javelin Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 To jak jeździ ktoś w Olsztynie czy nie? Juto chętnie gdzieś się przejadę. Ajj, dopiero teraz przeczytałem... Jakbyś chciał jutro pojeździć to daj zna na GG (numer w moim poprzednim poście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Jeździliśmy dzisiaj, prawie 40km zrobione. Jutro wstępnie ok. 16 też idziemy. Umawianie się na wyjazdy proponuję kontynuować w innym temacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stiwen007 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam z Biskupca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clyde22 Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Lubawa pozdrawia po maratonie w Bratianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziuk666 Napisano 30 Maja 2010 Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 witam serdecznie ja mieszkam w Dębowcu (okolice Pieniężna) i szukam zapalonych kolarzy-amatorow na jakies wyprawy w wakacje planuje dluga trase,zaczynajac w pienieznie,jadac przez elblag,malborg,ostrode,olsztyn,girzycko,wegorzewo,bartoszyce i konczaca sie w poczatkowej miejscowosci nie zamierzam brac duzo kasy,i szukam mozliwosci noclegu w okolicach tych miejscowosci,moze byc nawet na trawniku,bo zamierzam wziasc ze soba namiot szukam rowniez osob chetnych do takiej wycieczki,ale jak do tej pory, bezskutecznie. jesli bylby ktos chetny,prosze pisac, jesli to nie stworzy problemow, na gg 5730149 lub poprostu na forum pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek6669 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam , jestem ze Szczytna . Robię dziennie od 40 do 60 km . Mam Gianta Rocka . Czy jest ktoś chętny do jeżdżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek81 Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 witam ja jestem z pod pasłęka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubercik Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Giżycko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matiss Napisano 8 Października 2010 Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Ostróda pozdrawia rowerzystów z Warmii i Mazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Tomek Olsztyn chętny i w teren i na szosę trasy zależne od trasy ale skłaniam się ku dłuższym terenowym wyjazdom jak ktoś chętny tel.517696492 lub niedługo GG podane w profilu. wczoraj jadąc do lasu miejskiego widziałem że kilka osób na MTB w kaskach i strojach tak więc ktoś jeszcze jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 19 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2010 ooo Tomek - a co ty tu robisz? już nie Augustów? Jeśli nie pomyłka to dawaj znac. Ja co prawda w Olsztynie już nie mieszkam ale często bywam. Gdy wyzdrowieję to piszę się na jazdy. józek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 nie to nie pomyłka ty w moje strony za kasą a ja w twoje i jest równowaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rondel96 Napisano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Giżycko:), jak widać w oklicach wielkich jezior mniej bikerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Michał Olsztyn lub okolice Dobrego Miasta w zależności od dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy1995 Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Bartoszyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malinowa123456789 Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Lubawa;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrAPOKALIPSO Napisano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 KETRZYN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihauok Napisano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ełk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzalonySzaleniec Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Bartoszyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciechB Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Olsztyn, prawie codziennie w garażu na os. Generałów dłubiąc przy rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamis1987 Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Olsztyn, Generałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majoballs Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Widzę, że z mojej mieściny nikt się nie wpisał. Lidzbark Warmiński, jeżdżę gdzie się da nad Symsarną, po okolicznych polnych drogach, asfalty szutry itp. dla przyjemności żadnego spinania. Jest tyle pięknych miejsc w okolicy, że aż żal się śpieszyć Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZaskuL Napisano 8 Września 2011 Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Olsztyn,Jaroty Ps. Witam wszystkich, pierwszy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia1997 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Iława Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.