dziksoltys Napisano 9 Maja 2016 Napisano 9 Maja 2016 Witam Co myślicie o tarczach Clarks? Chcialem na przód 180 SMRT76 ale drugi raz do mnie dotarły krzywe (z tyłu mam 160 i są OK) . a w sklepie u mnie mają SLX i Clarks więc będę miał bliżej jakby coś było nie tak .
grande1970 Napisano 10 Maja 2016 Napisano 10 Maja 2016 tarcze jak tarcze, kawałek stali i tyle jak są proste to bierz
Mod Team Puklus Napisano 10 Maja 2016 Mod Team Napisano 10 Maja 2016 To niemal że tak samo jak powiedzieć " rower jak rower, weź ten który ładniej pomalowany" Tutaj liczy sie coś więcej. Jakość tudzież stop stali, wycięcia - jak są ułożone, jaka jest powierzchnia cierna, do jakich hamulców sie nadaje a do jakich nie. Czy pająk jest odpowiednio sztywny, czy nie luzują się nity .... wymieniać można długo, a ten pisze stal jak stal ...
BulletTime Napisano 11 Maja 2016 Napisano 11 Maja 2016 IMHO ja będę monotematyczny i polecam jak zawsze smrt 86 lub 99(jeśli masz centerlock). te tarcze są extra-mówi to uzytkownik o masie 107 kg żadnego topienia rdzenia nie będzie , sztywne one są ,nie dzwonią i stal użyta do produkcji ma dobre własciwości cierne. ŻADNYCH wycinanek typu aligator czy clarks pozdrawiam
modrzew Napisano 11 Maja 2016 Napisano 11 Maja 2016 Też będę monotematyczny - jak nie masz parcia na pochwalenie się "ajstechami" i dopłacania za to, to "zwykłe" XT będą tak samo dobrymi tarczami, albo i lepszymi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.