dejot Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Uhuhu... Ale nas dużo tu:) No mam nadizeję ze sytuacja ta szybko się zmieni choć i mnie tu niedużo już zostalo(w zwiazku ze zblizającym sie rokiem akademickim zmieniam wojewodztwo To aby zacząć : Witam! Jestem Jacek z Siemiatycz:) Czekam na dalsze wpisy! Pozdro podlaskim Bikerkom i Bikerom;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony1 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Mateusz z Białegostoku. witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadziuk Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Mozna powiedzieć prawie Białaystok - Grabówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly_knw Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Maciek z Knurowa kolo Gliwic- witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dawid z Piechowic k. Jeleniej Góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Paweł z Suwałk.Krainy lodowcowej... Dawid z Piechowic k. Jeleniej Góry Chyba pomyliłeś województwa Maciek z Knurowa kolo Gliwic- witam! Ty chyba też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Nie pomyliłem bo Piechowic w Polsce jest conajmniej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 jarek, augustow dobry plan z tymi topicami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Nie pomyliłem bo Piechowic w Polsce jest conajmniej 3 no ale koło Jeleniej Góry?Odkąd pamiętam to Jelenia Góra leży w południowo-zachodniej Polsce więc w dokładnie przeciwnym kierunku niż woj. podlaskie Ale może sie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 no ale koło Jeleniej Góry?Odkąd pamiętam to Jelenia Góra leży w południowo-zachodniej Polsce więc w dokładnie przeciwnym kierunku niż woj. podlaskie Ale może sie mylę A skąd wziąłeś woj. podlaskie, przeciez ja onim nic nie pisałem No więc uzupełnienie zeby nie było wątpliwości: Piechowice w których mieszkam lezą koło Jeleniej Góry (10 km w strone Szklarskiej Poreby) w województwie Dolnośląskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ale to jest topic dla ludzi z podlasia... ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pogo Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Pogoz wita i zaprasza na Podlasie. Melduje sie z Siemiatycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ale to jest topic dla ludzi z podlasia... ehhh Sory, pomyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01LukasZ Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 siemanko Łukasz z bialego... i na wstepie takie pytanko... gdzie najlepiej w bialym sprzedac rower?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrys Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 tygrys sie melduje na sluzbie Grzesiek z Siemiatycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virus_88 Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Piotrek z Olsztyna :] Ps.maja u was w miastach jakies ciekawe tory albo traski :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigurd Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Strzaleczka Arek alias Sigurd.Kiedys Namyslow woj wciaz Opolskie Od paru lat Londyn. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzioo Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Siemacie radzioo z białegostoku sie melduje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Paweł z Hajnówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Łukasz z Białegostoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Moze jakis zlocik PODLASIAKOW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 a ja piszę z Wrocławia i pozdrawiam rowerzystów z Łomży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadziuk Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Moze jakis zlocik PODLASIAKOW ? Ciekawe tylko gdzie by ono miało się odbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 w hajnowce najlepiej ;p hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 w Augustowie :-) stad mozna fajne traski robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.