Tomek_79 Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Witam, zapraszam wszystkich z Wrocławia i okolic do wpisywania się i umawiania na wspólne wypady. Pozdrawiam.
modliszka Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Witam Serdecznie dziękuję za wspólną jazdę w dniu dzisiejszym, wiem, że niezbyt się wykazałam prowadząc chłopaków i liczę na to, że mi wybaczą ale zdecydowanie twierdzę, że wazne jest że pojechalismy razem:) Fotki dodam jak tylko mój aparacik przestanie pokazywać rogi;). pzdr.
Tomek_79 Napisano 3 Września 2006 Autor Napisano 3 Września 2006 No to czekam na foteczki i mam nadzieję, że się wybierzemy niedługo razem i będzie równie miło. Pozdrawiam.
Riv Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Witam! Modliszko nie masz za co przepraszać. Cieszę się, że poznałem dziś nowe trasy:) Nie ważne jak, nie ważne gdzie, ważne z kim Pozdrawiam cała ekipę wrocławskiej sceny xc-zone!
Tomek_79 Napisano 3 Września 2006 Autor Napisano 3 Września 2006 Hej, nie wiem gdzie pisać więc powielę ten post rownież w wycieczkach ale czy na jutro byłby ktoś chętny na krótki wyjazd ok 14.00 gdyż o 13.30 kończę pracę. Pojeździłbym gdzieś, a gdzie to jest mi to bez różnicy oby tylko pogoda dopisała. Jeżeli są chętni lub chętne :-) to czekam na wpisy. Pozdrawiam.
inhibitor Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 I ja sie melduje w regionie dolnoslaskim... To teraz tu bedziemy sie umawiac?
Tomek_79 Napisano 3 Września 2006 Autor Napisano 3 Września 2006 No można byłoby się tutaj przenieść bo bez sensu będzie pisanie po dwa razy:-). Pozdrawiam.
inhibitor Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Tomek, raczej chetnych nie znajdziesz... Jutro pierszy dzien szkoly... Ja w tygodniu to o 17 najwczesniej moge...
Riv Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Ja chętniebym pojechał z Tobą Tomek ale niestety jutro idę do pracy na drugą zmianę i tak do końca tygodnia . Musimy się umówić gdzie będziemy pisać o następnych wypadach... w jednym temacie panuje lekki bałagan a co dopiero w dwóch Pozdrawiam!
Tomek_79 Napisano 3 Września 2006 Autor Napisano 3 Września 2006 Riv na pewno się jeszcze umówimy na wspólną jazdę, a jutro to chyba faktycznie sam sobie zrobię małą rundkę i na tym się skończy:). Faktycznie musimy ustalić gdzie będziemy pisać bo się bałagan duży zrobi i będą niejasności. Pozdrawiam.
Pirx Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 hmm napisałem prosbe do Lookasa zeby przeniosl tamten topic tutaj, zeby nie bylo "bajzlu" ^^ mam nadzieje ze to zrobi ^^
modliszka Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Oto obiecane fotki Pzdr.cieplutkie http://modlisszka.fotosik.pl/albumy/51044.html
Tomek_79 Napisano 3 Września 2006 Autor Napisano 3 Września 2006 Dzięki modliszka fotki super ja już na każdy wyjazd też będę brał ze sobą aparacik i wrzucał fotki. Raz jeszcze dzięki. Pozdrawiam.
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Września 2006 Mod Team Napisano 3 Września 2006 Pod tym linkiem http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=10176&st=0 znajduje się temat poświęcony wycieczkom osób z Wrocławia ten teamt zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.