davinci Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Hej, pomóżcie pls w wyborze roweru crossowego. Im więcej godzin spędzam w necie czytając o nich, im więcej sklepów odwiedzam, tym większy mam mętlik w głowie. Mogę wydać do 3 000 pln, ostatnio zastanawiałem się nad: - SPECIALIZED Crosstrail Sport Disc (gdzieś wyczytałem że amortyzatory słabe) - UNIBIKE VIPER GTS (tu znów słyszałem, że rama marna) - Romet Okran 5.0 (tu już nie pamiętam co wyczytałem / usłyszałem z negatywów) Zastanawiam się na ile wątpliwości co do ramy czy amortyzatorów dyskwalifikują te modele jeśli idzie o moje zapotrzebowanie na sprzęt? Jeżdżę sporo, rocznie wychodzi mi po 6-7 k km, niedzielnym rowerzystą nie jestem, więc zależy mi na nieco przyzwoitym sprzęcie. Stawiam przede wszystkim na funkcjonalność i komfort jazdy, przeładowanie roweru błyskotkami mnie nie interesuje. Który z tych trzech (a może macie pomysł na inny) będzie w miarę przyzwoity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi