Skocz do zawartości

Warmia i Mazury

krzysieks

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hmm, właściwie na tą pętlę to i ja bym się pisał tylko powstaje jeden problem bo musiałbym też sam dojechać do miejsca "zbiórki" a że jestem z lubawy to mam grubo ponad setkę; )

Napisano

miały jechać 4 osoby, najprawdopodobniej pojadą dwie

kolega ma bagażnik, bierze sakwy i będzie wiózł mój namiot http://www.e-horyzont.pl/site/index.php?mo...3&prod=2401

ja biorę zwykły plecak 35L, bo w mojej ramie nie ma otworów pod bagażnik

bagażu jak najmniej, w końcu to tylko 5 dni

koszulka rowerowa, termo longslave, może zwykły t-shirt, bluza rowerowa, kurtka przeciwdeszczowa, spodnie kolarskie, 2 pary skarpet, krótkie spodnie, rękawki/nogawki rowerowe

koszt jak najmniejszy, noclegi na dziko, bez palnika, obiady może w knajpach, reszta na sucho ze sklepów

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja aktualnie jestem w Zyndakach, jak ktoś chce pojeździć to mogę podjechać do Mrągowa/Biskupca/Świętej Lipki/Sorkwit (mniej więcej w ramach tego czworokąta). Jazda zależnie od dnia 1,5-3h, zwykle w miarę spacerowa średnia 26-27km/h w przypadku szosy a w terenie różnie bywa - no ale prędkość zawsze można odpowiednio dostosować ;-) Piszcie bo już jazda samemu zaczyna być nudna ;-) Jak ktoś bywa na light-bike.com, możecie pisać na PW (też Fanatyk) - sprawdzam częściej niż maila - albo tutaj.

Pozdrawiam,

Adam

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

witam was Warmiacy ja jestem z okolic Olsztyna jeżdżę dużo na szosie w okolicach olszyna a znaczy jeździłem bo już sezon zamknąłem pozdro rower

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

cześc!! ja niejestem z Ostrudy ale u mnie w Olsztynku to chyba

nikogo niema!!a z chęcią bym od czasu do czasu z kimś pośmigał

na wiosne to i tak zalece do óstrudy bo śmigne na dylewską

a u ciebie jak z terenami?jeżdzisz xc?

pozdrawiam

witam wszystkich ja jestem z Olsztynka i bywałe w lubawie,

ostrudzie iławie i olsztynie na wiosne chce leciec na dylewskie

może jest ktoś chętny?

ja mieszkam w Olsztynku

śmigam głównie xc ale

szosa też

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Cześć, ja dopiero zaczynam przygodę z rowerumi, tak na poważnie. Jestem z Olsztyna/Jarot i szukam osób chętnych na wypady w trasy od początku kwietnia. Sam już kilka tras sobie wyznaczyłem, wyznaczam kolejne i ... będzie jeżdżenie:D

W razie czego moje gg: 2391099

Pozdrawiam

.

• 3 tygodnie później...
Napisano

ja bywam od czasu do czasu w Olsztynie bo jeżdze do

rowerowego naprzeciwko Mediamarktu to można się

spotkać bo ja jestem z Olsztynka i najczęściej to śmigam

po lasach ale po mieście też lubie a ty gdzie jeżdzisz?

pozdro :wallbash:

Napisano

jeżeli chodzi o mnie to preferuję trasy poza miastem. a poza miastem jeżdżę w sumie wszędzie. rok temu jeździłem gdzie mnie oczy poniosą, ale teraz planuję sobie trasy, kupuję gps i będę popylał :icon_mrgreen:

PZDR

.

Napisano

to tak jak ja bo na tym rowerku to aż chce się po lesie pośmigać

jak oplanujesz jakoś trase to napisz bo ja mam też u siebie pare

fajnych miejsc pozdro :P

Napisano

kilka tras mam na mojej stronie, którą to znajdziesz na moim profilu. ostatnio mniej planuję, bo mi się nie chce, ale kilka fajnych tras mam już w głowie...

A Ty jakie trasy wyznaczasz? można je gdzieś zobaczyć?

I jak bardzo jesteś zaawansowany w jeździe na rowerze? długo jeździsz?

.

Napisano

no niestety miemam ich nigdzie odznaczonych ale są to z reguły trasy po lasach

wokół Olsztynka np:po rezerwacie rzeki Drwęcy tam są konkretne zjazdy i piękne

tereny czasami ruszam też nad duże jeziora Pluszne itp..i co rok śmigam na Dylewską

jeżdze od chyba zawsze :rolleyes: ale kondycja teraz to marna bo brak czasu na treningi praca :confused:

czasami też po szosie jeżdze dla kondycji bo ta słaba problemy z kolanami i to chyba przez te poprzednie

sztywne górale teraz jest troche miększy :icon_wink: ale na nim to tylko w teren ogólnie to lubie rowery

od zawsze i staram się jeżdzić wszędzie to zależy od chęci jestem otwarty na propozycje a ty gdzie jeżdzisz

najczęściej? pozdro...

Napisano

nie mam ulubionych tras. tak naprawdę to w tym roku zaczynam na poważnie przygodę z rowerami, do tej pory jeździłem ot tak żeby jeździć. ale jedną z ulubionych tras będzie chyba odcinek Gągławki-okolice Olsztynka (trasa lasem), gdyż są tam piękne krajobrazy. Dużo by pisać- trzeba się przejechać, żeby uwierzyć:icon_wink:

.

Napisano

wiem chyba o czym mówisz bo kiedyś dojechałem z Olsztynka do Baryąga przez

Stawigude też lasem ale to było dawno temu i powiem ci że z chęcią bym to powturzył

ale niemam z kim :D bo u mnie to już nikogo niema co śmigał a reszta wyrzekła się roweru na rzecz

samochodu może się kiedyś dogadamy na jakąś wspulnął wycieczke? no i cieszy mnie że zaczynasz tą wspaniałą

przygode z bikami bo to jest naprawde fajne :)

Napisano

spoko, jak już będą w miarę cywilizowane warunki do jeżdżenia to z chęcią się z Tobą spotkam i pośmigamy po naszych lasach. Jak masz też fajne trasy to możemy je skonfrontować z moimi i na pewno kilka za######iaszczych kawałków wyjdzie;)

Pozdro

.

Napisano

no spoko bo jak na razie to coś przyzimowało ;)

no wiesz tu u siebie to i dzisiaj pare km złapie i chyba jeszcze

po jeziorku pośmigam no ale gdzieś myśle w połowie kwietnia

bedzie można coś pomyśleć....

Napisano

jasne! mi tylko musi wujek z Wawy rower przywieźć, bo tam sobie sprzęt kupiłem.. na wielkanoc będę go miał i możemy śmigać ;)

.

Napisano

nowy? to chyba sztywniak? bo ja to lubuje się w fulach dają dużo frajdy z jazdy

no ale wymagają nakładu większych kosztów :confused: no ale coś za coś a to na ile

wystarczy to zależy ile i gdzie będziesz pomykał

a ile dałeś? jak bedziesz go już miał to napisz jak możesz na jakim on jest osprzęcie

i jakiego ma amora bo ja już zjechałem troche sprzętu i służe pomocą w jego doboże

czasami też pośiadam troche części jak byś był kiedyś zainteresowany to daj znać

może w czymś pomogę :P

Napisano

no fakt za te kase to ok! napęd sram skuteczny w błocie ogólnie

dobrze ale amor w sumie to on jest mocny ale i ciężki i ostatni dużo

RS cieknie a w szczegulności Tor i Reconów no ale niema co martwić się na zapas

może będzie dobrze :) a na fula trzeba zbierać ja też zbierałem ale było warto

to inna jazda... jak coś to pisz zawsze mogę pomóc jak coś pozdro :002:

Napisano

Witam, jestem z Ostródy, widzę, że jest parę osób z tego miasta, trzeba coś zorganizować ! Chętnych proszę o kontakt na gg 8763364.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...