Skocz do zawartości

[Koronki] Dobór koronek do kasety cs6600 11-23

Abihabi87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam kasetę ultegra 6600 10s 11-23, planuje wymienić koronki 13,14,15,16.

Sprawa jest taka, że oryginalne kosztują w granicach 30 - 50 zł za sztukę, więc nie za bardzo mi się opłaca taka inwestycja.

Próbowałem wymienić 13T od kasety XT, ale nie pasuje (inne zaokrąglenie jest), nie wiem jak sprawa wygląda z koronkami powyżej 13T, bo tak są one na podkładkach i czy te od XTka by pasowały ? Jeśli by pasowały powyżej 13T od XTka to bym je brał, ale w ciemno nie chce kupować.

Znalazłem też na allegro koronki "Miche primato" w atrakcyjnej cenie 15 zł za sztukę, w opisie jest ,że są kompatybilne z shimano co widać po wcięciach, ale nie ma info pod jaki są łańcuch (ile rzędów).

Tu macie link:

http://allegro.pl/miche-primato-14t-i6179758265.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.