Gevera Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 EKIPO! za tydzień projekt "Dejzi" tj. piwo i kiełbaski, proponuję 10 w rynku/neptun. żarcie zanabędzie się po drodze, droga naokoło, co by za szybko do miejsca przeznaczenia się nie dostać. kto jest "za" oprócz mnie, Kubusia i Roberta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Geve, ale masz na myśli sobotę ? za tydzień ? Jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 EKIPO!za tydzień projekt "Dejzi" tj. piwo i kiełbaski, proponuję 10 w rynku/neptun. żarcie zanabędzie się po drodze, droga naokoło, co by za szybko do miejsca przeznaczenia się nie dostać. kto jest "za" oprócz mnie, Kubusia i Roberta? To ja tez bym sie pisał na te wojaże:D Jeden sygnał jeden gest i bede w Świdni. Widze ze z poczatkiem sezonu wiekszy ruch sie zrobił, tak trzymac <ok> Wiec juz mamy : - 12.04 o 10 projekt Dejzi i - na 100% 13.04 projekt a`la tobo Fajniusio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Widze ze z poczatkiem sezonu wiekszy ruch sie zrobił, tak trzymac <ok> Dobrze bybyło, żeby nie tylko teraz był taki ruch, ale przez ccały sezon. Mam nadzieje Panie i Panowie, że to nie naasz ostatni forumowy wypad ? Browary w dłoń - Daisy Prooject Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Jak to browary? toż to sama młodzież tu jest ;p a po za tym za kierownice po % ? mlodziez+%+jeżdzenie=... (błedne trio) Dobra nie bede filozofowac,niech kazdy robi to co uwaza za słuszne. Tak czy owak pisze sie na to(Daisy Prooject). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Inferek, spoko, przecież wiadomo, że nie będzie picia/pijaństwa. Te browary to tak w " " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 No właśnie (: Wax, idziesz na jakiegoś lajtowego bajka? Bo Nawrotek pewnie będzie się wykręcał chłodem (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Ja tradycyjnie - Wrocław Jeszcze jade do Decathlona, zobaczyc jakieś spodnie, albo coś na chłodniejsze dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 No Bikerzy w długoterminowej prognozie w TVNie pokazywali, że 12/13 będzie od 10 do 19 stopni ( w skali kraju, nie wiadomo ile u nas dokładnie), ma być bez deszczu... Lista uczestników: 1.Nawrotek (sobota, niedziela) 2.Inferek (sobota, niedziela) 3.Tobo (niedziela) 4.Adik - czekamy na potwierdzenie 5.Pdobrzan + ewentualnie kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 6.Arek_Wro - czekamy na potwierdzenie 7.Artek - czekamy na potwierdzenie 8.Gevera + Robert (sobota) 9.Wax (sobota, niedziela) 10.Krawczykus + ewentualnie jego kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 11.Noritsu - czekamy na potwierdzenie O kimś zapomniałem ? Jak coś się nie zgadza albo coś przeoczyłem to pisać bo został TYDZIEŃ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Niedziela - pod warunkiem powrotu bębenka z gwarancji czyli na 70% pojadę Sobota - raczej nie dam rady, umówiłem się już {ale nie na rower, ani na randkę } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Tak. przeoczyłeś, że w mojej pogodynce pokazywali deszcze, deszcze z burzami i deszcze (nieeespokojneeee...) ale ja jestem za tym, żeby mieć to w nosie znaczy, mam nadzieję, że kłamali, bo jak nie, to lipton... Chopaki, chopaki! To ujeżdzajem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Czyli nie przoczyłem Geve, bo tak nie będzie (burze, deszcz) Co to za pogodynka ? Wszedzie trąbią o tym, że ma być ciepło...hmm Lista uczestników: 1.Nawrotek (sobota, niedziela) 2.Inferek (sobota, niedziela) 3.Tobo (niedziela) 4.Adik - (niedziela na 70%) 5.Pdobrzan + ewentualnie kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 6.Arek_Wro - czekamy na potwierdzenie 7.Artek - (niedziela) 8.Gevera + Robert (sobota) 9.Wax (sobota, niedziela) 10.Krawczykus + ewentualnie jego kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 11.Noritsu - czekamy na potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Hm, co do niedzieli, to jeżeli sie wcześnie spotkamy, to jakąś część trasy będziemy mogli z Robertem zaliczyć, ale nie całą. Co do pogody... powiedziałabym, że co to my, baby?! Ale jako ze jestem tu kobitą, to powiem: chopaki! My nie z cukru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Deszcz na porost włosów? Deszcz jako darmowe nawadnianie organizmu? Nie czepiajmy się detali Nie taki diabeł straszny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Damy rade, w deszczu będzie ciekawiej Którędy chcecie jechać na Daisy ? Bo miała bo być jakaś trasa na około ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Ja w sobote raczej nie dam rady, wiec pisze sie na niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Ok, już w sumie większość potwierdziła swoje uczestnictwo Lista uczestników: 1.Nawrotek (sobota, niedziela) 2.Inferek (sobota, niedziela) 3.Tobo (niedziela) 4.Adik (niedziela na 70%) 5.Pdobrzan + ewentualnie kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 6.Arek_Wro (niedziela) 7.Artek (niedziela) 8.Gevera + Robert (sobota, kawałek niedzieli ) 9.Wax (sobota, niedziela) 10.Krawczykus + ewentualnie jego kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 11.Noritsu + Dziewczyna (niedziela) Dobrze to rokuje na przyszłość, widać że ludzie chcą jeździć Teraz, jak się zrobi ekipa to będzie z kim pokręcić na weekendy, czyż nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Nooo tylko czemu ja tu muszę cierpieć za miliony Robert! Masz sie tu co weekend stawiać! Bo Nawrotek mnie kiedyś na śmierć zajeździ! (Chociaż, w sobotę był lajt...) Wax, mnie z Robertem na kawałek niedzieli dopisz. Chętnie towarzysza tobo poznamy (; więc jak trasa do wałbrzycha będzie laskami, to my z wielką chęcią (: I z Knutem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Co weekend to będzie kłopot nie mogę opuszczać każdego piątku w szkole ale postaram się jak najczęściej I jak by co Nawrotek dostanie po głowie! Na niedzielę też się piszemy w miarę możliwości No jasne że z Knutem! Bo jak inaczej Wax, dopisz tam obok nas jeszcze + Knut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Lista uczestników: 1.Nawrotek (sobota, niedziela) 2.Inferek (sobota, niedziela) 3.Tobo (niedziela) 4.Adik (niedziela na 70%) 5.Pdobrzan + ewentualnie kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 6.Arek_Wro (niedziela) 7.Artek (niedziela) 8.Gevera + Robert + Knut (sobota, w miarę możliwości niedziela) 9.Wax (sobota, niedziela) 10.Krawczykus + ewentualnie jego kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 11.Noritsu + Dziewczyna (niedziela) Nie bój się Robert, jak Geve z nami pokręci to będzie miała łydki jak ta lala Nawrotek wyjdzie z niewoli to zaczynamy ostro kręcić na weekendy. więc jak trasa do wałbrzycha będzie laskami To ja o czymś nie wiem ? Jakies laski ....hmm :D - żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Co weekend to będzie kłopot nie mogę opuszczać każdego piątku w szkole ale postaram się jak najczęściej I jak by co Nawrotek dostanie po głowie! Na niedzielę też się piszemy w miarę możliwości No jasne że z Knutem! Bo jak inaczej Wax, dopisz tam obok nas jeszcze + Knut trasa nie bedzie laskami tylko z laskami. troche zalowalem ze robert nie pisze się na sobotę bo chcialem w koncu poznac buntownika (rzeczony wie o czym mowie ). a jak dobrze pojdzie to mi się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Wax, łydkami Gev się nie przejmuj już są jak ta lala ^^ Dobrze że Knut uwzględniony, bo bez niego już nie jest tak fajnie Tobo, z pewnością będzie okazja się poznać A to jak w końcu, laskami czy z laskami? Mi to i tak bez różnicy, ale dla reszty męskiej grupy nie wiem I chyba nie przesadzał bym jednak z buntownikiem chwila refleksji tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Spoko, ja się nie przeejmuje A kto to jest Knut ? Jasne chłopaki ze Z laskami :D Ci którzy nie mogą to nie mogą (wiadomo o co chodzi ). A podstawówki nie przespałem A co z Jarodem ? Nic się nie odzywa....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 jak mawiają górale (chyba górale... albo moze tylko ja? ) "jak miłość jest to i checi i możliwości... pozdrówko dla wszystkich zainteresowanych sobą (dla dwojga szczególnie ) ps: nooo na pewno nie jest ci Robercie bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 To moja zasługa ten bunt po części! Moja moja moja! Wax, laskami, tam nie ma Z, Ty chyba podstawówkę przespałeś Tak, bez Knuta to kicha i w ogóle beznadzieja jest Tobo, ja sobie (i Robertowi) nie odpuszczę okazji poznania Ciebie (; Za tego posta tamtego (; (rzeczony wie o czym mówię (: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.