wcześniej jeździłem bez Geve wszystko chyba napisała Tęsknota, wiadomo. Nawet doskonale wiadomo Z pewnością będziemy mieć też czas dla siebie P.S. nie chowaj się z karocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 To w niedzielę spotykamy się w rynku o 9.00 (bikerki i bikerzy wyruszający ze Świdnicy) ??? O 10.00 pod Toyotą ? W Wałbrzychu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 oblecimy w godzinę? (gdzie dokładnie ta toyota?!) jak tak, jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 godzinka spokojnie, tam duzo km nie ma. Tyle ze martwilbym sie tym ze wyjedziemy o 9.15 albo jakos tak bo to zawsze tk jest ze ktos sie spozni albo cos. I wtedy juz nie koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 NIEDZIELA - 8.45 (15min na sprawy organizacyjne, zapoznanie itp.) - RYNEK, NEPTUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 To jaki jest plan na niedziele? Trasa gluszycka, czy Sowa, bo troche sie pogubilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawczykus Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 potwierdam swój udział i kolegi Pawła w niedzielę. ruszamy ze świdnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Lista uczestników: 1.Nawrotek (sobota, niedziela) 2.Inferek (sobota, niedziela) 3.Tobo (niedziela) 4.Adik (niedziela na 70%) 5.Pdobrzan (odpowiedź w czwartek) 6.Arek_Wro (niedziela) 7.Artek (niedziela) 8.Gevera + Robert + Knut (sobota, w miarę możliwości niedziela) 9.Wax (sobota, niedziela) 10.Krawczykus + Paweł 11.Noritsu + Dziewczyna (niedziela) 12.Jarod (niedziela) Arek, Sowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 mysle ze zielona głuszycka nie koliduje z sową. z reszta i tak dojazd do sowy bylby znacznym kawalkiem zielonej trasy (andrzejowka - przejscie graniczne - kolce - sierpnice). dojazd do rzeczki mozna tez zalatwic od walimia (ciezki podjazd asfaltem) lub od jedliny/głuszycy (lekki dojazd asfaltem plus szutry przy osowce). jesli trasa ma byc terenowa to moze byc praktycznie cala terenowa w strone sowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Tobo, widzę (pewnie nie tylko ja) że dobrze znasz tamte strony. Według mnie trasa powinna być na maxa terenowa, asfalt to nic ciekawego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.