Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

no jasne ze xc-uje, w tym roku kupiłem rowerek w marcu, rozkrecam sie, na zime chce kupic kilka niezbednych rzeczy typu SPD, kask bo koszulke i spodenki juz mam, hehe to fajnie ze z Laską sobie jezdzisz, tez lubie :). a jak naklejke mam na lewej goleni, czerwony Giant Rincon 2006, komplet Kelly'sa Sabotage. na razie

• 2 tygodnie później...

Pytanko czysto tendencyjne: gdzie zaopatrujecie sie w części rowerowe, sprzęt, gdzie jezdzicie do serwisu i ogólnie gdzie jest "wasz" sklep ???

- ul.Wróblewskiego, Osiedle Młodych --------> to jest mój sklepik :)

- ul.Wrocławska, Centrum Miasta --------> a tu kupiłem rower bo był tańszy o wiele :D

- ul.Kopernika, Zarzecze (rondo) ???

na osiedlu młodych moją kobitkę znają już jak koleżankę ale jak dla mnie to mają za wysokie ceny (przynajmniej w porównaniu z moim sklepem ulubionym) ja osobiscie zaopatruję się w Strzegomiu, gdyż muszę chcąc nie chcąc być tam codziennie, a w tamtym sklepie (dokładny adres podam wieczorem) koleś sprowadza mi katalogowy towar i dobiera rozmiary dla mojej kobitki udziela fachowych porad, spuszcza ogromnie z ceny i nie nazywa wkładu suportu "wałem korbowym" jak to robią na wróblewskiego :)

jeśłi chodzi o sklep na pułaskiego to mają tam jak dla mnie za mały wybór, na kopernika ponoć dobry sklep ale za daleko jak dla mnie i okolica "nierowerowa" :P

Ja chodze tylko do Gienka na os mlodych, w reszcie sklepow to by nawet nie wiedzieli co ja chce. Tam juz wszystko po znajmości mam.

Tak w ogole to ekipa ze sklepu jezdzi/jezdzila co niedziele o 10.00 na wycieczki. Raz z nimi bylem.

Tez napisze jak moj rowerek wyglada to sie bedziemy rozpoznawac na trasie. Mam gianta xtc biala rama, black na przodzie tarczoweczki

Yo boyz! Ja też śmigam w okolicach Świdni (rzadko i tylko w weekendy), ale w mieście mnie raczej nie zobaczycie :D. Bike na zdjęciu obok = wyszedł trochę ****owo, ale za to w tle widać żółty szlak z Zagórza do "Paprotki" :).

Polećcie mi jakiś sklepik, gdzie mógłbym co lepszą sztycę zakupić...

hmmm, sztyce powiadasz ??? wydaje mi sie zę na ul. Wróblewskiego było by dobrze, choć Noritsu proponuje w Strzegom, sklep którego nie znam, ale skoro nasz Biker go poleca tzn. że musi byc pozytywny, ja ze swojej strony polecam Wróblewskiego, choc ceny maja wysokie niekiedy.

PS. a co robisz pod Swidnicą / w Świdnicy skoro w podpisie masz Poznań ??? 3majta sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...