Skocz do zawartości

[Rower] Indiana Wildcat 3.9 - Warto?

Times

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

500zł taniej, jasne...Jeszcze za torebkę i licznik chcą... 160zł po obniżce... czyli normalnie 190zł za torebkę i licznik które na allegro kosztują razem 160zł. "

Same te fakty połączone pokazują, że nie warto.

Z resztą ceny w media expert zawsze są kosmiczne, laptopa miałem u nich kupić, a w innym sklepie stacjonarnym kupiłem 200zł taniej.

Napisano

Ja kupiłem dokładnie takiego ale w moim mediaexpercie kosztował 1.300 zł. Nie wiem skąd oni teraz tą cenę wzięli - może dlatego że teraz jest sezon. Ja kupiłem w listopadzie, a więc raczej po sezonie - stąd może dostałem taką cenę :) 

Co do samego roweru to jest bardzo fajny - ja polecam - wymieniłem tylko hamulce na hydrauliczne i jeżdżę ile wlezie - lekki teren, ciężki teren, zimą, teraz w piachu i lesie - rower bez problemu daje radę i wszystko elegancko chodzi.

Ale w okolicach 1.700 zł to brałbym tego http://swiatrowerow.com.pl/karbon-trail-b4.html - tu już masz hydrauliczne hamulce, reszta osprzętu jak w tym indiana. 

Z ciekawostek - karbona i indiana wyprodukował ten sam producent ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...