Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

W sobotę jest wjazd na Sowę z Ludwikowic- czasówka. Ludzie z DB jadą się ścigać, ja jak zdąże to też podjade ale pewnie popatrzeć z racji pracy.

Tomakuzu, co do wycieczki, proponuję trasę Zagórze(Grodno)-Wlk.Sowa-Kalenica-Srebrna Góra(fort). Ślęża akurat jest mało atrakcyjna, a w weekend nawet trudno jest przejechać, takie tłumy piechurów tam podążają.

o to ktoś tu jeszcze przebywa ;), ja w ten weekend 4 dni w Głuchołazach roweruję, mam miejsce w aucie w czwartek wyjazd, zapraszam,

a i szukam chętnych na 4dni z namiotami na przełom lipiec/sierpień, koszty do zera - lokalizacja się ustala, właśnie objechałem trochę pomorze rowerkiem (Koszalińskie) i myślę czy by nie wrócić na kilka dni w rejony Świnouścia lub w górki, chętni ?

W sobotę jest wjazd na Sowę z Ludwikowic- czasówka. Ludzie z DB jadą się ścigać, ja jak zdąże to też podjade ale pewnie popatrzeć z racji pracy.

Tomakuzu, co do wycieczki, proponuję trasę Zagórze(Grodno)-Wlk.Sowa-Kalenica-Srebrna Góra(fort). Ślęża akurat jest mało atrakcyjna, a w weekend nawet trudno jest przejechać, takie tłumy piechurów tam podążają.

Dziękuję za informację, powiedz czy ta trasa to jakiś szlak, droga asfaltowa- zależy mi na wycieczce raczej "w terenie"

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...