Elvira Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Witam Jestem nowa na forum. Chciałam zapytać jak z Kielc wyjechać bezpiecznie i przejechać węzeł dwupasmówki pod Chęcinami? Czy jest jakaś trasa rowerowa w tym kierunku? Ile Wam zajmuje czasu taka trasa? :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Czy jest jakaś trasa rowerowa w tym kierunku? Ja jadę do Chęcin z Kielc przez Morawicę i skutecznie omijam ten węzeł. Trasa dobra, tylko ruch na tygodniu jest spory, w niedzielę jest zdecydowanie luźniej. Druga opcja to jechać przez Wolę Murowaną -> Bolechowice i kierować się na Czerwoną Górę. Ciekawa trasa i przyjemne dla oka tereny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Z czerwonej g do chęcin jest wiadukt dla ruchu lokalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvira Napisano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Bardzo dziękuję Wam za odpowiedzi. Skoro w ogóle się ktoś odezwał w temacie to jeszcze zapytam o grupę średnio zaawansowaną rowerową :-), towarzystwo na wypady rowerowe, czy jest takowe? Gdzie szukać? Samemu raczej średnio się jeździ :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 @@Elvira,tutaj poszukaj http://klub.80rowerow.pl/oddzialy/kielce/kielce-aktualnosci/ Mają też grupę na FB i na pewno znajdziesz kogoś do jazdy wspólnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvira Napisano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Bardzo dziękuję :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asioepak44 Napisano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 minęło trochę czasu, a jestem zainteresowany podobną trasą. Jak poszło? ____________________________________ http://www.odb.com.pl/products/bramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.