inferek Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Wycieczki jak ktoś ma ochotę to ciśnie na podjazdach, ale i tak poźniej wszyscy na siebie czekają- nawet jak ktoś bardzo już umiera cel wycieczki zazwyczaj z góry założony i rzadko sie trafia tak żeby nie dojechac tam gdzie sie planowało, choćby padało i żabami rzucało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Inferek, wyszły jakieś zdjęcia z sobotniego wypadu na Ślężę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 A nie wiem, później yogi wrzuci to co tam pstrykał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fcyogi Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Zdjęcia ze Ślęży. http://picasaweb.google.pl/105120679980945655951/Sleza# Które właściwie są testami aparatu, a nie zdjęciami. Większość nie wyszło. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Nie jest źle, szkoda tylko, że nie wyszły te ze zjazdu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Jutro podobno ma juz dopisac pogoda wiec mozna cos skoczyc ekipą moze niekoniecznie w najwiekszy las ale jakas trase bardziej asfaltową zrobic i zachaczyc i jakis lasek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ja odpadam. Rower umyty, przed Polanicą nie zdążę go już tego zrobić, a dwa, że jadę ponaklejać plastry na kolana i nie ma kiedy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 My jutro z Nawrotem chcemy skoczyc jakis asfalt tylko z rana bo potem tez w pare miejsc trzeba podskoczyc wiec pred Polanica meczyc roweru niebedizemy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 siemanko my już u celu, tu ponad 20st i full słońce aktualnie zalani w trupa po grilu idziemy lekko otrzeźwieć na plaży, GSI dało radę rowerki wytrzymały 140km/h jutro ruszamy w teren skoncentrowani jak ŻUBR przy zapodam relację z trasy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Siemacie , jak tam warunki u was? prawdopodobnie wpadne w wasze tereny także w tym roku, możem ? z dokładniejszym terminem to nie wiem jeszcze... mysle koniec czerwca/poczatek lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Hahaha... umarłem widząc tego żubra- dobre foto Co do warunków u nas, to jak na razie nic sie nie zmieniło, jeśli pytasz o powodzie czy składające sie domki pod naporem osuwającego się zbocza to nic z tych rzeczy, cisza, spokój, jedynie ciągle siąpi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schakal Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ten żubr to nie wiadomo czy jest skoncentrowany. Może wręcz przeciwnie, zrelaksowany i zadowolony z życia Ale fakt faktem fotka extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Zrelaksowany i ma wszystko gdzieś xD W ogole kto to widział żeby załatwiać sie we własnej stołówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 witajcie my dziś z kumplem daliśmy trochę pośmigaliśmy, wyszło trzy wyspy po trochu Wolin - Uznam - Karsibór. Okolica przepiękna, zwłaszcza Karsibór, trasa w większości lasami, piach szutry i kosmiczne błoto w okolicy bagien ... Byłem tu kilka razy ale za każdym kolejnym odkrywam coś nowego. Niestety GPS zrobił "focha" niemal zaraz po starcie stąd dwie mapki (po resecie zaczął ponownie działać): Cześć pierwsza do awarii GPS Część druga po resecie GPS (ta dłuższa) Standardowo kilka fotek: Wolin-Uznam-Karsibór foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 jutro 17ta ? runda po lasach Zagórza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniekkrol Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 planuję w końcu sprawdzić Rychleby ( ) Jest ktoś chętny ? Może udało by się zmontować jakąś ekipkę na tą lub następną niedzielę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 też mialem odwiedzić rychleby, jak ogladalem traski specjalnie przygotowane dla rowerzystów to aż zachcialo mi sie jechac w tamte strony. jednak w tym tygodniu jest zlot rowerowy, a za tydzien maraton ;/ zbyt wiele rzeczy w jednym terminie ;/ jak dla mnie jedyny termin wolny to w okolicach 26.06 lub lipiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 jedno jest pewne po tym filmiku, bedę tam i to może w tym miechu wszystko zależy jak będzie po zlocie, bo to dwa weekendy jeden po drugim mam full katowanie ... transport już mam hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniekkrol Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 będzie pogoda to najwyżej przetrę szlaki, zobaczymy czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Pogoda dopisuje jak widac , wiec proponuje moze jakis wypad na rowerach w niedziele z rana wiekszą Ekipą co wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 No ja na jutro bym się pisał - z rana jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dawac ludzie zbierac sie bo cos was niewidac jutro pogoda dopisze wiec moza an bike posmigac po lasach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jav Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Pogoda dopisuje jak widac , wiec proponuje moze jakis wypad na rowerach w niedziele z rana wiekszą Ekipą co wy na to ?? Gdzie i kiedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Jutro godz. 9 na rynku pod fontanną Neptuna ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Po południu może jakiś rower ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.