bartekgib Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 spidero - a jak dokładnie się nazywa miejscowość, gdzie będziesz ? ? ? Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidero Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Byszwałd i to raczej nie jest miejscowośc tylko wiocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 na razie nie mam roweru - rower w rozsypce a w czwartek w servisie. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Byszwałd i to raczej nie jest miejscowośc tylko wiocha Od kiedy do kiedy będziesz? na razie nie mam roweru - rower w rozsypce a w czwartek w servisie A gdzie składasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidero Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 nie wiem kiedy bede ale jak bede jechał to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidero Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A wy koledzy dużo jeżdzicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ile się tylko da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidero Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 jak cos to tu jest moje gg 2787691 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Dobrze wiedzieć Odezwę się w przyszłym tygodniu - jutro jadę do Szczytna i wracam w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceeeeman Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam Jestem z Olsztyna Mam kilku kumpli z którymi jeździmy XC. Jak ktoś chce się przyłączyć to czekam na wiadomość Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Hej Witam wszystkich Warmiaków i Mazurów:) Ja też jestem z Olsztyna (nie do końca ale tu spędzam większość czasu), i z chęcią by pośmigał z kimś poza własnym cieniem bo niestety mój partner wyemigrował do wawy więc jeżeli ma ktoś ochotę pochłaniać asfaltowe kilometry w okolicach Olsztyna to Ja jestem gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slomka Napisano 27 Września 2007 Udostępnij Napisano 27 Września 2007 No a ja mieszkam w jednej z wioch pod Ostródą Najczęściej można mnie spotkać w okolicznych lasach... Witam Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 3 Października 2007 Udostępnij Napisano 3 Października 2007 olsztyn:D 5334479 moje gg zawsze chętny na XC ps. siemka iceeeeeeman:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceeeeman Napisano 7 Października 2007 Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Cześć Romek, a ty jeszcze coś jeździsz? Ja już niestety coraz mniej. Jak przestawią czas o godzinę do przodu to już w ogóle nici z jazdy po pracy. O 17 będzie ciemno. - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoboD Napisano 9 Października 2007 Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ełk -> 53°49'42,6''N 22°21'12,6''E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clyde22 Napisano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Lubawa, MTB Pieczara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekMezinski Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Najprawdopodobniej 2 i 3 weekend lutego jakieś "OLDSCHOOLOWE" XC bez spinania, tudzież jak kto woli enduro, jak to w się śmigało w latach 90tych, gdy od wszystkiego był jeden bike...Ja wpadam na stalowym sztywniaku! Po starych miejscówkach, sporo kręcenia, zjeżdżania, może jakieś ciekawe zapomniane ścieżki i traski...Dla każdego coś dobrego:) Szykujcie sprzęt i kondycje, dokładniej co i jak jeszcze ustalimy. Jazda bez względu na pogodę, chyba że naprawdę będzie jakiś totalny armagedon. Dokładniejsze info na forum regionalnej strony www.krank.pl pod tym linkiem: http://krank.pl/forum/viewtopic.php?t=1554 z pozdrowieniami Bartek Męziński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Co tu taka cisza ...... ? Dosłownie co jakiś czas spotykam bikerów ( czasem sami pozerzy ) ale tutaj jakoś mało nas ..... Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Wszyscy zajęci trenowaniem na nowy sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco1987 Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Siemka wszystkim Jestem Marcin Mieszkam w Biskupcu (pod Olsztynem) Jeżdżę na: szosie i rowerze wyprawowym (40km - 120 km) Nr gg: 5750747, to na wypadek gdyby ktoś planował wyprawę rowerową w moje okolice (i nie tylko) i potrzebował kompana, chętnie się zabiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Head777 Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 EŁK Kto z Ełku pisać gg: 3326605 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Ełk City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipps Napisano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Jak ktoś Morąga lub okolic to możemy się ustawić na jakieś XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korzyniak Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 a ja jestem z Lubaway ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Wybieramy się na 'Wielką Pętlę Mazurską 2008' Mapa: http://www.e-cycle.info/trasy/56.wielka_petla_mazurska_2008 Jeśli pominęliśmy jakieś ciekawe miejsca to można rzucić info w komentarzu: http://www.e-cycle.info/news/61 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.