V8city Napisano 9 Maja 2016 Napisano 9 Maja 2016 Hej, Rozpoczął się sezon wyjazdów weekendowych i zabrakło mi TOATLNIE czasu na sensowne treningi. Opiszę po krótce sytuację i z chęcią zasięgnę porad i pomysłów osób mających podobną sytuację a może nawet dobre wyjście z niego...Założenie - zwiększyć wytrzymałość i siłę nóg. Nie kręcić się bez sensu a założyć sobie jakiś plan... Co by miał on ręce i nogi....a właśnie o mocniejsze nogi mi chodzi ! Problem - brak czasu Plan tygodnia : Sobota i niedziela - po 5-8h jazdy po bikeparkach / singlach -tydzień w tydzień bez wyjątków. Poniedziałek - zdycham i ruszać się po 2 dniach nie mogę - dzień zasłużonego odpoczynku Wtorek - Delikatny rower po płaskim by się rozruszaćŚroda - skłosz 2h Czwartek - rower po płaskim 2h ostrzej Piątek - rozciąganie i obijanie się - przygotowania do weekendu. Czasem wyjdę sa skłosza zamiast rwer...Ale mam wrażenie, że robię to bez sensu.. .Bo nie ma planu i przemyślunku...Chcę mieć wytrzymalsze nogi i rzecz jasna silniejsze...Pytania :Czy zacząć chodzićna siłkę ? Może ćwiczenia w domu ?Jak wykorzystać tydzień idealnie by zmieścić 2 dni w górach i 1 dzien regeneracji i do tego jeszcze treningi nóg ?A może interwały nie zamykające się na 7 dni ? Jakiekolwiek pomysły !?
Root Admin Mieciu Napisano 9 Maja 2016 Root Admin Napisano 9 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.