adithetank Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 witam na sprzedaż mam deore 596 komplet przód i tył zdemontowane z krosa evado 7.0 2013 (kupiony w 2014), jeżdżone po mieście 2 sezony (14-15) , w tylnej klocki wytarte na 75% w przednim zacisku na 25% , można zamienić , klock żywiczne , hample zdemontowane bo skompletowałem wszystko w rowerze do xt , , slady otarć lakieru jak to w używkach , hample w 110% sprawne , zylety , odpowietrzone , długość przód 70cm tył 130cm , zdjęte z dużej ramy pod kola 28cali , więc przewody starczą do każdego innego roweru zdjęcia na priv dla zainteresowanych no i będę szukał jakiegoś hostingu do zdjęć cena nie mam pojęcia , 200zł może mniej w razie pytań 513967807 , jak ogarne zdjęcia będę jeszcze sprzedawał amortyzator powietrzny z krosa evado 7.0 2013 suntour ncx e rl lite w komplecie z pompką , wykorzystana 2 razy do amorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 wstepnie rezerwuję ... poczekam na foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 10 Maja 2016 Root Admin Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.