Yassey Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Witam koledzy i koleżanki! Szybkie pytanie, jak w temacie. Czy za kwotę około 140 pln ta oto bluza: http://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-520-mska-id_8343082.html jest warta zakupu? Jak z przewiewalnością, odychalnością, trwałością? Będę wdzięczny za każdą opinie kogokolwiek, kto miał z nimi do czynienia. Dla mnie wydaje się bardzo porządna, ale dotychczas miałem do czynienia z taniochami i Lidlowymi wynalazkami. Czy za taką kasę jest się nad czym zastanawiać? Bo odzież z Decathlonu cieszy się dość skrajnymi opiniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Jest się nad czym zastanawiać, bo to już całkiem niezły poziom, sam mam. Używałem z termoaktywem aerofit też z decathlona, w takim zestawie jeździłem w 5 C w było fajnie. Co do oddychalności, nie wróciłem zlany potem, więc pod tym względem jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassey Napisano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Dzieki Piter, no to ekstra :-). Ja nie jezdze bardzo ostro i na niezbyt wielkie dystanse, ale po saunie jaka mi fundowala cerata z lidla i w zwiazku z tym problemach z korzonkami postanowilem kupic cos lepszego,moze nawet mocno na wyrost w stosunku do moich potrzeb, bo za cene wyjsciowa nawet bym na ta bluze nie spojrzal. Natomiast po przecenie to praktycznie kwota od jakiej zaczynaja sie podobne artykuly w innych sklepach internetowych, a tu juz wiem chociaz ze rozmiar jest ok, wiec bardzo sobie na nia ostrze zeby :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Za 140 zł to bym się nie zastanawiał nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassey Napisano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Kupiłem i wszystko wskazuje, że będę zadowolony . Ogólne wrażenie jakościowe bardzo na plus. Na przetestowanie jest na razie za ciepło. Dzięki za pomoc w podjęciu decyzji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.