Gość Gość Napisano 24 Września 2006 Napisano 24 Września 2006 O to fajnie, czym jeździsz i co robisz na rowerze? Ja zwykłym mtb, ale próbuję różnych tricków na jakie sobie mogę pozwolić.
Sasaski Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Ja jeżdżę XC, głównie po trasach Langów w Książu i Szczawnie, czasem też Chełmiec, Trójgarb i ogólnie okolice Wałbrzycha. Mam niebiesko - czarną Meridę, z reguły pojawiam się w żółtym stroju:)
Sasaski Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 Halo, czy jest tu jeszcze ktoś ze Świebodzic?
Gość Gość_asia.kwiatek_* Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 ja jestem z wałbrzycha i szukam kogos z kim mogłabym pojezdzic bo reszta znajomych to lenie straszne. w zasadzie mysle o powaznej jezdzie takiej raczej czesciej niz zadziej, a samej mi sie az tak nie chce:) mam kelly's magnus na wlasnosc i do pełnej dyspozycji kone blast wiec spokojnie jesli chodzi o rower, ale szukam towarzystwa. moje gg 5841672 czesto na niewidocznym ale zawsze odpisze. czekam z niecierpliwoscia:)
zabiel17 Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Hołek- chyba mój kolega?? Ja jestem ze Świebodzic. Jeżdzę na niebiesko srebrnym authorze solutionie. CZy ktoś chętny dzisiaj na rower?
Sel Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 Rowniez jezdze Dosc koscista budowa, biala koszulka, czarne szorty i szary kask to ja ;P
inferek Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Rozumiem, że jutro wpadacie pośmigać troche? nie bedziemy sie zarzynac tak lajtowo na rynku pod neptunem jutro ok?
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Ja to nie wiem czy jutro będę, bo do tej pory nie wyprałem stroju, a w przepoconym i śmierdzącym nie chce mi się jechać Jeszcze wieczorem napiszę czy pojadę
inferek Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Taki problem to żaden problem! 5 min i po praniu.
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Wyprałem, ale teraz coś mamuśka mówi, że mam jej pomóc w czymś tam- także nie wiem czy pojadę Jednak nie jadę, bo muszę mamuśce pomagać w sprzątaniu. Na następny raz się piszę.
Nawrotek Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Kuuuuuuuuuurw.. Nie jadę jutro bo hamulców nie mam :/ nie da się ich odpowietrzyć tak, żeby obie klamki miały równy skok :/ Do tego zafajdałem tarcze i klocki a nie mam klucza zeby tarcze odkręcić :/ :/ no i rano pomaluję pokój
h0lek Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Napisano 3 Sierpnia 2008 A ja jeżdżę na jasno pomarańczowym destroyerze i wskakuję na różne rzeczy, może ktoś widział?
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 ja widziałem, demonstrowałeś mnie i naszym kolegom swoje triki, jakie potrafisz
Sel Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Ja tylko slyszalem jak Twoj lancuch wola - daj mi troche smaru ;P I nawet podotykalem w naszej pieknej kotlowni !
h0lek Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Napisano 3 Sierpnia 2008 Rzeczywiście nie konserwowałem go od dłuższego czasu, ale mój łańcuch przecież nie skrzypi. A co do kotłowni, to widzę, że chodzimy do tej samej szkoły
Sel Napisano 3 Sierpnia 2008 Napisano 3 Sierpnia 2008 Pewno widziales mojego jaguara zoltego ;P (a teraz moze na miescie mnie widzisz na szarym Scott'cie)
inferek Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 W Świebodzicach są może jakieś tereny, żeby pośmigać po górkach?? Nigdy nie byłem tam u was a może warto by wpaść
pdobrzan Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 Możemy zrobić jakąś wycieczkę w okolicach Świebodzic/Wałbrzycha, zahaczyć o trasę w Książu i Szczawnie, może Trójgarb lub Chełmiec, możliwości jest sporo. Może być nawet już w środę. Wybiera się ktoś może w okolicy na BikeFestival do Szklarskiej?
Sel Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 Z tego co wiem moze bedzie grupa jadaca do Szklarskiej
inferek Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 Możemy zrobić jakąś wycieczkę w okolicach Świebodzic/Wałbrzycha, zahaczyć o trasę w Książu i Szczawnie, może Trójgarb lub Chełmiec, możliwości jest sporo. Może być nawet już w środę. Wybiera się ktoś może w okolicy na BikeFestival do Szklarskiej? Pdobrzan może chcesz do Czech jechać? uderzamy tak w ~5 osób razem ze Świdnicą, wyjdzie ok 100km (wiecej wiecej info w temacie Świdnica) Dzisiaj ustatliliśmy że środa bedzie wolna Co do Szklarskiej to Nawrotek bedzie i Tobo(rekreacyjnie), Wax pewnie też. Ja chętnie bym wpadł ale maraton krzyżuje sie z moim wyjazdem nad morze :/ niestety Jeszcze wpadniemy do Świebodzic/Wałbrzycha moze za 2 tyg, nic straconego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.