Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

serpentynki to asfalt nudzący się po 2 zjeździe. a co do spontana, jestem za (:

chociaż, znając życie, to wymiękniesz na żwirowni, albo jeszcze w Bolesławicach :)

nie no, to taki żart mały, ale spontany kończą się zawsze 20 km max ;)

Kubuś, jak my Tobie zaufamy, to chłopa mi zajeździsz na śmierć! A ja go jeszcze potem potrzebować będę!

No to spojrzymy na mapę, obierzemy sobie jakiś punkt na mapie, i pojedziemy się tam kierując :) trasą dowolną ;) Nie sądzisz, że prędzej czy później jedno miejsce odwiedzimy? :) nieopodal Duszników Zdrój :)

Nawrotek, słyszałem że podjazdy lubisz :) ja człowiek z nizin jestem :P podjazdów mało mam ;]

Gevera tragizuje, spokojnie nie ma tutaj alp :)

Podjazdy są okej, w szuterek się wbijemy, a potem fajny zjeździk jest ;)

I potem znowu podjeździk, i taki zjazd wyczaiłem zaje*** że zobaczysz :)

Aaaa i Gevera potwierdzi ze zjazd z zagórza (ten po kamolach ostrych) jest extra :)

W ogóle to mówie zaufajcie mi :)

Ja się piszę na sobotę na spontana z Geve, Robertem i Nawrotkiem i na niedzielę na wcześniej ustaloną trasę.

O której chcecie wyruszyć na spontana ?

Pozdro 600

Zagórze jest kozak :) Jak Robert chcesz zobaczyć podjazdy to jedziemy do Zagórza przez Modliszów od strony Świdnicy...potem zjazd do Złotego Lasu ;) i przez Lubachów do Zagórza :)

jak szaleć to szaleć... to możemy uderzyć przy okazji na Jugowice, a jak już w Jugowicach będziemy, to zaszaleć (;

(Robert, na mapie patrzaj na południe ;))

Racja, zagórze jest kozak :) chociaż dalej nie mogę sie zdecydować, czy bardziej lubię książa, czy grodno...

Jak Robert chcesz zobaczyć podjazdy to jedziemy do Zagórza przez Modliszów od strony Świdnicy...potem zjazd do Złotego Lasu :) i przez Lubachów do Zagórza B)

Ale to prawie sam asfalt. Moze lepiej dojechac do Pogorzaly, odbic w lewo szuterkiem pod gore az do drogi na Modliszow, pozniej kawalek zjechac asfaltem, wbic sie w las do Zlotego Lasu, i znowu w las do Zagorza. Asfalt to nuuuuuda. Nie wiem czy sie wybiore w sobote, ale taka trasa wydaje mi sie ciekawsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...