tobo Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 a to ci powiem dopiero pod koniec przyszlego tygodnia. zimno mnie nie martwi - wazne zeby nie padało. wszyscy bedą przy toyocie? bo byla mowa o grunwaldzkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja się nie znam, i wolę toyotę Tam najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 zdjęli ci bana na komputer? mialo cie nie byc 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Do laptopa starszego się dossałem ;D Zapomnial do roboty wziąć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 to jak, zostaje tylko niedziela, czy ktos sie wybiera w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ja i Robert w sobotę! tak na 99% (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Sowa czy inne plany? Ja jeszcze nie wiem kiedy bede mogl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja sobota i niedziela xD Decydujecie, ja się dostosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja Waszych terenów nie znam słyszałem od Geve tylko o serpentynach . Wierzę, że na pewno wymyśli dobrą trasę a może pełna improwizorka w kierunku gór na południe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 No to słuchajcie W sobotę zaufajcie mi, a ja Was po prowadzę w fajne miejsca ;DD a w niedziele pojedziemy ustaloną wczesniej trasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 serpentynki to asfalt nudzący się po 2 zjeździe. a co do spontana, jestem za (: chociaż, znając życie, to wymiękniesz na żwirowni, albo jeszcze w Bolesławicach nie no, to taki żart mały, ale spontany kończą się zawsze 20 km max Kubuś, jak my Tobie zaufamy, to chłopa mi zajeździsz na śmierć! A ja go jeszcze potem potrzebować będę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 No to spojrzymy na mapę, obierzemy sobie jakiś punkt na mapie, i pojedziemy się tam kierując trasą dowolną Nie sądzisz, że prędzej czy później jedno miejsce odwiedzimy? nieopodal Duszników Zdrój Nawrotek, słyszałem że podjazdy lubisz ja człowiek z nizin jestem podjazdów mało mam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Gevera tragizuje, spokojnie nie ma tutaj alp Podjazdy są okej, w szuterek się wbijemy, a potem fajny zjeździk jest I potem znowu podjeździk, i taki zjazd wyczaiłem zaje*** że zobaczysz Aaaa i Gevera potwierdzi ze zjazd z zagórza (ten po kamolach ostrych) jest extra W ogóle to mówie zaufajcie mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 jest ekstra Robercie, jest ekstra tylko nie patrz/nie pytaj co jest na prawo Nawrotku, bo ja leń jestem, i nie wiem ile jestem w stanie podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ok a co jest na prawo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja się piszę na sobotę na spontana z Geve, Robertem i Nawrotkiem i na niedzielę na wcześniej ustaloną trasę. O której chcecie wyruszyć na spontana ? Pozdro 600 Zagórze jest kozak Jak Robert chcesz zobaczyć podjazdy to jedziemy do Zagórza przez Modliszów od strony Świdnicy...potem zjazd do Złotego Lasu i przez Lubachów do Zagórza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 jak szaleć to szaleć... to możemy uderzyć przy okazji na Jugowice, a jak już w Jugowicach będziemy, to zaszaleć (; (Robert, na mapie patrzaj na południe ) Racja, zagórze jest kozak chociaż dalej nie mogę sie zdecydować, czy bardziej lubię książa, czy grodno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 jak zagórze to hmm tak 11.30? pasuje? Czy z rańca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A nie wiem o której wstać się uda miewamy z tym kłopoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Czyli 11.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ok, może być 11.30 Ale w niedziele Nawrot już nie będzie tak dobrze o 9/10 pod Toyotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Nie no luzik;D ja i tak rano wstaje bo z pieskiem na dwór trzeba lecieć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Jak Robert chcesz zobaczyć podjazdy to jedziemy do Zagórza przez Modliszów od strony Świdnicy...potem zjazd do Złotego Lasu i przez Lubachów do Zagórza Ale to prawie sam asfalt. Moze lepiej dojechac do Pogorzaly, odbic w lewo szuterkiem pod gore az do drogi na Modliszow, pozniej kawalek zjechac asfaltem, wbic sie w las do Zlotego Lasu, i znowu w las do Zagorza. Asfalt to nuuuuuda. Nie wiem czy sie wybiore w sobote, ale taka trasa wydaje mi sie ciekawsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 to my sobie śmigniemy naokoło, ale on, człowiek z nizin, takich atrakcji to na oczy nie widział (: dobra, widział, ale nie przepedałował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Plany katowania mnie? Mam się bać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.