Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Wycieczki :D

jak ktoś ma ochotę to ciśnie na podjazdach, ale i tak poźniej wszyscy na siebie czekają- nawet jak ktoś bardzo już umiera :D

cel wycieczki zazwyczaj z góry założony i rzadko sie trafia tak żeby nie dojechac tam gdzie sie planowało, choćby padało i żabami rzucało.

siemanko

my już u celu, tu ponad 20st i full słońce :) aktualnie zalani w trupa po grilu idziemy lekko otrzeźwieć na plaży,

GSI dało radę rowerki wytrzymały 140km/h ;)

621.jpg

jutro ruszamy w teren skoncentrowani jak ŻUBR przy 622.jpg;)

zapodam relację z trasy

pozdro

Hahaha... umarłem widząc tego żubra- dobre foto :o

Co do warunków u nas, to jak na razie nic sie nie zmieniło, jeśli pytasz o powodzie czy składające sie domki pod naporem osuwającego się zbocza to nic z tych rzeczy, cisza, spokój, jedynie ciągle siąpi :/

witajcie

my dziś z kumplem daliśmy trochę pośmigaliśmy, wyszło trzy wyspy po trochu :) Wolin - Uznam - Karsibór.

Okolica przepiękna, zwłaszcza Karsibór, trasa w większości lasami, piach szutry i kosmiczne błoto w okolicy bagien ...

Byłem tu kilka razy ale za każdym kolejnym odkrywam coś nowego.

Niestety GPS zrobił "focha" niemal zaraz po starcie stąd dwie mapki (po resecie zaczął ponownie działać):

Cześć pierwsza do awarii GPS

Część druga po resecie GPS (ta dłuższa)

Standardowo kilka fotek: Wolin-Uznam-Karsibór foty

też mialem odwiedzić rychleby, jak ogladalem traski specjalnie przygotowane dla rowerzystów to aż zachcialo mi sie jechac w tamte strony.

jednak w tym tygodniu jest zlot rowerowy, a za tydzien maraton ;/ zbyt wiele rzeczy w jednym terminie ;/

jak dla mnie jedyny termin wolny to w okolicach 26.06 lub lipiec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...