Skocz do zawartości

[Bluza] B'twin 520 czy warto?

Yassey

Rekomendowane odpowiedzi

Witam koledzy i koleżanki!

Szybkie pytanie, jak w temacie. Czy za kwotę około 140 pln ta oto bluza:

http://www.decathlon.pl/bluza-na-rower-520-mska-id_8343082.html

jest warta zakupu? Jak z przewiewalnością, odychalnością, trwałością? Będę wdzięczny za każdą opinie kogokolwiek, kto miał z nimi do czynienia. Dla mnie wydaje się bardzo porządna, ale dotychczas miałem do czynienia z taniochami i Lidlowymi wynalazkami. Czy za taką kasę jest się nad czym zastanawiać? Bo odzież z Decathlonu cieszy się dość skrajnymi opiniami.

Jest się nad czym zastanawiać, bo to już całkiem niezły poziom, sam mam. Używałem z termoaktywem aerofit też z decathlona, w takim zestawie jeździłem w 5 C w było fajnie. Co do oddychalności, nie wróciłem zlany potem, więc pod tym względem jest super. 

Dzieki Piter, no to ekstra :-). Ja nie jezdze bardzo ostro i na niezbyt wielkie dystanse, ale po saunie jaka mi fundowala cerata z lidla i w zwiazku z tym problemach z korzonkami postanowilem kupic cos lepszego,moze nawet mocno na wyrost w stosunku do moich potrzeb, bo za cene wyjsciowa nawet bym na ta bluze nie spojrzal. Natomiast po przecenie to praktycznie kwota od jakiej zaczynaja sie podobne artykuly w innych sklepach internetowych, a tu juz wiem chociaz ze rozmiar jest ok, wiec bardzo sobie na nia ostrze zeby :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...