inferek Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 W sobotę jest wjazd na Sowę z Ludwikowic- czasówka. Ludzie z DB jadą się ścigać, ja jak zdąże to też podjade ale pewnie popatrzeć z racji pracy. Tomakuzu, co do wycieczki, proponuję trasę Zagórze(Grodno)-Wlk.Sowa-Kalenica-Srebrna Góra(fort). Ślęża akurat jest mało atrakcyjna, a w weekend nawet trudno jest przejechać, takie tłumy piechurów tam podążają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 o to ktoś tu jeszcze przebywa , ja w ten weekend 4 dni w Głuchołazach roweruję, mam miejsce w aucie w czwartek wyjazd, zapraszam, a i szukam chętnych na 4dni z namiotami na przełom lipiec/sierpień, koszty do zera - lokalizacja się ustala, właśnie objechałem trochę pomorze rowerkiem (Koszalińskie) i myślę czy by nie wrócić na kilka dni w rejony Świnouścia lub w górki, chętni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomakuzu Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 W sobotę jest wjazd na Sowę z Ludwikowic- czasówka. Ludzie z DB jadą się ścigać, ja jak zdąże to też podjade ale pewnie popatrzeć z racji pracy. Tomakuzu, co do wycieczki, proponuję trasę Zagórze(Grodno)-Wlk.Sowa-Kalenica-Srebrna Góra(fort). Ślęża akurat jest mało atrakcyjna, a w weekend nawet trudno jest przejechać, takie tłumy piechurów tam podążają. Dziękuję za informację, powiedz czy ta trasa to jakiś szlak, droga asfaltowa- zależy mi na wycieczce raczej "w terenie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Halo Swidnica/Walbrzych team! czy lokalni hardkorowcy jeszcze tu zagladaja? W kolejna niedziele planujemy nawiedzic Wasze rejony http://www.forumrowerowe.org/topic/97631-gory-sowie-wycieczka-jednodniowa/ wiec ew zainteresowanych serdecznie zapraszamy trza przetrzec sprawdzone szlaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.