peterpan Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ja jestem z Ełku )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo72 Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 witam, jestem z Olsztyna z jarockiej dokładnie, a w zasadzie to z końca jarockiej . pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ja mieszkam sobie w małorolnym miasteczku zwanym Ostródą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 20 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 O fajnie Trzeba bedzie sie kiedys zebrac na jakis maly maratonik lub inna ciekawa trase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Tomo a często jezdzisz i gdzie?, bo ja w sumie to albo w lesie miejskim i na około dlugiego i krzywego albo jade w strone pasymia, jedwabnego kolo butryn i ląduje w olsztynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sawik891 Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ja mieszkam w Bartoszycach jest ktos z okolic ?? :] Witam Kozik Ja też jestem z Bartoszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Direct Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Kętrzyn Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterek Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ja jestem z nidzicy - fajne trasy ale malo bikerow moglby mi ktos podac jakies info o imprezach rowerowych w naszym wojewodztwie? chetnie bym sie przejechal w maratonie ale nie wiem co i kiedy... -pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Strasznie mało tu Nas - no cóż - taki urok województwa graniczącego z Rosją. Chyba nie ma innego tak mało "bikerowego" województwa. Ale cóż - mi akurat to nie przeszkadza, że mieszkamy w takim województwie. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Bartek, z tymi bikerami to i masz racje i nie, u nas w lesie miejskim w tzw wąwozie jeździ dość dużo ludzi tylko niestety są to sporty typowo grawitacyjne, XC widziałem naprawdę niewielu ale za to jest też dużo szosowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartvw Napisano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam Jestem z Ostródy. Dzisiaj wziąłem sie za przygotowanie swojego sprzętu do sezonu. Dużo pracy przede mną bo kupiłem 1,5 roku temu samochód i mój rowerek strasznie zaniedbałem. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe Napisano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Cześć! Ja jestem z Pisza (zna ktoś :???:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Hejka! A ja z Elbląga jestem - to to miasto z Bażantarnią Czy istnieją jacyś bajkerzy z mojego miasta? Na forum znalazłem całego jednego bajkera, ale wyjechał:/ Ludzie, to miasto ma 150.000 mieszkańców i 4 duże firmy oferujące neta! Wyjdźcie z norek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Niestety kolego, ale ogólnie osób zrzeszających się z W-M jest mało ..... Ja też szukałem kogoś do jazdy, ale nie mogę znaleźć. Gdzieś tam jest jakaś sekcja rowerowa w Nowym Mieście Lub. ale nie moge znaleźć z nimi kontaktu. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 No to dół.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Czyli jesli chodzi o miasta w wojewodztwie to w Olsztynnie jest "najlepeiej", jednak u nas to i tak jest najwięcej tych od grawitacji . Chodz u nas widzialem raz pro XC, az sie zdziwilem, i koles niezle pocinal Jedyna rzecz jaka jest dobra to to ze u mne przynajmniej jest duzo lasow i tam nniezle sie jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario199 Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Ja jestem z Olsztyna, dokładnie z Jarot . Jeśli ktoś chcę ze mną pośmigać to można się ze mną skontaktować pod nr GG: 5498937. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golab Napisano 31 Maja 2007 Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 iława / olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 golab, częściej jesteś w Iławie czy w Olsztynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golab Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 do 7 lipca w olsztynie a później iława, jak wrócę do domu to możemy się ustawić na jakieś jeżdżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Czyli jesteś golab z Iławy ? ? ? Jak zapewne widzisz ja też ..... na razie mam rower w rozsypce, ale w wakacje mam nadzieje że się "złoży". Więc jak :wink: .......... ? Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golab Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 w wakacje z checia z kims sie poscigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
low_rider Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Elbląg BAŻANTARNIA RULEZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 od 22 do konca czerwca smigam po elblagu i okolicacvh, jakby ktos chcial posmigac to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidero Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 siemka a ja co prawda jestem z katowic ale wybieram sie na mazury 3 km od lubawy i chce tam wziaśc ze sobą rower bo bez niego żyć nie moge, moze ktoś chetny na wspulną jazde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.