Gevera Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 EKIPO! za tydzień projekt "Dejzi" tj. piwo i kiełbaski, proponuję 10 w rynku/neptun. żarcie zanabędzie się po drodze, droga naokoło, co by za szybko do miejsca przeznaczenia się nie dostać. kto jest "za" oprócz mnie, Kubusia i Roberta?
Wax Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Geve, ale masz na myśli sobotę ? za tydzień ? Jestem ZA
inferek Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 EKIPO!za tydzień projekt "Dejzi" tj. piwo i kiełbaski, proponuję 10 w rynku/neptun. żarcie zanabędzie się po drodze, droga naokoło, co by za szybko do miejsca przeznaczenia się nie dostać. kto jest "za" oprócz mnie, Kubusia i Roberta? To ja tez bym sie pisał na te wojaże:D Jeden sygnał jeden gest i bede w Świdni. Widze ze z poczatkiem sezonu wiekszy ruch sie zrobił, tak trzymac <ok> Wiec juz mamy : - 12.04 o 10 projekt Dejzi i - na 100% 13.04 projekt a`la tobo Fajniusio
Wax Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Widze ze z poczatkiem sezonu wiekszy ruch sie zrobił, tak trzymac <ok> Dobrze bybyło, żeby nie tylko teraz był taki ruch, ale przez ccały sezon. Mam nadzieje Panie i Panowie, że to nie naasz ostatni forumowy wypad ? Browary w dłoń - Daisy Prooject
inferek Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Jak to browary? toż to sama młodzież tu jest ;p a po za tym za kierownice po % ? mlodziez+%+jeżdzenie=... (błedne trio) Dobra nie bede filozofowac,niech kazdy robi to co uwaza za słuszne. Tak czy owak pisze sie na to(Daisy Prooject).
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Inferek, spoko, przecież wiadomo, że nie będzie picia/pijaństwa. Te browary to tak w " "
Gevera Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 No właśnie (: Wax, idziesz na jakiegoś lajtowego bajka? Bo Nawrotek pewnie będzie się wykręcał chłodem (;
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Ja tradycyjnie - Wrocław Jeszcze jade do Decathlona, zobaczyc jakieś spodnie, albo coś na chłodniejsze dni
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 No Bikerzy w długoterminowej prognozie w TVNie pokazywali, że 12/13 będzie od 10 do 19 stopni ( w skali kraju, nie wiadomo ile u nas dokładnie), ma być bez deszczu... Lista uczestników: 1.Nawrotek (sobota, niedziela) 2.Inferek (sobota, niedziela) 3.Tobo (niedziela) 4.Adik - czekamy na potwierdzenie 5.Pdobrzan + ewentualnie kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 6.Arek_Wro - czekamy na potwierdzenie 7.Artek - czekamy na potwierdzenie 8.Gevera + Robert (sobota) 9.Wax (sobota, niedziela) 10.Krawczykus + ewentualnie jego kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 11.Noritsu - czekamy na potwierdzenie O kimś zapomniałem ? Jak coś się nie zgadza albo coś przeoczyłem to pisać bo został TYDZIEŃ.
Adik Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Niedziela - pod warunkiem powrotu bębenka z gwarancji czyli na 70% pojadę Sobota - raczej nie dam rady, umówiłem się już {ale nie na rower, ani na randkę }
Gevera Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Tak. przeoczyłeś, że w mojej pogodynce pokazywali deszcze, deszcze z burzami i deszcze (nieeespokojneeee...) ale ja jestem za tym, żeby mieć to w nosie znaczy, mam nadzieję, że kłamali, bo jak nie, to lipton... Chopaki, chopaki! To ujeżdzajem!
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Czyli nie przoczyłem Geve, bo tak nie będzie (burze, deszcz) Co to za pogodynka ? Wszedzie trąbią o tym, że ma być ciepło...hmm Lista uczestników: 1.Nawrotek (sobota, niedziela) 2.Inferek (sobota, niedziela) 3.Tobo (niedziela) 4.Adik - (niedziela na 70%) 5.Pdobrzan + ewentualnie kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 6.Arek_Wro - czekamy na potwierdzenie 7.Artek - (niedziela) 8.Gevera + Robert (sobota) 9.Wax (sobota, niedziela) 10.Krawczykus + ewentualnie jego kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 11.Noritsu - czekamy na potwierdzenie
Gevera Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Hm, co do niedzieli, to jeżeli sie wcześnie spotkamy, to jakąś część trasy będziemy mogli z Robertem zaliczyć, ale nie całą. Co do pogody... powiedziałabym, że co to my, baby?! Ale jako ze jestem tu kobitą, to powiem: chopaki! My nie z cukru
Robert Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Deszcz na porost włosów? Deszcz jako darmowe nawadnianie organizmu? Nie czepiajmy się detali Nie taki diabeł straszny...
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Damy rade, w deszczu będzie ciekawiej Którędy chcecie jechać na Daisy ? Bo miała bo być jakaś trasa na około ;)
arek_wro Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Ja w sobote raczej nie dam rady, wiec pisze sie na niedziele.
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Ok, już w sumie większość potwierdziła swoje uczestnictwo Lista uczestników: 1.Nawrotek (sobota, niedziela) 2.Inferek (sobota, niedziela) 3.Tobo (niedziela) 4.Adik (niedziela na 70%) 5.Pdobrzan + ewentualnie kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 6.Arek_Wro (niedziela) 7.Artek (niedziela) 8.Gevera + Robert (sobota, kawałek niedzieli ) 9.Wax (sobota, niedziela) 10.Krawczykus + ewentualnie jego kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 11.Noritsu + Dziewczyna (niedziela) Dobrze to rokuje na przyszłość, widać że ludzie chcą jeździć Teraz, jak się zrobi ekipa to będzie z kim pokręcić na weekendy, czyż nie ?
Gevera Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Nooo tylko czemu ja tu muszę cierpieć za miliony Robert! Masz sie tu co weekend stawiać! Bo Nawrotek mnie kiedyś na śmierć zajeździ! (Chociaż, w sobotę był lajt...) Wax, mnie z Robertem na kawałek niedzieli dopisz. Chętnie towarzysza tobo poznamy (; więc jak trasa do wałbrzycha będzie laskami, to my z wielką chęcią (: I z Knutem
Robert Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Co weekend to będzie kłopot nie mogę opuszczać każdego piątku w szkole ale postaram się jak najczęściej I jak by co Nawrotek dostanie po głowie! Na niedzielę też się piszemy w miarę możliwości No jasne że z Knutem! Bo jak inaczej Wax, dopisz tam obok nas jeszcze + Knut
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Lista uczestników: 1.Nawrotek (sobota, niedziela) 2.Inferek (sobota, niedziela) 3.Tobo (niedziela) 4.Adik (niedziela na 70%) 5.Pdobrzan + ewentualnie kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 6.Arek_Wro (niedziela) 7.Artek (niedziela) 8.Gevera + Robert + Knut (sobota, w miarę możliwości niedziela) 9.Wax (sobota, niedziela) 10.Krawczykus + ewentualnie jego kumpel/kumple - czekamy na potwierdzenie 11.Noritsu + Dziewczyna (niedziela) Nie bój się Robert, jak Geve z nami pokręci to będzie miała łydki jak ta lala Nawrotek wyjdzie z niewoli to zaczynamy ostro kręcić na weekendy. więc jak trasa do wałbrzycha będzie laskami To ja o czymś nie wiem ? Jakies laski ....hmm :D - żart
tobo Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Co weekend to będzie kłopot nie mogę opuszczać każdego piątku w szkole ale postaram się jak najczęściej I jak by co Nawrotek dostanie po głowie! Na niedzielę też się piszemy w miarę możliwości No jasne że z Knutem! Bo jak inaczej Wax, dopisz tam obok nas jeszcze + Knut trasa nie bedzie laskami tylko z laskami. troche zalowalem ze robert nie pisze się na sobotę bo chcialem w koncu poznac buntownika (rzeczony wie o czym mowie ). a jak dobrze pojdzie to mi się uda
Robert Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Wax, łydkami Gev się nie przejmuj już są jak ta lala ^^ Dobrze że Knut uwzględniony, bo bez niego już nie jest tak fajnie Tobo, z pewnością będzie okazja się poznać A to jak w końcu, laskami czy z laskami? Mi to i tak bez różnicy, ale dla reszty męskiej grupy nie wiem I chyba nie przesadzał bym jednak z buntownikiem chwila refleksji tylko
Wax Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Spoko, ja się nie przeejmuje A kto to jest Knut ? Jasne chłopaki ze Z laskami :D Ci którzy nie mogą to nie mogą (wiadomo o co chodzi ). A podstawówki nie przespałem A co z Jarodem ? Nic się nie odzywa....?
tobo Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 jak mawiają górale (chyba górale... albo moze tylko ja? ) "jak miłość jest to i checi i możliwości... pozdrówko dla wszystkich zainteresowanych sobą (dla dwojga szczególnie ) ps: nooo na pewno nie jest ci Robercie bez różnicy
Gevera Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 To moja zasługa ten bunt po części! Moja moja moja! Wax, laskami, tam nie ma Z, Ty chyba podstawówkę przespałeś Tak, bez Knuta to kicha i w ogóle beznadzieja jest Tobo, ja sobie (i Robertowi) nie odpuszczę okazji poznania Ciebie (; Za tego posta tamtego (; (rzeczony wie o czym mówię (: )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.