Mody Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam! Szukalem ,ale nie moglem znalezc konktetnej odpowiedzi na moje pytanie. A wiec czy przerzutka Shimano Deore RDM-510 SGS (tyl) bedzie obslugiwac kasete 7-mio rzedowa z megarange 32/34T ? Prosze o odpowiedzi i z gory dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Wg Shimano RD-M510 obsługuje kasety z max zębatką 34T, więc nie powinno być problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioktm Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Pamiętam,że kiedyś próbowałem takiego połączenia.Wprawdzie przerzutka wchodziła na zębatke 34T,ale między górnym kółkiem przerzutki,a zębatką było na tyle mało miejsca,że nie miało to możliwości poprawnej pracy.To z praktyki.Pozdrawiam. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Napatos tak myslalem ,ale wolalem sie upewnic A ta megarange ma dokladnie 32T wiec chyba nie bedzie klopotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioktm Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Kaseta z tarczą 32T to już chyba nie megarange?No,ale mogę się mylić. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Kaseta z tarczą 32T to już chyba nie megarange?No,ale mogę się mylić. Pozdrawiam. No to sie myslisz ,albo Ty ,albo kolega ktory liczyl te zabki Bo temat zalozylem ,zeby sie upewnic czy podejdzie taki automat jemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.