krzysieks Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 podejrzewam ze bedzie nas tu niezbyt liczna grupka, ale jednak! ja mieszkam w Ostródzie i tak sie zastanawiam czy jest tu ktoś jeszcze z tej miejscowości ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Olsztyn // Jeziorany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Iława. No to niedaleko mamy do siebie chłopaki Mam rodzinę i w Ostródzie i w Olsztynie. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja jestem z Olsztyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A ja z Lubawy, wiec wszedzie mam blisko - i do Ostrody i do Ilawy No tylko do Olsztyna mam wiekszy kawalek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemi Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja ze Szczytna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 czyli w sumie z centrum wojewodztwa wszyscy pochodzimy, a gdzie jezdzicie najczesciej, ja albo po lesie miejskim i na okolo olsztynskich jezior albo olsztyn - pasym - jedwabno - olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja jezdze glownie w okolicach miasta, szukam lesistych terenow i czesto zapuszczam sie na Dylewska Gore i tamtejszy park krajobrazowy oraz w okolice Nowego Miasta Lubawskiego. Moze kiedys sie na jakis maly maratonik umowimy? Co o tym sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysieks Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 a ja często jeżdze również na Dylewską (chociaz dawno juz nie bylem) a ostatnio mam jeszcze taka trase: Ostróda->Lubajny->Stare Jabłonki->lasem do Ostrowina->Lichtajny->Kajkowo->Ostróda. Pare razy też byłem w Olsztynku i ogólnie lubie asfalt jak i jakieś szutrowe dróżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fei Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Z tym Maratonem to nie jest zly pomysle tylko pytznie gdzie ?? bo wikeszosc z nas jest z roznych miejscowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No ja bym też pojechał, jednakże nie mam zbytnio na czym .... Muszę mieć nowy rower :028: :028: :028: Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek87 Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Okolice Mrągowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Wpisujcie się : http://www.forumrowerowe.org/Trasy-Gdzie-j...ie--t20522.html . Jest Nas mało, ale musimy się jakoś łączyć, poznawać ..... Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Bartekgib, mam ten sam problem a mianowicie rower Moj ma juz 8 lat i rame czysto treekingową. Ma pare przerobek i teoretycznie da rade do sc ale przy stromych podjazdach to ciezko bo mam wrazenie ze zaraz polece na plecy . Jak dobrze pojdzie to za rok bedzie nowa machina :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 No to widzę "Riqar", że jesteśmy w tym samym klubie ludzi mało zadowolonych ze swoich maszyn Gorąco Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 niezadowolony, hmmmm ja na ten rower nei narzekam bo po asfaltach dobrze sie na nim jezdzi ale przy stromych podjazdach to juz ciezko bo ma sie wrazenei jak by mialo sie zaraz przewrocic na plecy. Moj przyszly rower bedzie mial typową rame XC a roznica wg mnie jest taka ze lepeij latwiej jezdzic po gorach i lasach i trudniej po asfaltach niz na odwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Może ja powiem tak : byłby z niego zadowolony, gdyby nie - WAGA, WAGA, i jeszcze raz WAGA, OGROMNE opory toczenia ( czuję się, jakbym pedałował na jakimś mopedzie - zwłaszcza pod górę ). A geo i inne rzeczy - bardzo fajnie - amorek miękki, dostarcza poważnie dobrego komfortu. Tylny amorek może trochę skrzypi, ale co tam. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 hehehehe o amortyzatorach to ja moge co najwyzej pomarzyc. Na amortyzowanym widelcu to ja jaezdzilem ostatni raz z 3 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozik Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ja mieszkam w Bartoszycach jest ktos z okolic ?? :) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek93 Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 A ja sobie mieszkam w Barczewie 20 km od Olsztyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zion Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ja ze Szczytna nono, skąłdaj, przyd sie aby oderwac sie od .... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rnib Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam, jestem z Olsztyna. W moim wieku tez sie dobrze jeździ. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 od niedzieli 29.10 do 1.10 2006 będe smigał w Elblągu i okolicach - może ktos z tubylców sie przyłączy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 masakra tu wogle nie widac bajkerów bażantarnia w elblągu - miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.