Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

kurde auto główne przewidziane na wyjazd robi focha, wiec daj znać czy chcesz jechać bo to ważne przy szykowaniu zastępczego auta... koszt 2x30 + paliwo (na 4osoby wyjdzie znośnie) + jedzenie - no ale i tu w domu musisz jeść + browarek :wallbash: jak lubisz, mi też z kasą się nie przelewa więc tniemy koszty ... powinno być ciekawie

Ja wczoraj zapodałem małą pętle standardowo szukając bunkrów i podobnych (109km :D )

GPS:

Bunkry działa DORA i inne

bunkry były czołgi były i było wesoło bo to teren czynnej jednostki i najweselej było jak ktoś nawalać zaczął z kałacha :P ale szybko spierd... za wydmę (nagrałem to). Jeżeli Borne będzie też tak ciekawe, to miodzio ...

Jak Was nie nudzę to mogę podesłać fotki.

• 2 tygodnie później...

Hej!

Czy mógłbym dołączyć do grupy? Jestem z Pieszyc i jeżdżę już od jakiegoś czasu. Trochę więcej o mnie:

KLIK

Witam kolegę po fachu ;)

Co to znaczy 'dołączyć do grupy' ?. Tu ludzie ze Świdnicy umawiają sie na przejażdżki turystyczne. Jesli chcesz cos mocniejszego to w niedziele kolo zalewu witoszówka spotykaja sie ludzie na szosowkach. Tempo >40km/h. Mozna sie ujechać na goralu :P. Milo pozniej sie analizuje dane z licznika. 3h jazdy w tym srednia predkosc pomiedzy 60min a 120min jazdy 43km/h. Na goralu z oponami 2.1 :)

Witam wszystkich :D

Jestem pozytywnie zaskoczona, że taka aktywność na forum świdnickich bikerów i że w ogóle taka część forum istnieje :icon_wink: Ja co prawda z Marcinowic, ale to przecież niedaleko :) A poza tym rodowita świdniczanka, przez kilkanaście lat mieszkałam nad Zalewem i mam ogromny sentyment do tego miasta ;)

Pozdrooffki :D

PS. Idę na rower :P Pogoda jak najbardziej zachęca :D Może się przypadkiem spotkamy gdzieś w okolicach Ślęży ;)

Ja wybieram się do Ustronia, choć kawałek drogi z Bielawy to naprawdę warto, trasa górzysta, dwa podjazdy po 10 km nonstop dają w kość + zarąbisty zjazd na sam koniec.

A przycichło tu na forum z tego względu że rok szkolny sie zaczął, część ludzi zaczęło pracować(np ja:)) jedni jeżdżą w klubach, inni w ogóle nie jeżdżą. W tamtym roku była super ekipa, wycieczki i treningi rowerowe praktycznie wszystkie wspolne, każdy weekend w siodle w górach.

Czasem jak peleton sie zebrał z Wałbrzycha, Świdnicy i Bielawy to liczył z 15 osob ;D

Teraz to wycieczki max 3-4 os, choć i te nie zaczęste i niezbyt długie :thanks:

Z Bielawy znam kilka osób z Dream Bike. W tamtym roku mieszkałem w Świdnicy i więcej jeździłem po górach sowich, okolice Walimia, Głuszycy, Rzeczki, więc pewnie nie raz się widzieliśmy. Teraz z braku czasu trenuję na Ślęży, bo najbliżej.

Kiedy i o ktorej wyjezdzacie do Ustronia ?

Mysle ze w sobote z samego rana, godzina ok 6. Lubimy byc przed czasem zeby sie dobrze przygotowac. Z tego co czytalem na forum to podobno zmienili troche trase, nie bedzie podjazdu na Rownice asfaltem tylko szutrem.

Sorki ze się wtrącam, ale ja wyjechałbym wcześniej na waszym miejscu, pojedziecie może ze 4 godziny, w Ustroniu zawsze wtedy jest pełno ludzi może być problem z parkingiem, możecie zdążyć na ostatnią chwilę

Może to zależy z jaką prędkością się jedzie :) Z tego, co pamiętam, to w zeszłym roku też wyjeżdżaliśmy ok 6 i nie mieliśmy problemu z zaparkowaniem ani ze zdążeniem na start :D Ale pewnie pół godzinki wcześniej nie zaszkodzi.

to spotkanie w niedziele o 10 to pod sklepem , a mam pytanie ile osob bedzie i czy to na gorskich rowerach ?? bo tam kojarze ze sie zawsze chlopaki na szosuwkach spotykaja?

Pod sklepem. Ja jechałem z nimi parę raz. Zawsze było 3-6 osób na rowerach górskich. Raz był ktoś na szosówce ale on jechał z nami tylko do czasu jak wjechaliśmy w teren.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...