jav Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 My jechaliśmy przełęcz Walimska, Jugowska. Wyszło prawie 4h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Nastepnym razem jak wybiore sie;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jav Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Dzisiaj (niedziela, godzina 10-14) prawie 4h w górach sowich, 102km, asfalt i ani jednej spotkanej osoby na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 26 Września 2010 Udostępnij Napisano 26 Września 2010 hmmm patrząc na oficjalne statystyki rządowo-kościelne to w tych godzinach w niedzielę 95% narodu jest na głównej mszy, lub w domowym zaciszu przed TV zastanawiają się "Gdzie jest krzyż" buhahha a tak poważnie to miło, że ktoś nadal walczy, ja po poligonach Bornego zarzuciłem sezon ... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 A mi bardziej wydaje się że to pogoda, niż TV czy inne ekscesy z krzyżem, była powodem nie spotkania nikogo na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 27 Września 2010 Udostępnij Napisano 27 Września 2010 z braku pogody i nudów może kukniecie na filmik z naszego ostatniego wypadu, a dokładnie ze "zwiedzania na dziko" jednego z bunkrów na trasie ... niestety skleroza i zapomniałem lampy od kamery, ale lampki rowerowe polepszały klimat, może jutro dorzucę coś bardziej "widzialnego" .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 W sobote tez zjezdzilem z kumplem Szaki sowy cale dopoludnia w niedziele pogoda odmowila wspolpracy wiec sobie odpuscilem , moze nadchodzacy weekend bedzie lepszy , szykuje sie jakis wyjazd wieksza ekipą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 W sobote Świeradów, w niedziele na zakończenie sezonu Karpacz. O ile zdąże wrócic( choc na to sie na razie nie zapowiada) to weekend w tamtych rejonach spędze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jav Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 W sobote tez zjezdzilem z kumplem Szaki sowy cale dopoludnia w niedziele pogoda odmowila wspolpracy wiec sobie odpuscilem , moze nadchodzacy weekend bedzie lepszy , szykuje sie jakis wyjazd wieksza ekipą?? W niedziele w górach w zasadzie nie padało. Za to momentami była bardzo gęsta mgła. Jadąc przez Michalkowa lub Glinno miałem wrażenie, że to co najmniej Alpy . W Sierpnicy była tak gęsta mgła, że nic poza przednim kołem nie było widać, cisza. Jedziesz po górę jedyne co słyszysz do szum kół, oddech i spadające liście. Niezłe klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 28 Września 2010 Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ja w Sobote z kolega pojezdzilem po szlakach na sowie pogoda byla ok czasami slonce zachodzilo ale bylo ok , licze an pogode w ten weekend bo to juz ostatnie podrywy pogody w tygodniu pracyje wiec kazda okazja na rower jest teraz na wage zlota mozna cos pomyslec na jakis wyjazd na sobote w kilka osob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek1973mtb Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 witam widzę że się tutaj umawiacie na jazdy sam też lubię pojezdzić ale tak samemu po lasach to strach mimo moich 37 lat ha ha . co prawda nabawiłem się kontuzji po biegu na 15 km dopadła mnie rwa kulszowa ale powoli wracam do zdrowia więc moze przejade się z wami jestem ze świdnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jav Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ja w Sobote z kolega pojezdzilem po szlakach na sowie pogoda byla ok czasami slonce zachodzilo ale bylo ok , licze an pogode w ten weekend bo to juz ostatnie podrywy pogody w tygodniu pracyje wiec kazda okazja na rower jest teraz na wage zlota mozna cos pomyslec na jakis wyjazd na sobote w kilka osob? Może lepiej tradycyjnie Niedziela, godzina 10, ul. Wroblewskiego(koło sklepu rowerowego). http://tinyurl.com/36oqv9r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 30 Września 2010 Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Nie wiem czy na 100% ale jak niebede jechal gdzies indziej to o 10 bede pod sklepem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 A w sobote nadchodzaca planowany jest jakis wyjazd wieksza ekipą bo ma byc pogoda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 2 Października 2010 Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Jutro szykuje sie jakis wyjazd wieksza ekipa?? bo pogoda ma dopisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jav Napisano 3 Października 2010 Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Ja dzisiaj nie mogłem Może uda mi sie następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Szykuje sie jakis wyjazd na ten weekend bo podobno pogoda ma jeszcze dopisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stuntman Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Witam wszystkich Świdniczanów ! Na początku przepraszam, że odkopuję nieco przedawniony temat, ale... Mam nadzieję, że w nowym sezonie rowerowym , temat ten pozwoli nam zorganizować jakieś wspólne, ciekawe i długie wyjazdy rowerowe. W chwili obecnej czekam na poprawę pogody.. ; niech ten śnieg już w końcu stopnieje .. Pozdrawiam Dodam coś jeszcze od siebie: Nazywam się Piotrek, mam 17 lat, mieszkam oczywiście w Świdnicy. Rower jest moim czystym hobbym. Jeżdżę w zasadzie tylko szosą. Dokładnie, wraz z nadejściem nieco ładniejszej pogody, sezon planuję zacząć od jakichś krótszych wycieczek typu 'dookoła ślęży' czy 'do Wałbrzycha' , aby forma wróciła po tej zimowej przerwie.. Później, w lecie , kiedy zrobi się już cieplej , mam w planach całodniową wycieczkę do Niemiec (konkretnie Gorlitz), do Leszna, do Grodźca Królowej (Hradec Kralove CZ), Bogatynia czy Liberec (CZ). Byłoby bardzo fajnie, gdybym znalazł osobę o podobnych ambicjach do moich, która mogłaby mi towarzyszyć podczas eskapad Mój profil na bs: piotrekswidnica.bikestats.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 jest tu kto ? plany 2011 , ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Jestem, czekam na chetnych na jakis wyjazd wieksza grupa moze na razie w gory sowie zeby sie nie przemeczyc na poczatek sezonu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Witam! Dawno nie było jakiegoś wspólnego wyjazdu, dlatego myślę we wtorek pojechać na Sowę i okolice, co wy na to? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 We wtorek ma solidnie lać, więc chętnych może zabraknąć. Poza tym coś tu ostatnio ucichło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ja tam co nieco udaję jazdę 2011 Szukam chętnych na Rugię na Sierpień - to najważniejsze a inne wypady czemu nie, jak zawsze im dalej tym lepiej. Myślę w maju jeszcze o np. Kłodzko i okolice pociągiem ze Ś-cy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Wybiera sie ktos w nadchodzaca sobote na sowe z rana?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomakuzu Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam Świdniczan, będziemy z kolegą niebawem w Świdnicy przejazdem (góra 2 dni), zabieramy rowerki, czy znajdzie się ktoś chętny pokazać nam okolice (Ślęża, Wielka Sowa). Lubimy jazdę po terenie(omijamy raczej drogi asfaltowe) bardziej zjazdy, podjazdy mniej ale nie będziemy raczej wprowadzać rowerków. Proszę o kontakt, z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.