Skocz do zawartości

Świebodzice

h0lek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

O to fajnie, czym jeździsz i co robisz na rowerze? :) Ja zwykłym mtb, ale próbuję różnych tricków na jakie sobie mogę pozwolić.

Napisano

Ja jeżdżę XC, głównie po trasach Langów w Książu i Szczawnie, czasem też Chełmiec, Trójgarb i ogólnie okolice Wałbrzycha. Mam niebiesko - czarną Meridę, z reguły pojawiam się w żółtym stroju:)

• 6 miesięcy temu...
Gość Gość_asia.kwiatek_*
Napisano

ja jestem z wałbrzycha i szukam kogos z kim mogłabym pojezdzic bo reszta znajomych to lenie straszne. w zasadzie mysle o powaznej jezdzie takiej raczej czesciej niz zadziej, a samej mi sie az tak nie chce:) mam kelly's magnus na wlasnosc i do pełnej dyspozycji kone blast wiec spokojnie jesli chodzi o rower, ale szukam towarzystwa. moje gg 5841672 czesto na niewidocznym ale zawsze odpisze. czekam z niecierpliwoscia:)

• 1 rok później...
Napisano

Hołek- chyba mój kolega?? :)

Ja jestem ze Świebodzic. Jeżdzę na niebiesko srebrnym authorze solutionie. CZy ktoś chętny dzisiaj na rower?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Rowniez jezdze :unsure:

Dosc koscista budowa, biala koszulka, czarne szorty i szary kask to ja ;P

Napisano

Ja to nie wiem czy jutro będę, bo do tej pory nie wyprałem stroju, a w przepoconym i śmierdzącym nie chce mi się jechać:D Jeszcze wieczorem napiszę czy pojadę

Napisano

Wyprałem, ale teraz coś mamuśka mówi, że mam jej pomóc w czymś tam- także nie wiem czy pojadę

Jednak nie jadę, bo muszę mamuśce pomagać w sprzątaniu. Na następny raz się piszę.

Napisano

Kuuuuuuuuuurw.. Nie jadę jutro bo hamulców nie mam :/ nie da się ich odpowietrzyć tak, żeby obie klamki miały równy skok :/ Do tego zafajdałem tarcze i klocki a nie mam klucza zeby tarcze odkręcić :/ :/ no i rano pomaluję pokój ;)

Napisano

A ja jeżdżę na jasno pomarańczowym destroyerze i wskakuję na różne rzeczy, może ktoś widział? :)

Napisano

Ja tylko slyszalem jak Twoj lancuch wola - daj mi troche smaru ;P I nawet podotykalem w naszej pieknej kotlowni ! :)

Napisano

Rzeczywiście nie konserwowałem go od dłuższego czasu, ale mój łańcuch przecież nie skrzypi. :) A co do kotłowni, to widzę, że chodzimy do tej samej szkoły :)

Napisano

Pewno widziales mojego jaguara zoltego ;P (a teraz moze na miescie mnie widzisz na szarym Scott'cie)

Napisano

W Świebodzicach są może jakieś tereny, żeby pośmigać po górkach?? Nigdy nie byłem tam u was a może warto by wpaść

Napisano

Możemy zrobić jakąś wycieczkę w okolicach Świebodzic/Wałbrzycha, zahaczyć o trasę w Książu i Szczawnie, może Trójgarb lub Chełmiec, możliwości jest sporo. Może być nawet już w środę. Wybiera się ktoś może w okolicy na BikeFestival do Szklarskiej?

Napisano
Możemy zrobić jakąś wycieczkę w okolicach Świebodzic/Wałbrzycha, zahaczyć o trasę w Książu i Szczawnie, może Trójgarb lub Chełmiec, możliwości jest sporo. Może być nawet już w środę. Wybiera się ktoś może w okolicy na BikeFestival do Szklarskiej?

Pdobrzan może chcesz do Czech jechać? uderzamy tak w ~5 osób razem ze Świdnicą, wyjdzie ok 100km (wiecej wiecej info w temacie Świdnica)

Dzisiaj ustatliliśmy że środa bedzie wolna ;)

Co do Szklarskiej to Nawrotek bedzie i Tobo(rekreacyjnie), Wax pewnie też. Ja chętnie bym wpadł ale maraton krzyżuje sie z moim wyjazdem nad morze :/ niestety

Jeszcze wpadniemy do Świebodzic/Wałbrzycha moze za 2 tyg, nic straconego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...