Ukasz Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 kurde auto główne przewidziane na wyjazd robi focha, wiec daj znać czy chcesz jechać bo to ważne przy szykowaniu zastępczego auta... koszt 2x30 + paliwo (na 4osoby wyjdzie znośnie) + jedzenie - no ale i tu w domu musisz jeść + browarek jak lubisz, mi też z kasą się nie przelewa więc tniemy koszty ... powinno być ciekawie Ja wczoraj zapodałem małą pętle standardowo szukając bunkrów i podobnych (109km ) GPS: Bunkry działa DORA i inne bunkry były czołgi były i było wesoło bo to teren czynnej jednostki i najweselej było jak ktoś nawalać zaczął z kałacha ale szybko spierd... za wydmę (nagrałem to). Jeżeli Borne będzie też tak ciekawe, to miodzio ... Jak Was nie nudzę to mogę podesłać fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Bo niewiem jaka zmiane bede mial w ten piatek co chcecie wyjezdzac postaram sie szybko ustalic i dac znac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 w piątek to my urlopy mamy i dajemy w trasę z samego rana jak nie w nocy, tak aby na miejscu być około 7:00 w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Niebede mial jak wziasc wolnego w piatek wiec odpadam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Kurcze, szkoda.. ale nic może następnym razem ... my już zamykamy organizacyjnie wypad. Dla zachęty na przyszłość fotki z ostatniego kręcenia się po bunkrach itp pomorza: DORA, bunkry, czołgi ...itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulbi Napisano 2 Września 2010 Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Hej! Czy mógłbym dołączyć do grupy? Jestem z Pieszyc i jeżdżę już od jakiegoś czasu. Trochę więcej o mnie: KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jav Napisano 3 Września 2010 Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Hej! Czy mógłbym dołączyć do grupy? Jestem z Pieszyc i jeżdżę już od jakiegoś czasu. Trochę więcej o mnie: KLIK Witam kolegę po fachu Co to znaczy 'dołączyć do grupy' ?. Tu ludzie ze Świdnicy umawiają sie na przejażdżki turystyczne. Jesli chcesz cos mocniejszego to w niedziele kolo zalewu witoszówka spotykaja sie ludzie na szosowkach. Tempo >40km/h. Mozna sie ujechać na goralu . Milo pozniej sie analizuje dane z licznika. 3h jazdy w tym srednia predkosc pomiedzy 60min a 120min jazdy 43km/h. Na goralu z oponami 2.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulbi Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dzięki za wyjaśnienie, muszę jeszcze podszkolić kondychę, bo tępo >40km/h może się u mnie zakończyć arytmią serca Jeszcze się odezwę. Szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runaway Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Witam wszystkich Jestem pozytywnie zaskoczona, że taka aktywność na forum świdnickich bikerów i że w ogóle taka część forum istnieje Ja co prawda z Marcinowic, ale to przecież niedaleko A poza tym rodowita świdniczanka, przez kilkanaście lat mieszkałam nad Zalewem i mam ogromny sentyment do tego miasta Pozdrooffki PS. Idę na rower Pogoda jak najbardziej zachęca Może się przypadkiem spotkamy gdzieś w okolicach Ślęży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Frakcja świdnicka rządzi , chociaż ostatnio trochę tu przycichło. Pań jednak niewiele, więc każda jest na wagę złota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keno Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Hello wszystkim, ja także z Marcinowic i to ja pozytywnie zaraziłem moją żonę "runaway" i razem zwiedzamy ślężańskie okolice. Wybieracie się może w sobotę do Ustronia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 12 Września 2010 Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Ja wybieram się do Ustronia, choć kawałek drogi z Bielawy to naprawdę warto, trasa górzysta, dwa podjazdy po 10 km nonstop dają w kość + zarąbisty zjazd na sam koniec. A przycichło tu na forum z tego względu że rok szkolny sie zaczął, część ludzi zaczęło pracować(np ja:)) jedni jeżdżą w klubach, inni w ogóle nie jeżdżą. W tamtym roku była super ekipa, wycieczki i treningi rowerowe praktycznie wszystkie wspolne, każdy weekend w siodle w górach. Czasem jak peleton sie zebrał z Wałbrzycha, Świdnicy i Bielawy to liczył z 15 osob ;D Teraz to wycieczki max 3-4 os, choć i te nie zaczęste i niezbyt długie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keno Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Z Bielawy znam kilka osób z Dream Bike. W tamtym roku mieszkałem w Świdnicy i więcej jeździłem po górach sowich, okolice Walimia, Głuszycy, Rzeczki, więc pewnie nie raz się widzieliśmy. Teraz z braku czasu trenuję na Ślęży, bo najbliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Kiedy i o ktorej wyjezdzacie do Ustronia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 14 Września 2010 Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Trzeba sie umowic na jakas sobote badz niedziele na jakis wypad wieksza ekipa korzystajac jeszcze z pogody jak cos to dawac znac i jedziemy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keno Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Kiedy i o ktorej wyjezdzacie do Ustronia ? Mysle ze w sobote z samego rana, godzina ok 6. Lubimy byc przed czasem zeby sie dobrze przygotowac. Z tego co czytalem na forum to podobno zmienili troche trase, nie bedzie podjazdu na Rownice asfaltem tylko szutrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Sorki ze się wtrącam, ale ja wyjechałbym wcześniej na waszym miejscu, pojedziecie może ze 4 godziny, w Ustroniu zawsze wtedy jest pełno ludzi może być problem z parkingiem, możecie zdążyć na ostatnią chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runaway Napisano 15 Września 2010 Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Sorki ze się wtrącam, ale ja wyjechałbym wcześniej na waszym miejscu, pojedziecie może ze 4 godziny, w Ustroniu zawsze wtedy jest pełno ludzi może być problem z parkingiem, możecie zdążyć na ostatnią chwilę Może to zależy z jaką prędkością się jedzie Z tego, co pamiętam, to w zeszłym roku też wyjeżdżaliśmy ok 6 i nie mieliśmy problemu z zaparkowaniem ani ze zdążeniem na start Ale pewnie pół godzinki wcześniej nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jav Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Jeśli ktoś ma ochotę na wspólną jazdę(klika osób, ok. 3h. jazdy na góralach po górach ) to proponuje: Niedziela, godzina 10, ul. Wroblewskiego. http://tinyurl.com/36oqv9r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 17 Września 2010 Udostępnij Napisano 17 Września 2010 to spotkanie w niedziele o 10 to pod sklepem , a mam pytanie ile osob bedzie i czy to na gorskich rowerach ?? bo tam kojarze ze sie zawsze chlopaki na szosuwkach spotykaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jav Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 to spotkanie w niedziele o 10 to pod sklepem , a mam pytanie ile osob bedzie i czy to na gorskich rowerach ?? bo tam kojarze ze sie zawsze chlopaki na szosuwkach spotykaja? Pod sklepem. Ja jechałem z nimi parę raz. Zawsze było 3-6 osób na rowerach górskich. Raz był ktoś na szosówce ale on jechał z nami tylko do czasu jak wjechaliśmy w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 ok dzieki za info jak dam rade wstac to bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 18 Września 2010 Udostępnij Napisano 18 Września 2010 W którym kierunku jedziecie ? Może i jak bym sie wybrał, o ile rano bedzie przyzwoita pogoda i temperatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jav Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Nie wiem, ale pewnie tradycyjnie Góry Sowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 19 Września 2010 Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Ja dzisiaj pojade tylko na tame i modliszow zmeczony jestem po wczorajszej drugiej zmianie w robocie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.