grzcie Napisano 10 Maja 2016 Napisano 10 Maja 2016 Witam Trzy dni temu założyłem do roweru nowe pedały VP-183. Zmieniłem oczywiście po zimie suport.Po prostu bajka , nic nie strzela , nic nie puka.Ale minęły trzy dni i pojawiły się trzaski w pedałach.Wstyd było mi jechać , ludzie oglądają się za mną jak by jechała rozklekotana snopowiązałka.Ale do rzeczy , oczywiście z ciekawości zajrzałem do wnętrza obu pedałów , oba solidnie nasmarowane , miały być łożyska maszynowe uszczelnione a jest jedno kulkowe i jedno łożysko walcowe LSL .Właśnie po stronie tego łożyska pojawił się luz ± 1 mm. założyłem stare Accenty i cisza, nic nie puka , nic nie stuka.Oczywiście będę reklamował produkt i ostrzegam rowerzystów przed kupnem takich platform.
Mod Team durnykot Napisano 10 Maja 2016 Mod Team Napisano 10 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.