turysta Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Bikerzy z Góry Kalwari i okolic, mogą sie tu wypowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaweŁQ Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 no to sie wypowiadam bo mieszkam niedaleko tzn. Piaseczno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknown44 Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No, ja też Raczej bym zmienil nazwę tematu na Piaseczno i okolice, albo Południe Wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max89 Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No to i ja- sąsiad unknown44 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Góra Kalwaria lepiej brzmi niż Piaseczno. Piaseczno to za dupie Uczę się tam, ale i tam sądzę że to zadupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max89 Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No zgadzam się. Na szczęście bywam tam tylko na angielskim dwa razy w tygodniu, a mieszkam właściwie bliżej Wawy i z Piasecznem mam niewiele wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaweŁQ Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 haha jak jeden powiedział że Piaseczo to zadupie to drugi też zaczął sie wymigiwać ze mieszka bliżej wawy a cos wam powiem ja mieszkam na jeszcze większym zadupiu jakim jest gołków ale w piasecznie jest pare miejscówek gdzie fajnie sie jeździ bikiem i w gołkowie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max89 Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Wcale się nie wymiguje i mi to szczerze zwisa co ktoś myśli o miejscu gdzie mieszkam. Piaseczna bardzo nie lubie bo przez 2 lata chodzilem tam do gimnazjum i nie mam najlepszych wspomnień ani o szkole ani o mieście(same bloki, drechole i debile malujący swoje HWDP na wszystkim co się da)ale to OT . A temat dotyczy chyba południa Wawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknown44 Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 W sumie tak Widzę, że jednak niedużo osób stąd? A Gołków to pod Głoskowem? Tam jeżdże do kolegi często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackKormo Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Jak juz ocenicie wzajemnie swoje miejsca zamieszkania, to może byscie opisali jakies fajne miejsca i trasy w okolicy GK? Ja czasem jezdze na drugim brzegu Wisly, ale w GK jest przeciez most i w ciekawe rejony moglbym sie zapuscic. :-) Moze nawet dzis obroce sobie do Czerska? Znacie ciekawe miejsca i trasy w rejonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknown44 Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Niestety nie Jedyna trasa jaka 'obczaiłem' to scieżka dydaktyczna, w Pilawie i Chojnowie, no i Kabaty. Ja najdalej gdzie się wypuszczam to w Warszawie PKultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaweŁQ Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 heh ja to wam z trasami to za bardzo nie doradze bo ja bardziej dirt street takie klimaty rowerowe unknown 44 napisał: A Gołków to pod Głoskowem? znaczy to bardziej Głosków pod Gołkowem heh nie no joke ale od głoskowa do gołkowa niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknown44 Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 PawełQ - daj konfig swojego bike'a bo może Cie znam z Piaseczna A i trasami też możesz się pochwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Moze nawet dzis obroce sobie do Czerska? Znacie ciekawe miejsca i trasy w rejonie? Ja mieszkam jakieś 4 km od Czerska. Chcecie to się wybierajcie, pojeździmy razem po metropolii --- 28.12.06.: To jak? Organizujemy jakiś wypad na wiosnę? Bo widzę że temat zamarzł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.